Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι έκανα αμυγδαλίτιδα και πήγα σε γιατρό ο οποιός μου έγραψε αντιβίωση που ουσιαστικά ήταν το augmendin. Μου είχε πει χαρακτηριστικά ότι η συνταγή γράφει για τις δραστικές ουσίες αλλα πάρε augmendin.

Πήγα και εγω σε ένα τυχαίο φαρμακείο, του έδωσα την συνταγή και μου είπε οτι δεν έχει augmendin αλλα έχει την γενόσιμη που είναι ιδια και πιο φθηνη (απο f ξεκιναγε δεν την θυμαμαι).

Λεω κλαην, αφου είναι οι ίδιες ουσίες ας πάρω αυτη….! Την έπαιρνα για 10 ημέρες όπως ακριβώς είχε γραψει ο γιατρός, την 11η την σταμάτησα και μετα απο 2 ημέρες (13η ) άρχισα να ξανανιώθω πόνο στις αμυγδαλές. Και γενικά προς το τέλος που την έπαιρνα ακόμη ένιωθα την αμυγδαλή να έχει απόστημα.

Επειδή δεν είχα άλλη αντιβίωση (νομίζω ηταν ακριβώς τα χάπια σε αριθμό) και φοβούμενος να ξαναμπώ σε βαριά αντιβίωση τόσο νωρίς το άγησα μήπως περάσει μετα απο λίγο…

Κατέληξα 4-5 ημερες μετα την διακοπή της γενόσημης να έχω τοσο βαρια μορφη αμυγδαλίτιδας που δεν μπορούσα ούτε το στόμα να ανοίξω!

Πήγα ξανά σε γιατρό (άλλο), μου έγραψε ξανά την ίδια συνταγή και μου ειπε :ΠΑΡΕ ΜΟΝΟ AUGMENDIN! Η γενόσημη δεν έχει την ίδια δράση! Και όντως πήγα σε φαρμακείο να πάρω επι τούτου την original, την ξαναπήρα για 10 ημέρες και ήδη πριν τα μισα εξαφάνισε πλήρως την αμυγδαλίτιδα! (Ίδια ποσότητα amoxicillin σε περίπτωση που κάποιος πει πήρες πιο μικρή στην αρχη…)

Απο τότε είπα NEVER AGAIN γενόσημα!

Αυτή ηταν η προσωπική μου εμπειρία

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...