Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να κανω tattoo μανικι αλλα στο χερι μου εχω μια περιοχη η οποια εχει ενα καφε χρωμα οπως βλεπεται στην φωτογραφια και επισης εκει βγαινουν πιο πυκνες και σκληρες μαυρες τριχες ...Πρεπει να παω σε καποιο δερματολογο πριν παω για τατουαζ; Εχει κανει καποιος tattoo σε παρομοιο σημειο ;

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα δεν έχω τέτοιο σημάδι. Ακόμη κι αν σου πω εγω και άλλοι να μην πας σε δερματολογο, δε θα ήταν καλύτερο να πας για να έχεις μια γνωμη ειδικου σχετικα με το αν πρεπει να καλύψεις το σημειο ή όχι?

Θέλω να πω, πήγαινε σε δερματολογο, στη χειρότερη να χάσεις μιση ώρα από τη ζωή σου.

Δημοσ.

Κοιτα δεν έχω τέτοιο σημάδι. Ακόμη κι αν σου πω εγω και άλλοι να μην πας σε δερματολογο, δε θα ήταν καλύτερο να πας για να έχεις μια γνωμη ειδικου σχετικα με το αν πρεπει να καλύψεις το σημειο ή όχι?

Θέλω να πω, πήγαινε σε δερματολογο, στη χειρότερη να χάσεις μιση ώρα από τη ζωή σου.

αυτο λεω και εγω! :-D  :-D  :-D

Ναι πρεπει να παρεις μια γνωμη οπωσδήποτε απο δερματολογο.

θα παω!

Δημοσ.

Οπωσδηποτε πηγαινε και υποψιαζομαι οτιμισως να σου πει να μην κανεις εκει πανω ακριβως στο σημει, ωστε να μπορεις να το ελεγχεις οσο περνανε τα χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...