Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω κινητο ταβανι 300 ευρο!
Τα κλτρα σε αυτα τα λεφτα και αυττα που με κοινουν το ενδιαφερων ειναι το g5 kai to lumia 950 xl!
Θα  αγοραζα με κλειστα ματια το lumia αλλα η ελειψη εφαρμογων ειναι ακομα αισθητη.. Εχω δουλεψει windowns 10 σε 640 XL και δν ειναι οτι με χαλασε αλλα ηταν και early realesae λιγο μετα τα χριστουγεννα και ειχε bugs και κολληματα τωρρα δν ξερω ποσο αναπτηχθηκε!

Γενικα εκτος απο εφαρμογες το κινητο το βλεπω αψογο... Η κλτρα καμερα ισως σε κινητο οθοναρα και ακριβως τα specs που χρειαζεται (και με το παραπανω)!
Φοβαμαι ομως την μεταβαση για αυτο και κραταω πισινη και κοιταω και το g5! Και αυτο φαινεται να τα εχει ολα αλλα η LG Πολυ αναξιοπιστη τωρα τελευταια.. Ναι δν με νοιαζει για το πορτακι τις μπαταρια ποτε δν θα το ανοιξω ουτε για την κατασκευη (θηκη σε ολα τα κινητα μου εχω) αλλα θεματα με bootloops πχ με κανουν να μην θελω να δαπανησω τα λεφτα μου.. Κ το χειροτερο για αυτο το κινητο το γυαλι μπροστα.. Ολοι λενε ειναι τοσο λεπτο που σπαει για πλακα!

Καμια κλτρη προταση στα 300??
Αναμεσα σε αυτα τα 2 καθαρα τι θα διαλεγατε?

Δημοσ.

Galaxy s6 αν και μισω το touchwiz και δν στο προτινω με τπτ!
G5 δν εχουν ακουστει προβληματα αλλα ποτε δν ξερεις οπως εγραψα και σε αλλο ποστ πιστευω θεμα software ειναι!
Αλλα και γνκα η lg εχει και ενα "προβλημα" με τις οθονες τις.. Κιτρινιλες στο g2-g3 ghosting στο g4, ελαχιστη προστασια και πολυ λεπτο γυαλι στο g5 το ακουμπας και βλεπεις την πιεση στην lcd.. 
Δυσκολη αποφαση και εγω θα ηθελα να δοκιμασω ενα g5 να σου πω την αληθεια αλλα το φοβαμαι! Οποιο και να παρεις βαλτου θηκη γτ και το Lumia το πλαστικο γρατσουνιεται για πλακα και το g5 αμα σου πεσει θα κλαις την οθονουλα του!

Απο καινουρια βλεπεις nexus 5x 32ari αλλα πεφτεις μεγαλη κατηγορια (απο flagship σε Midrange)

Δημοσ.

Εγω θα κοιταγα S6/S6 edge μεταχειρισμενο.

Λογω κατασκευης,καμερας,amoled οθονης,εγγυησης ονοματος και δεν εχουν ακουστει προβληματα σοβαρα.

Τα ειχα και τα 2 και δηλωνω ικανοποιημενη.

Μονο στην μπαταρια και στην ελλειψη καρτας sd πασχουν.

Δημοσ.

Ναι καλή επιλογή αλλά από κάμερα είναι πολύ πίσω κι ποιος περιμένει 2-3 βδομάδες να έρθει? Για μένα είναι απαγορευτικό ειδικά τωδα καλοκαίρι είναι θέλεις να βγάζεις κ φωτός αρκετές τωρσ ο ts τι θέλει δν ξέρω

Δημοσ.

Η αλήθεια δν ξέρω αμα μπορώ να περιμένω τόσο καιρό.. Θα δω άμα βρω σε αγγελία με καλή τιμή!

Αλλά με βλέπω με lumia 950xl να καταλήγω να το δοκιμάσω γτ ακούω τα κλτρα για την καμερα

Δημοσ.

Ψαχνω κινητο ταβανι 300 ευρο!

Τα κλτρα σε αυτα τα λεφτα και αυττα που με κοινουν το ενδιαφερων ειναι το g5 kai to lumia 950 xl!

Θα  αγοραζα με κλειστα ματια το lumia αλλα η ελειψη εφαρμογων ειναι ακομα αισθητη.. Εχω δουλεψει windowns 10 σε 640 XL και δν ειναι οτι με χαλασε αλλα ηταν και early realesae λιγο μετα τα χριστουγεννα και ειχε bugs και κολληματα τωρρα δν ξερω ποσο αναπτηχθηκε!

Γενικα εκτος απο εφαρμογες το κινητο το βλεπω αψογο... Η κλτρα καμερα ισως σε κινητο οθοναρα και ακριβως τα specs που χρειαζεται (και με το παραπανω)!

Φοβαμαι ομως την μεταβαση για αυτο και κραταω πισινη και κοιταω και το g5! Και αυτο φαινεται να τα εχει ολα αλλα η LG Πολυ αναξιοπιστη τωρα τελευταια.. Ναι δν με νοιαζει για το πορτακι τις μπαταρια ποτε δν θα το ανοιξω ουτε για την κατασκευη (θηκη σε ολα τα κινητα μου εχω) αλλα θεματα με bootloops πχ με κανουν να μην θελω να δαπανησω τα λεφτα μου.. Κ το χειροτερο για αυτο το κινητο το γυαλι μπροστα.. Ολοι λενε ειναι τοσο λεπτο που σπαει για πλακα!

Καμια κλτρη προταση στα 300??

Αναμεσα σε αυτα τα 2 καθαρα τι θα διαλεγατε?

κλτρα lg παρα το λουμια

Δημοσ.

Τλκα έκατσε μια ανταλλαγή λγκα κ Θ πάω σε v10!

Δν ξέρω αμα αξίζει αλλά θα το δοκιμάσω κ βλέπω ελπίζω να μην έχει θέματα με τα bootloop

Δημοσ.

Μετα τα nexus είχα g3 , κανένα πρόβλημα για 18 μήνες πηγα σε g4 κανενα πρόβλημα το έχει η γυναίκα μου τώρα.

Εχω το v10 3 - 4 μήνες τωρα. Πραγματικό τανκ χωρις θέματα εκτός της μπαταρίας. Το αλλάζω ομως και παω σε mi5 μονο λόγο μεγέθους.

Δημοσ.

Μετα τα nexus είχα g3 , κανένα πρόβλημα για 18 μήνες πηγα σε g4 κανενα πρόβλημα το έχει η γυναίκα μου τώρα.

Εχω το v10 3 - 4 μήνες τωρα. Πραγματικό τανκ χωρις θέματα εκτός της μπαταρίας. Το αλλάζω ομως και παω σε mi5 μονο λόγο μεγέθους.

Δλδ περίπου πόσο Screen on time πιάνει?? Χειρότερα από g4?

Δν ξέρω μ εχει μείνει το lumia είναι η αλήθεια αμα δν μ κάνει ίσως δοκιμάσω κ αυτό!

Δημοσ.

Δλδ περίπου πόσο Screen on time πιάνει?? Χειρότερα από g4?

Δν ξέρω μ εχει μείνει το lumia είναι η αλήθεια αμα δν μ κάνει ίσως δοκιμάσω κ αυτό!

3.5 μαξ 4 sot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...