TasosV1908 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 σκεφτομαι να κανω tattoo μανικι αλλα στο χερι μου εχω μια περιοχη η οποια εχει ενα καφε χρωμα οπως βλεπεται στην φωτογραφια και επισης εκει βγαινουν πιο πυκνες και σκληρες μαυρες τριχες ...Πρεπει να παω σε καποιο δερματολογο πριν παω για τατουαζ; Εχει κανει καποιος tattoo σε παρομοιο σημειο ;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κοιτα δεν έχω τέτοιο σημάδι. Ακόμη κι αν σου πω εγω και άλλοι να μην πας σε δερματολογο, δε θα ήταν καλύτερο να πας για να έχεις μια γνωμη ειδικου σχετικα με το αν πρεπει να καλύψεις το σημειο ή όχι? Θέλω να πω, πήγαινε σε δερματολογο, στη χειρότερη να χάσεις μιση ώρα από τη ζωή σου.
Θεkλα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ναι πρεπει να παρεις μια γνωμη οπωσδήποτε απο δερματολογο.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Αυτό που έχεις ίσως και να βγαίνει με laser πάντως.
TasosV1908 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κοιτα δεν έχω τέτοιο σημάδι. Ακόμη κι αν σου πω εγω και άλλοι να μην πας σε δερματολογο, δε θα ήταν καλύτερο να πας για να έχεις μια γνωμη ειδικου σχετικα με το αν πρεπει να καλύψεις το σημειο ή όχι? Θέλω να πω, πήγαινε σε δερματολογο, στη χειρότερη να χάσεις μιση ώρα από τη ζωή σου. αυτο λεω και εγω! Ναι πρεπει να παρεις μια γνωμη οπωσδήποτε απο δερματολογο. θα παω!
kathytherion Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Οπωσδηποτε πηγαινε και υποψιαζομαι οτιμισως να σου πει να μην κανεις εκει πανω ακριβως στο σημει, ωστε να μπορεις να το ελεγχεις οσο περνανε τα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα