Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,σημερα βρηκα το παλιο μου pc και ειπα να δω αν δουλευει.Ομως προσεξα οτι το DVI που θα γινοταν η συνδεση στο Monitor ειναι χαρασμενο στο πλαι οπου βιδωνουν το καλωδιο που στη δικη μου περιπτωση θα ειναι ενας ανταπτορας DVI Male to HDMI Female διοτι η οθονη που εχω συνδεετε με HDMI.Θα μπορεσω να δω εικονα ή πρεπει να βιδωθουν και οι δυο πλευρες?

Εχω και φωτο με το pc για να δειτε και μονοι σας,Ευχαριστω!

UPDATE:Ειναι vga οχι dvi δικο μου λαθος σορρυ

post-344506-0-50038800-1471283561_thumb.jpg

Δημοσ.

ΑΝ ξεκινήσεις και χτυπάς κάτι κοντά στο κουτί και η οθόνη κάνει κουλά(τρέμει οθόνη κλπ)αυτός θα είναι ο υπαίτιος!η βίδες εκεί είναι για κάποιο λόγο,ΑΝ βρείς την άλλη, καλό είναι να το βιδώσεις "σταθερά" με 2 βίδες.

Δημοσ.

Φιλε coolerman μιλαμε οτι δεν εχει θεμα και ξεβιδωτο αρκει να μην το πειραζεις η΄το χτυπας κτλ.  Αν ειναι ετσι με την ιδια λογικη καλες ειναι και οι βιδες που σφιγγγει το βυσμα αλλα αν παρω ενα σφυρι και το κοπανησω τοτε θα φυγει ολο μαζι με αυτες! Και αν τυχων αρχισεις να χτυπας κατι κοντα στο κουτι(πανω σε γραφειο να υποθεσω αλλιως δεν εχει νοημα για κραδασμους) τοτε πιο πιθανο ειναι να χτυπησει η βελονα του σκληρου και να τα παιξει ο δισκος παρα να φυγει το καλωδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...