Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε βγάλει το protothema ενα άρθρο και κάποιος σχολίαζε οτι οι Έλληνες είναι τεμπελόσκυλα και οτι στην κεντρική λαχαναγορά στο Ρέντη αν πας 4 το πρωί ξεφορτώνεις τις νταλίκες μέχρι τις 9 για 50-70ε. Ισχύει ή πάλι μούφες; Κάποιος άλλος είπε οτι έχουν σωματείο οι χειριστές και δεν σε αφήνουν καν.

Α και το παραμύθι για τους τεμπέληδες Έλληνες να τελειώνει παρακαλώ. Αν και εχω λεφτά στην άκρη απο προηγούμενες εργασίες και σκοπεύω το επόμενο καλοκαίρι να κάνω δική μου δουλειά, αυτό δεν σημαίνει οτι θέλω να κάθομαι και να κοπροσκυλιάζω.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είχε βγάλει το protothema ενα άρθρο και κάποιος σχολίαζε οτι οι Έλληνες είναι τεμπελόσκυλα και οτι στην κεντρική λαχαναγορά στο Ρέντη αν πας 4 το πρωί ξεφορτώνεις τις νταλίκες μέχρι τις 9 για 50-70ε. Ισχύει ή πάλι μούφες; Κάποιος άλλος είπε οτι έχουν σωματείο οι χειριστές και δεν σε αφήνουν καν.

Α και το παραμύθι για τους τεμπέληδες Έλληνες να τελειώνει παρακαλώ. Αν και εχω λεφτά στην άκρη απο προηγούμενες εργασίες και σκοπεύω το επόμενο καλοκαίρι να κάνω δική μου δουλειά, αυτό δεν σημαίνει οτι θέλω να κάθομαι και να κοπροσκυλιάζω.

Μέχρι τις 9 το πρωί ή το βράδυ;

Δεν θα απορήσω πάντως αν ΚΑΙ εκεί θέλει «βύσμα»...

Δημοσ.

Πας αξημερωτα στη λαχαναγορά και ρωτάς έναν έναν αν θέλουν άτομο για ξεφορτώμα. Θα ρωτησω και φίλο λαικατζη που παει τακτικά για εμπόρευμα

Δημοσ.

Πας αξημερωτα στη λαχαναγορά και ρωτάς έναν έναν αν θέλουν άτομο για ξεφορτώμα. Θα ρωτησω και φίλο λαικατζη που παει τακτικά για εμπόρευμα

Ρώτα και ενημέρωσε μας. Έχουμε όρεξη για δουλειά! Δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι

Δημοσ.

Το γεγονος οτι εσυ δεν εισαι τεμπελης δεν σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για ολους.

Γιατι υπαρχει πολυ τεμπελια ιδιως σε νεαρες ηλικιες (25-35) και κυριως απο ατομα που επειδη πηραν ενα πτυχιο νομιζουν πως καποιος ειναι υποχρεωμενος να τους βρει δουλεια συμφωνα με τα θελω τους.

Και επειδη ολο και καποιος θα εμφανιστει και θα πει πως βγαζω χολη γιατι εγω δεν εχω πτυχιο, ενημερωνω απο τωρα πως ειμαι κατοχος πτυχιου ΑΕΙ με 2 μεταπτυχιακα...

Δημοσ.

Το γεγονος οτι εσυ δεν εισαι τεμπελης δεν σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για ολους.

Γιατι υπαρχει πολυ τεμπελια ιδιως σε νεαρες ηλικιες (25-35) και κυριως απο ατομα που επειδη πηραν ενα πτυχιο νομιζουν πως καποιος ειναι υποχρεωμενος να τους βρει δουλεια συμφωνα με τα θελω τους.

Και επειδη ολο και καποιος θα εμφανιστει και θα πει πως βγαζω χολη γιατι εγω δεν εχω πτυχιο, ενημερωνω απο τωρα πως ειμαι κατοχος πτυχιου ΑΕΙ με 2 μεταπτυχιακα...

