RedPriest Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εχω ενα θεμα με το Paypal που ανοιξα και ενω εβαλα τον αριθμο της χρεωστικης και μου τραβηξε το 1.5 ευρω πριν 2 μερες..ακομα δεν μου δειχνει στο description τον αριθμο για να επιβεβαιωσω την καρτα...βασικα απλα μου δειχνει οτι τραβηχτηκαν χρηματα και τιποτα αλλο...θα φανει αργοτερα απλα ή πρεπει αν παω στην τραπεζα να παρω χαρτι με αναλυτικο λογαριασμο κτλπ; γτ μπηκα απλα το ibank και ειδα την χρεωση..
opcorsa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 κανενας που να ξερει κατι; Nαι φιλε, πρεπει να πας στην τραπεζα, οπως το λες.. το εκανα πριν κανενα μηνα, μου εδωσαν τον τετραψηφιο, και ανοιξα μαζι και λογαριασμο για ebanking στην εθνικη υπογραφοντας καποια χαρτια... το θεμα ειναι οτι και παλι ελαχιστα πραγματα αγοραζεις ακομα κ τωρα απεξω.. στο ebay εχω φαει πολλες φορες πορτα, με την τελευταια σημερα το πρωι 1
Allokotos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Και ένα τηλέφωνο αν κάνεις στην εξυπηρέτηση κατά 99% θα στον δώσουν τον 4ψήφιο 3
RedPriest Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Nαι φιλε, πρεπει να πας στην τραπεζα, οπως το λες.. το εκανα πριν κανενα μηνα, μου εδωσαν τον τετραψηφιο, και ανοιξα μαζι και λογαριασμο για ebanking στην εθνικη υπογραφοντας καποια χαρτια... το θεμα ειναι οτι και παλι ελαχιστα πραγματα αγοραζεις ακομα κ τωρα απεξω.. στο ebay εχω φαει πολλες φορες πορτα, με την τελευταια σημερα το πρωι αληθεια; ειναι μεχρι καποιο ποσο; Και ένα τηλέφωνο αν κάνεις στην εξυπηρέτηση κατά 99% θα στον δώσουν τον 4ψήφιο ευχαριστω πολυ!
GeorgeGK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εγώ με κάρτα Πειραιώς όταν πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ( ότι ώρα και να πάρεις) μου έδωσαν άμεσως τον κωδικό.
opcorsa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 αληθεια; ειναι μεχρι καποιο ποσο; ευχαριστω πολυ! Δεν ξερω τι παιζει φιλε, πριν μια εβδομαδα παρειγειλα κατι ου εκανε 8 λιρες και ολα καλα σημερα πηγα να παραγγειλω κατι που εκανε 3 και δεν τα καταφερα... και ανηκαν στην ιδια κατηγορια προϊόντων... τι να πω ειναι οτι κατσει? δεν ξερω πραγματικα ... ελεος παντως
RedPriest Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω τι παιζει φιλε, πριν μια εβδομαδα παρειγειλα κατι ου εκανε 8 λιρες και ολα καλα σημερα πηγα να παραγγειλω κατι που εκανε 3 και δεν τα καταφερα... και ανηκαν στην ιδια κατηγορια προϊόντων... τι να πω ειναι οτι κατσει? δεν ξερω πραγματικα ... ελεος παντως Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες κτλπ σχετικα με το paypal βοηθησαν αρκετα σημερα εκανα και την πρωτη μου αγορα 60 ευρων και ευτυχως δεν εφαγα ακυρο...και μου εκανε εντυπωση μιας και εσυ με 3 λιρες ειχες αυτην την ατυχια..δεν εχω ιδεα πως λειτουργει
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Για τηλεφωνικη ενημερωση απο Τραπεζα για τον κωδικο πρεπει να εχεις phonebanking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα