evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Είναι περίπου 2-3 βδομάδων (δεν ξέρω πως έζησαν τόσο). Τρώνε πατέ κανονικά (σαν λυσσασμένα) και τα ταΐζω γάλα άπαχο. Αυτόν θα τον κανονίσω καλά. Πείτε μου λίγο τους νόμους, είναι 4235/2014 και? 1
arxontas71 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μπράβο σου για την ευαισθησία που έχεις φίλε μου, ότι έγραψαν τα παιδιά παραπάνω είναι πολύ σωστά και κάνε ότι μπορείς μέχρι να μεγαλώσουν τα γατιά, στην γειτονιά μου υπάρχουν αρκετοί που φροντίζουμε τις γάτες και πρόσφατα άρπαξε κάποιος τα έξη μικρά και είδαμε πόσο υπέφερε η γάτα, δεν έτρωγε και φώναζε συνεχώς, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που δεν νιώθουν από τέτοια θέματα, και πάλι μπράβο σου που ανεδειξες το θεμα.
Baator Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τον νόμο μπορείς να τον βρεις παντού, ψάξε στο Google για νόμο προστασίας ζώων συντροφιάς/αδέσποτων ζώων και θα βρεις δεκάδες σελίδες φιλοζωικών οργανώσεων που τον έχουν αναρτήσει καθώς και οδηγίες για το τι να κάνεις σε περιπτώσεις σαν την δική σου. Γάλα μην τα δίνεις, είναι ακόμα πολύ μικρά, θα πάθουν διάρροια και θα πεθάνουν. Αυτά δεν καταλαβαίνουν, επειδή πεινάνε θα το πιούνε. Αν τρώνε στερεά/υγρή τροφή είναι σίγουρα πάνω από 2 βδομάδων. Βασικά αν είναι η μάνα παρούσα και τα ταίζει και βλέπεις ότι αυτά δεν κλαίνε όλη την ώρα ή δεν είναι ληθαργικά και ετοιμοθάνατα, άσε αυτήν να κάνει κουμάντο, θα τα μεγαλώσει μόνη της μια χαρά. Μπορείς να βοηθάς την μάνα εσύ, με τροφή και νερό ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνει μακρυά μόνη της και τα αφήνει μόνα για πολύ ώρα. Μπράβο σου για την ευαισθησία που έχεις φίλε μου, ότι έγραψαν τα παιδιά παραπάνω είναι πολύ σωστά και κάνε ότι μπορείς μέχρι να μεγαλώσουν τα γατιά, στην γειτονιά μου υπάρχουν αρκετοί που φροντίζουμε τις γάτες και πρόσφατα άρπαξε κάποιος τα έξη μικρά και είδαμε πόσο υπέφερε η γάτα, δεν έτρωγε και φώναζε συνεχώς, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που δεν νιώθουν από τέτοια θέματα, και πάλι μπράβο σου που ανεδειξες το θεμα. Γάτα 8 μηνών η ίδια έμεινε έγκυος και έκανε 5 μικρά εδώ σε μας. Έδωσε μέσα στο καταχείμωνο τέτοιο τεράστιο αγώνα να τα μεγαλώσει που δάκρυζες, ενώ δεν ήταν ενήλικη ούτε η ίδια καλά καλά. Και τελικά μια μέρα εξαφανισμένα και τα 5. Προφανώς κάποιος καλοθελητής τα ξεφορτώθηκε. Επί 3 βδομάδες την άκουγες να κλαίει μέρα νύχτα και να τα ψάχνει στα μέρη που τα έκρυβε, όλη μέρα πήγαινε ερχόταν, έκλαιγε και τα έψαχνε. Για μένα απλά δεν είναι άνθρωπος όποιος δεν συγκινείται από αυτό το πράγμα, από το σφίξιμο στο στομάχι μου τα βράδια που την άκουγα να κλαίει δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τέρας, δεν υπάρχει άλλη λέξη, αν παίρνεις και πετάς στα σκουπίδια γατάκια λίγων ημερών είσαι τέρας. 1
Getta Robo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Είναι περίπου 2-3 βδομάδων (δεν ξέρω πως έζησαν τόσο). Τρώνε πατέ κανονικά (σαν λυσσασμένα) και τα ταΐζω γάλα άπαχο. Αυτόν θα τον κανονίσω καλά. Πείτε μου λίγο τους νόμους, είναι 4235/2014 και? 4039/2012 https://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-15-2012-%CF%83%CE%B5%CE%BB-1.html
