Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω forthnet VDSL 50mbps και πηρα αυτο το ρουτερ αλλα δεν δουλευει μπορει καποιος να με βοηθησει γτ οι τεχνικοι τις forthnet δεν μπορουν...!

Δημοσ.

Ναι γραψε λεπτομερειες να καταλαβουμε τι εννοεις

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις απο την forthnet? δεν το manual του.. Απλά το έβαλες στην πρίζα και δεν έκανες τιποτα άλλο;

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις απο την forthnet? δεν το manual του.. Απλά το έβαλες στην πρίζα και δεν έκανες τιποτα άλλο;

αυτα δεν τα ρωταμε..εξυπακουετε..το πηρε το εβαλε στη πριζα χωρις σεταρισμα και επειδη ειναι third party router δεν παιζει και το τεχνικο τμημα δεν ασχολητε..

Δημοσ.

'Εχω το ίδιο ακριβώς ρούτερ και forthnet VDSL 50, λειτουργεί άψογα και πιάνω 50.

Μην επαναπαυθείς στης προρυθμίσεις forthnet vdsl (στο quick setup) που έχει ήδη μέσα το ρούτερ.

Βάλε VLAN ID:835

Δημοσ.

οταν εχουμε Forthnet απο Kv Οτε δεν διαλεγουμε Forthnet αλλα ote αλλιως βαζουμε vlan id 835.1102 Που ειναι το Default vlan id της forthnet το βαζουμε μονο οταν ειμαστε στο ιδιοκτητο.

κατα τα αλλα θα παιξει.τυπικα για κανα firmware update.

ps.οποιον εχω δει να λεει οτι δεν παιζει με 9980 standard ειναι λαθος το vlan id.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με ποιον τροπο αλλαγή το vlan Id ;;; Όταν βάζουμε forth net Vdsl ειναι νωμιζω 1102 και δεν αλλάζει

δεν θα διαλεξεις Forthnet.ειτε θα διαλεξεις οτε αφου το Kv ειναι του οτε ειτε θα βαλεις Manual το vlan id/.η μονη διαφορα ειτε βαλεις forthnet ειτε βαλεις Ote ειτε Hol ειναι το vlan id.δεν νομιζω οτι αλλαζουν κατι αλλο αφου ολα τα αλλα ειναι κοινα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router είναι βράχος...το έχω σε adsl της vodafone/hol και πάει απροβλημάτιστα.....το μονό κακό είναι ότι δεν συγχρονίζει όσο συγχρόνιζε το router της hol...μήπως δεν το έχω στήσει σωστά πάνω στην γραμμή ???

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router είναι βράχος...το έχω σε adsl της vodafone/hol και πάει απροβλημάτιστα.....το μονό κακό είναι ότι δεν συγχρονίζει όσο συγχρόνιζε το router της hol...μήπως δεν το έχω στήσει σωστά πάνω στην γραμμή ???

καθε ρουτερ εχει διαφορετικο Chipset αρα συγχρονιζει και σε διαφορετικη ταχυτητα.οπως και μπορει αργοτερα να βγει αλλο Firmware και να συγχρονιζει παλι διαφορετικα.

για vdsl απλα κανε την καλωδιωση σωστα.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...