Προς το περιεχόμενο

[micro sdxc] Toshiba Exceria Micro SDXC Memory Card UHS-1 64GB 9.9GBP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα.Μου συνέβη όμως κάτι ανεξήγητο.Βάζω με το που ανοίγω την κάρτα,κατευθείαν στον υπολογιστή.Πάει να κάνει διαμόρφωση ο υπολογιστής και βγάζει μήνυμα ότι ΔΕΝ γίνεται φορμάτ.(Δεν μπορούν τα Windows να ολοκληρώσουν τη διαόρφωση...)Προσπάθησα ξανά τίποτα.Κατέβασα το SD Foratter,πάλι τίποτα.Σκέφτηκα να την βάλω έτσι όπως είναι (κατεστραμμένη) στο κινητό.Αφού το κινητό,την είδε ως κατεστραμμένη,πάτησα να κάνω φορμάτ από εκεί.Τελικά δούλεψε.... :blink: Αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο αξιόπιστη είναι.

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια μου έκανε και η δική μου. Στο pc δεν μπορούσα να την κάνω φορματ . Στο κινητό μου έλεγε ότι είναι κατεστραμενη. Τελικά λίγο πριν την στείλω πίσω την έβαλα σε ένα παλιό λουμια και μπόρεσα να την διαμορφωσω και να την χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

Eμενα στο κινητο την αναγνωρισε κατευθειαν και ηταν πληρως λειτουργικη!

Στο κινητό όπως και στο pc την πρώτη φορά δεν υπάρχει πρόβλημα...την αναγνωρίζει.Ωστόσο αν πας στο pc και την κάνεις φορμάτ υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό τώρα που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι αν βγάλω την κάρτα από το κινητό (στο οποίο δουλεύει κανονικά) και την συνδέσω μέσω αντάπτορα στο pc τότε το pc την αναγνωρίζει,ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία από το pc στην κάρτα.Αντίθετα αν συνδέσω την κάρτα ενώ είναι στο κινητό μέσα (συνδέω το κινητό στην ουσία) με το pc,ΜΟΝΟ τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όλα αυτά στην δική μου περίπτωση (αν και βλέπω και άλλους).Εσείς οι υπόλοιποι δοκιμάσατε μήπως να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη διαδικασία ?

Δημοσ.

Καλημέρα! Με παραγγελία 15 Αυγούστου, δεν έχει έρθει ακόμη η κάρτα Θεσσαλονίκη! Υπάρχει κάποιος άλλος που ακόμη περιμένει, ή να ανησύχησω;

Ουτε εγω εχω παραλαβει...

Δημοσ.

Εμενα εφυγε πισω για RMA.

Ουτε ο υπολογιστης, ουτε οι καμερες, ουτε τα κινητα, ουτε action camera, τιποτα. Κανενα δεν την διαβαζε. Ο υπολογιστης δεν την εβρισκε καν, οχι δεν μπορουσε να την κανει φορματ.

Αναμενω να δω τι αντιμετωπιση θα εχω.

Δημοσ.

Όσοι έχετε πρόβλημα χρησιμοποιείτε Card readers συμβατούς με κάρτες SDXC;

Νομίζω ότι δεν μπορούν όλοι οι Card readers με υποστήριξη SDHC να μορφοποιήσουν αυτές τις κάρτες.

Δημοσ.

Όσοι έχετε πρόβλημα χρησιμοποιείτε Card readers συμβατούς με κάρτες SDXC;

Νομίζω ότι δεν μπορούν όλοι οι Card readers με υποστήριξη SDHC να μορφοποιήσουν αυτές τις κάρτες.

Εγώ χρησιμοποίησα τον card reader που είχε μαζί με την κάρτα.Δεν νομίζω όμως αυτό να παίζει ρόλο αφού τα card readers είναι όλα ίδια μεταξύ τους.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποίησα τον card reader που είχε μαζί με την κάρτα.Δεν νομίζω όμως αυτό να παίζει ρόλο αφού τα card readers είναι όλα ίδια μεταξύ τους.

Τον αντάπτορα εννοείς ;

Card reader ο Bourdoulas εννοεί την συσκευή που διαβάζει τις κάρτες 

Δημοσ.

2 δοκιμασα. Εναν κουκουρουκου USB 2.0 500 in 1 card reader και εναν Kingston USB 3.0 που διαβαζει τα παντα. Και με τα 2 το ιδιο. + ολες τις αλλες συσκευες που ειπα παραπανω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα.Μου συνέβη όμως κάτι ανεξήγητο.Βάζω με το που ανοίγω την κάρτα,κατευθείαν στον υπολογιστή.Πάει να κάνει διαμόρφωση ο υπολογιστής και βγάζει μήνυμα ότι ΔΕΝ γίνεται φορμάτ.(Δεν μπορούν τα Windows να ολοκληρώσουν τη διαόρφωση...)Προσπάθησα ξανά τίποτα.Κατέβασα το SD Foratter,πάλι τίποτα.Σκέφτηκα να την βάλω έτσι όπως είναι (κατεστραμμένη) στο κινητό.Αφού το κινητό,την είδε ως κατεστραμμένη,πάτησα να κάνω φορμάτ από εκεί.Τελικά δούλεψε.... :blink: Αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο αξιόπιστη είναι.

Χθες παρέλαβα και εγώ και είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα...

Στο pc δεν μπορει να τη κανει fat32 , ενώ στο κινητό την κατάφερε . Την ήθελα για δοκιμή σε ένα PSP , αλλά εαν δω τα σκούρα ίσως την βάλω σε καμιά κάμερα εφόσον δουλέψει .. για να δούμε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ώρα τα ίδια Format απο το κινητό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα απο το pc ουτε Format ουτε αντιγραφή κάποιο αρχείο ....

Καμιά ιδέα ? :confused: :confused:

Τη σύνδεσα απο το κινητό με το PC και μετέφερα κανονικά αρχεία 20 gb για δοκιμή , ολα καλα ...

Επεξ/σία από Galaxy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...