Στο δικό μου περιβάλλον δεν υπάρχουν τέτοιοι και οι φίλοι μου είναι 25-35 ετών. Μόνο σε δουλειές που κάνουν οι Πακιστανοί δεν πάνε. Τι δουλειές κάνουν οι Πακιστανοί; Στα χωράφια απο το πρωι μέχρι την δύση του ηλίου για 20-25ε ανασφάλιστοι και ζουν όλοι μάζι σε κοντεινερ. Αυτό είναι προσβολή για το ανθρώπινο είδος και καθαρή εκμετάλλευση των ανθρώπων επειδή έχουν ανάγκη για δουλειά

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελικά δεν αφήνουν κανένα να μπει μέσα. Υπάρχει σωματείο ,αλλά ουτε και αυτοί δουλεύουν κάθε μέρα. Έτσι και αλλιώς μου φαινόταν απίστευτο να δίνουν 50ε για ξεφόρτωμα νταλίκας όταν με 30ε μπορούν να πάρουν δυο Πακιστανούς να ξεφορτώσουν την νταλίκα. 

Σε λίγο έτσι οπως έχουν έρθει τα πράγματα θα παίζουμε ξύλο για να κάνουμε τον σκλάβο. Τι τραγική χώρα...

• Like 3
Δημοσ.

Πριν κάποιος μιλήσει για τεμπέληδες, καλό είναι να έχει δοκιμάσει πολλών ειδών εργασίες που απαιτούν σωματικό κόπο. Γιατί πραγματικά υπάρχουν δουλειές που απλά δεν παλεύονται, όσο και να το πιέζεις.Που κάποια στιγμή το σώμα τα φτύνει και η ψυχή μαυρίζει.

• Like 2
Δημοσ.

οι 8-9 ωρες εργασιας ,πεθαναν.το 12ωρο γινεται σιγαμα σιγαμα, στανταρακι......για κανα 5ευρω παραπανω......

Δημοσ.

Σε λίγο έτσι οπως έχουν έρθει τα πράγματα θα παίζουμε ξύλο για να κάνουμε τον σκλάβο. Τι τραγική χώρα...

ή μπορείς να γίνεις τεμπέλης για να μην παίζετε ξύλο και να επικρατήσει η ειρήνη.

Σοβαρά τώρα.

Δεν έχει πολύ διαφορά κάποιος να μαζεύει ραδίκια από το χωράφι από το να ξεφορτώνει νταλίκιες με το χέρι. Ουσιαστικά η ίδια δουλειά είναι. Οπότε αν η μία πληρώνει διπλάσια της άλλης τότε αυτό δεν είναι λογικό (είναι σπάνιο).

Κατά κανόνα, όσο πιο πολύ πληρώνει μια δουλειά, τόσο πιο πολύ μέσο πέφτει.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ξέρεις όλα τα άτομα μεταξύ 25-35 χρονών που έχουν πτυχίο και ξέρεις ότι είναι τεμπέληδες. Αυτό που έχουμε κάτι τεράστια ποσοστά ανεργίας και ο κόσμος δεν μπορεί να βρεί δουλειά λεπτομέρεια ε? Ε ρε κάτι βαρεμένοι που κυκλοφορούν. Γι' αυτό έχουμε γίνει μπανανία.

Δημοσ.

Πάρε ένα iphone και αραζε όλη μέρα στην καφετέρια και άρχισε να πουλάς μούρη.

Έτσι κάνει η νέα γενιά.

Και σιγά σιγά θα βρεις τον δρόμο σου. :P

Δημοσ.

Φαντάζομαι ξέρεις όλα τα άτομα μεταξύ 25-35 χρονών που έχουν πτυχίο και ξέρεις ότι είναι τεμπέληδες. Αυτό που έχουμε κάτι τεράστια ποσοστά ανεργίας και ο κόσμος δεν μπορεί να βρεί δουλειά λεπτομέρεια ε? Ε ρε κάτι βαρεμένοι που κυκλοφορούν. Γι' αυτό έχουμε γίνει μπανανία.

Μερικοι ανθρωποι εχουν προβλημα να αντιληφθουν οτι οταν καποιος εφαγε χρονια διαβασματος και προσπαθειας να παρει ενα πτυχιο ενα μεταπτυχιακο κλπ κλπ οτι ειναι φυσιολογικο να μην του καθεται να μοιραζει απλα φυλλαδια ή να γινει ντελιβερας.Και αυτο δεν το λεω υποτιμητικα σε καμια περιπτωση για κανενα επαγγελμα,απλα οταν επενδυεις σε ενα μελλον,δεν καταπινεται ευκολα οτι ο κοπος σου πηγε στραφι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...