Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να αγορασω ενα καναπε διπλο κρεβατι που να ανοιγει κατα μηκος εψαξα ικεα αλλα δεν ειχε στις διαστασεις που χωρανε στο δωματιο μου

ειδα πρωτεας μετα και μου φυγε η μαγκια με τις τιμες

θελω κατι τετοιο

http://www.marmaridis.gr/kathistika-salonia/kanapedes-krevati/kanapes-krevati-b203_p_1250.html

τιμη μεχρι 350 400 και ποιοτητα καλη και να κρατησει, διαστασεις πλατος μεχρι 1,60-1,70 και μηκος 1,80 με 2

μπορειτε να προτεινετε κατι? καλο θα ηταν να εχει ονλινε παραγγελια και να καλυπτει θεσσαλονικη που ειμαι

Δημοσ.

Δεν βολεύουν αυτά τα πράγματα για μόνιμο κρεβάτι πάντως, θα σιχτιρίζεις να το ανοιγοκλείνεις συνέχεια και δεν είναι ο,τι πιο βολικό. Αν θες κάτι για επισκέπτες καλύτερα να πάρεις ενα φουσκωτό στρώμα.

Δημοσ.

http://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/kanapedes-krevatia/kanapedes-krevatia/trithesios-kanapes-krebati-56329/81687/

αυτό έχω απο ΙΚΕΑ. Δε σου χωράει?
Βέβαια για καναπέ δε τον θεωρώ πολύ βολικό γιατί έχει μεγάλο πλάτος, όταν ακουμπάς δλδ την πλάτη σου πίσω, τα πόδια δε φτάνουν να λυγίσουν. Αλλά για κρεβάτι για 2 φιλοξενούμενους το θεωρώ πολύ καλό.

Δημοσ.

Περίπου ίδιο εχω και γω .. Όταν το εχω σαν καναπέ εχω γυρίσει το στρώμα το πανω κάτω και μια χαρα μπορούν να φθάσουν τα πόδια κάτω . Δοκίμασε το και θα δεις !

Για κρεβάτι ειναι πάντως πολύ βολικό . Υπάρχουν πολλές φορές που κοιμάμαι εκεί χειμώνα ..

• Like 1
Δημοσ.

Περίπου ίδιο εχω και γω .. Όταν το εχω σαν καναπέ εχω γυρίσει το στρώμα το πανω κάτω και μια χαρα μπορούν να φθάσουν τα πόδια κάτω . Δοκίμασε το και θα δεις !

Για κρεβάτι ειναι πάντως πολύ βολικό . Υπάρχουν πολλές φορές που κοιμάμαι εκεί χειμώνα ..

Αυτο με το στρωμα ειναι πολυ ενδιαφερον, εχω κι εγω το ιδιο κρεβατι κ πετανε τα ποδια. Θα το δοκιμασω!

Πιστευω ειναι λιγο πιο ασχημος καναπες απο αυτον του μαρμαριδη αλλα τον εχω 3 χρονια, τον εχω σαν κρεβατι για μενα χωρις να τον ανοιξω, ειναι πολυ βολικος και του εχω προσθεσει ανυψωτικα κρεβατιου 15 εκ. Ωστε να εχω ελαρκη αποθηκευτικο χωρο απο κατω για κουτια κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά επειδή έχουν μεγάλο βάθος (και επιπλέον συνήθως αυτοί δεν έχουν εντελώς κάθετη πλάτη) κάθεστε πιο πίσω, το μόνο που θέλει όταν είναι ως καναπές είναι μεγάλα+χοντρά μαξιλάρια ώστε να έχεις πλάτη πιο μπροστά / να κάθεσαι πιο μπροστά κι οπότε θα πατάς κανονικά.

Επεξ/σία από scullyist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...