Προς το περιεχόμενο

linksys wag200g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το forum

ηρθε στα χερια μου ενα linksys wag200g και προσπαθησα να το σεταρω για προσβαση στο νετ

η προεπιλεγμενη πυλη του ειναι 192.168.1.1 και login admin kai admin

εχω windows 10 προ και οποιον browser  και να χρησιμοποιησα δεν καταφερα να μπω στο web interface του ρουτερ για να το σεταρω μαλιστα μερικες φορες μπηκα  αλλα με πετουσε συνεχεια την σελιδα

θεωρησα οτι φτενε τα windows moy και μπηκα με λαπτοπ με windows 7 η σελιδα μου  ανοιξε και το σεταρα  αλλα  και εκει με πετουσε  τελικα  το εβαλα στο νετ το θεμα ειναι  οτι  με  τον κεντρικο υπολογιστη μου  δεν μπενει  στην σελιδα 192.168.1.1 τσεκαρα και ta firewalls  και ολα ειναι οκ θελω να ανοιξω πορτες για καποιες εφαρμογες αλλα  και  να τσεκαρω  καποια πραγματα οπως ταχυτητα και  αλλα  στοιχεια συνδεσης  αλλα  δεν μπενει

απλα  να ενημερωσω οτι  δοκιμασα  και με https:// αλλα τιποτα αν το εχει συναντησει  κανεις και εχει  την λυση  ας μας την πει ευχαριστω εκ των προτερων

υποψιν  δοκιμασα  και με το cd   αλλα  δεν περνουσε

Δημοσ.

Δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα απο οποιο λειτουργικο και περιηγητη προσπαθουσες να δεις το interface του 

κανε του ενα reset και δες αν μπορεις να το σεταρτεις.. 

ζεσταινεται  ευκολα αυτο παντως και ειναι παλιο  για ADSL οχι + αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

to εχω δει το ποστ αλλα  δεν βοηθησε

Δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα απο οποιο λειτουργικο και περιηγητη προσπαθουσες να δεις το interface του 

κανε του ενα reset και δες αν μπορεις να το σεταρτεις.. 

ζεσταινεται  ευκολα αυτο παντως και ειναι παλιο  για ADSL οχι + αν δεν κανω λαθος

το εκανα ρεσετ και  new firmware toy περασα αλλα τιποτα σε windows 10 μπενει  για λιγο στην σελιδα και χανεται δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα ευχαριστω  για τον χρονο σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

που το βρηκες δεν εχει..

Οκ ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...