nomercyjohn Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 παιδια εχω forthnet VDSL 50mbps και πηρα αυτο το ρουτερ αλλα δεν δουλευει μπορει καποιος να με βοηθησει γτ οι τεχνικοι τις forthnet δεν μπορουν...!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ναι γραψε λεπτομερειες να καταλαβουμε τι εννοεις
bill2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πές μας και τι γρααμή έχεις pstn η isdn και τι είναι το ρουτερ
taslikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μήπως πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις απο την forthnet? δεν το manual του.. Απλά το έβαλες στην πρίζα και δεν έκανες τιποτα άλλο;
panatha1369 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μήπως πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις απο την forthnet? δεν το manual του.. Απλά το έβαλες στην πρίζα και δεν έκανες τιποτα άλλο; αυτα δεν τα ρωταμε..εξυπακουετε..το πηρε το εβαλε στη πριζα χωρις σεταρισμα και επειδη ειναι third party router δεν παιζει και το τεχνικο τμημα δεν ασχολητε..
gtsamour Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 'Εχω το ίδιο ακριβώς ρούτερ και forthnet VDSL 50, λειτουργεί άψογα και πιάνω 50. Μην επαναπαυθείς στης προρυθμίσεις forthnet vdsl (στο quick setup) που έχει ήδη μέσα το ρούτερ. Βάλε VLAN ID:835
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 οταν εχουμε Forthnet απο Kv Οτε δεν διαλεγουμε Forthnet αλλα ote αλλιως βαζουμε vlan id 835.1102 Που ειναι το Default vlan id της forthnet το βαζουμε μονο οταν ειμαστε στο ιδιοκτητο. κατα τα αλλα θα παιξει.τυπικα για κανα firmware update. ps.οποιον εχω δει να λεει οτι δεν παιζει με 9980 standard ειναι λαθος το vlan id. 1
Achilleas77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Με ποιον τροπο αλλαγή το vlan Id ;;; Όταν βάζουμε forth net Vdsl ειναι νωμιζω 1102 και δεν αλλάζει
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Με ποιον τροπο αλλαγή το vlan Id ;;; Όταν βάζουμε forth net Vdsl ειναι νωμιζω 1102 και δεν αλλάζει δεν θα διαλεξεις Forthnet.ειτε θα διαλεξεις οτε αφου το Kv ειναι του οτε ειτε θα βαλεις Manual το vlan id/.η μονη διαφορα ειτε βαλεις forthnet ειτε βαλεις Ote ειτε Hol ειναι το vlan id.δεν νομιζω οτι αλλαζουν κατι αλλο αφου ολα τα αλλα ειναι κοινα.
Anestis84 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο router είναι βράχος...το έχω σε adsl της vodafone/hol και πάει απροβλημάτιστα.....το μονό κακό είναι ότι δεν συγχρονίζει όσο συγχρόνιζε το router της hol...μήπως δεν το έχω στήσει σωστά πάνω στην γραμμή ???
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο router είναι βράχος...το έχω σε adsl της vodafone/hol και πάει απροβλημάτιστα.....το μονό κακό είναι ότι δεν συγχρονίζει όσο συγχρόνιζε το router της hol...μήπως δεν το έχω στήσει σωστά πάνω στην γραμμή ??? καθε ρουτερ εχει διαφορετικο Chipset αρα συγχρονιζει και σε διαφορετικη ταχυτητα.οπως και μπορει αργοτερα να βγει αλλο Firmware και να συγχρονιζει παλι διαφορετικα. για vdsl απλα κανε την καλωδιωση σωστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
panos30x Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι καλλο ρουτερακι να το παρω..εχω adsl..που μαλλον το παω για vdsl.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 value for money ειναι.ωραιο ρουτερακι σε νορμαλ λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα