Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε μήνα και διαφορετικό πρόβλημα.

Τώρα σε /ping κάθε 4-5 ping ανεβάζω απο 50ms στα 500ms και ξανα το ίδιο μετα απο 4-5.

Αν τους πάρω τηλεφωνο "θα το κοιτάξουν". ή θα μου πουν "πάρτε το βράδυ αν το προβλημα επιμένει". 

Την προηγουμενη φορά που είχα πολλές αποσυνδέσεις μου είπαν οτι μέχρι 4 τη μέρα ειναι φυσιολογικο γιατί αλλάζει η IP. Κάτι που ποτε δεν ειχα πιο πριν. 

Υπάρχει κάποια εταιρεία πέραν του ΟΤΕ που να μπορώ να την εμπιστευτώ. Δε ζητάω τρελες ταχύτητα. Σταθερή και καλό πινγκ θελω. Αυτά.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση το θέμα είανι το πινγκ αποκλειστικά ή υπάρχει και σε ταχύτητα ?.Το πινγκ αυτό το βλέπεις σε παιχνίδια που το βλέπεις και το κάνει κάποιες ώρες μόνο η συνέχεια

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση το θέμα είανι το πινγκ αποκλειστικά ή υπάρχει και σε ταχύτητα ?.Το πινγκ αυτό το βλέπεις σε παιχνίδια που το βλέπεις και το κάνει κάποιες ώρες μόνο η συνέχεια

Το ping ειναι.

Το βλέπω σε παιχνίδια (λολ)

Το βλέπω όμως και στο cmd όταν κάνω /ping:

Pinging www.google.com [216.58.213.100] with 32 bytes of data:
Reply from 216.58.213.100: bytes=32 time=68ms TTL=51
Reply from 216.58.213.100: bytes=32 time=67ms TTL=51
Reply from 216.58.213.100: bytes=32 time=68ms TTL=51
Reply from 216.58.213.100: bytes=32 time=77ms TTL=51
Reply from 216.58.213.100: bytes=32 time=490ms TTL=51
Reply from 216.58.213.100: bytes=32 time=490ms TTL=51

Δοκίμασα και απο αλλο pc και τα ίδια. Εκανα ρισταρτ ρουτερ τα ίδια. Πιστεύω ειναι θέμα παρόχου πια.
Δημοσ.

Αλλαξε πάροχο να μην ψάχνεσαι. Πήγαινε στον ΟΤΕ να ηρεμήσεις.Καμιά φορά και 10 ευρώ παραπάνω να δώσεις μπροστά στην ψυχική ηρεμία είναι καλύτερα.

Δημοσ.

ναι αλλα ο φίλος πάνω αναφέρει μια εταιρία εκτός ΟΤΕ π.χ forthnet,cyta,hol

Δοκίμασε άλλο ρουτερ

το ρουτερ στην κεντρική πρίζα μόνο του

ενδεχομένος κάπια αναβάθμιση αν μπορείς να βρείς να του κάνεις και αν επιτρέπεται τι ρουτερ εχεις ?

Δημοσ.

ναι αλλα ο φίλος πάνω αναφέρει μια εταιρία εκτός ΟΤΕ π.χ forthnet,cyta,hol

Δοκίμασε άλλο ρουτερ

το ρουτερ στην κεντρική πρίζα μόνο του

ενδεχομένος κάπια αναβάθμιση αν μπορείς να βρείς να του κάνεις και αν επιτρέπεται τι ρουτερ εχεις ?

Δοκίμασα update firmware, facory reset, απενεργοποιησα τα firewall. 

Το ρούτερ ειναι tp link 8970 και το πήρα πολύ πρόσφατα.

Π.χ. τώρα δεν έχω ping spikes.

Με πείθει οτι ειναι θεμα παρόχου γιατί και παλαιότερα είχα θέμα με τα ping.

Τους είχα πάρει τότε τηλέφωνο και η κουβέντα ήταν για γέλια. Εν ολίγοις να επιμένει οτι δεν φταίει ο πάροχος γιατι θα μας ειχαν παραπονεθει και αλλοι. Αλλά φταίει το ίδιο το παιχνίδι γιατί μπαινει κόσμος στους σέρβερ τις βραδυνές ώρες - ενώ του εξήγουσα οτι ο αριθμός ειναι ίδιος (π.χ. στο lol 10 ατομα συνολο).

Τέλος παντων, κάτι λέγανε οτι περνάνε οπτικές ίνες εδώ κοντά - ίσως να βελτιωθεί μεχρι να ληξει το συμβόλαιο και να φύγω.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα update firmware, facory reset, απενεργοποιησα τα firewall.

Το ρούτερ ειναι tp link 8970 και το πήρα πολύ πρόσφατα.

Π.χ. τώρα δεν έχω ping spikes.

Με πείθει οτι ειναι θεμα παρόχου γιατί και παλαιότερα είχα θέμα με τα ping.

Τους είχα πάρει τότε τηλέφωνο και η κουβέντα ήταν για γέλια. Εν ολίγοις να επιμένει οτι δεν φταίει ο πάροχος γιατι θα μας ειχαν παραπονεθει και αλλοι. Αλλά φταίει το ίδιο το παιχνίδι γιατί μπαινει κόσμος στους σέρβερ τις βραδυνές ώρες - ενώ του εξήγουσα οτι ο αριθμός ειναι ίδιος (π.χ. στο lol 10 ατομα συνολο).

Τέλος παντων, κάτι λέγανε οτι περνάνε οπτικές ίνες εδώ κοντά - ίσως να βελτιωθεί μεχρι να ληξει το συμβόλαιο και να φύγω.

Εδώ είσαι λάθος 10 άτομα στο game που είσαι είναι όχι σε όλο το σερβερ, μπορεί όντως λογο καλοκαιριού βραδινές ώρες να fullari ο σερβερ και να έχεις αυξημένα ping,

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

Εδώ είσαι λάθος 10 άτομα στο game που είσαι είναι όχι σε όλο το σερβερ, μπορεί όντως λογο καλοκαιριού βραδινές ώρες να fullari ο σερβερ και να έχεις αυξημένα ping,

Μπορεί να είναι όπως το λες δεν αντιλέγω. Το είχα επιβεβαιώσει ομως απο το οτι εμφανιζόταν και σε αλλα παιχνίδια. Επιπλέον - αν ένας σέρβερ φουλάρει όλοι θα επρπε να εχουν τεράστια ping (μιλάμε για >150ms σταθερα) και όχι μονο εγω.

Δημοσ.

εαν έχω καταλάβει καλά έχεις αυξημένο Ping σε συγκεκριμένες ώρες της μέρας;

αν ναι πιττάρει το dslam της περιοχής σου και γι αυτό βλέπεις αυτά τα νούμερα.

επίσης,στο 8970 είσαι ασύρματα;

Δημοσ.

εαν έχω καταλάβει καλά έχεις αυξημένο Ping σε συγκεκριμένες ώρες της μέρας;

αν ναι πιττάρει το dslam της περιοχής σου και γι αυτό βλέπεις αυτά τα νούμερα.

επίσης,στο 8970 είσαι ασύρματα;

οχι ενσυρματα.

Κάθε μήνα κάτι καινούργιο! 

Προχθες και για 3 μέρες είχα το παραπάνω πρόβλημα που έδειξα. Δηλαδή lag spikes με σταθερό ρυθμό (απο 60ms σε 500ms κοκ.).

Τώρα έφυγε... απλά παραπονιέμαι για την γενική ποιότητα που παρέχουν.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...