Θεkλα Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ποιους νομους ρε συ. Ψαχνεσαι για προβλήματα απο το πουθενά. Και η καταγγελία ή η μυνηση θα γινουν μονα τους; Η νομιζεις οτι μετα ο τρελος δε θα σε βαλει στο μάτι;
Supes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ποιους νομους ρε συ. Ψαχνεσαι για προβλήματα απο το πουθενά. Και η καταγγελία ή η μυνηση θα γινουν μονα τους; Η νομιζεις οτι μετα ο τρελος δε θα σε βαλει στο μάτι; Ωραίος! Έτσι να σκέφτονταν όλοι... evo: μπράβο για τις ενέργειες σου, προχώρα! 3
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σιχαμεροί άνθρωποι ότι χειρότερο να πάθουν στην ζωή τους πραγματικά... Φιλοζωική αμέσως!!! Πίστεψε με θα τον ρημάξουν (με ή χωρίς νομικό τρόπο). 2
evoracing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ποιους νομους ρε συ. Ψαχνεσαι για προβλήματα απο το πουθενά. Και η καταγγελία ή η μυνηση θα γινουν μονα τους; Η νομιζεις οτι μετα ο τρελος δε θα σε βαλει στο μάτι; Δεν με απασχολεί έτσι κ αλλιώς θα φύγω από το σπίτι. 80€ φυσικό αέριο και τα 65 να τα πληρώνω εγώ με 18 ώρες και με 8 σπίτια σε όλη την πολυκατοικία.. Πως βγήκε αυτή η αναλογία δεν ξέρω..
stelios18120 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ή αναλογία αυτή βγήκε μάλλον γιατί θα είσαι ο πιο πιτσιρίκος εκεί και τους παίρνει να σε κλέβουν Κάλεσε φιλοζωική άμεσα γ τα καημενα τ γατάκια.
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Η φιλοζωικη το μονο που μπορει να κανει ειναι να του ζητησει λεφτα για να ερθει να τα μαζεψει.
Ultimategr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μην τον αφησεις ατιμωρητο,κανε του μυνηση.Αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα ενημερωσε την φιλοζωικη της περιοχης σου. Και γω στην πολυκατοικια που μενω ταιζω αδεσποτα γατακια και μια ενοικος τα κακοποιει με αγριο τροπο οπως κλωτσιες,πετρες,χτυπηματα με μεταλικες ομπρελες κτλ.Με εχει απειλησει πολλες φορες οταν με βλεπει να τα ταιζω,μαλιστα την τελευταια φορα παρουσια μαρτυρων μου δηλωσε οτι θα τα εξολοθρευσει ολα Τελικα της εκανα μυνηση,εχω και μαρτυρες,μας εχει καλεσει ο Εισαγγελεας για την ανακριση και αναμενεται συντομα να οριστει δικασιμος. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Θα πρεπει να εχεις μαρτυρες ή αποδειξεις για το πας νομικα και να τον ρημαξεις. Στησε καμια κρυφη καμερα εκει κοντα στην τρυπα ξερω γω, διαφορετικα παρε κανα αλλο γειτονα που να ειναι φιλοζωος ή εστω ανθρωπος, δειξτου το σκηνικο και καταγγειλτε τον. Εδω ο αλλος πεταξε on camera τον σκυλο απο τον 4ο οροφο και δεν μπορουν να του κανουν τιποτα νομικα επειδη δε φαινεται καθαρα οτι ειναι αυτος. Κι οχι μονο αυτο αλλα ο τυπος πηγαινε στα καναλια κι εβγαινε κι απο πανω οτι ειναι φιλοζωος κι ευαισθητος κι οτι το σκυλι πηδηξε μονο του. Οτι να ναι. Για να βάλεις κάμερα πρέπει να έχεις ειδοποίηση σε κάποιο σημείο εκεί, ειδικά αν μιλάμε και για κοινόχρηστο χώρο πρέπει να το αποφασίσει η πολυκατοικία, αν πας και βάλεις έτσι κάμερα παίζει να φας κράξιμο και μήνυση μετά από κανέναν περίεργο. Για να γίνει δεκτή η καταγγελία σε δικαστήριο πρέπει να υπάρχει ενημέρωση και ειδοποίηση αλλιώς δεν κάνουν δεκτή την καταγγελία. Σε αυτό με τον σκύλο που λες πάλι εντελώς άκυρο, υπήρχαν ένα μάτσο μάρτυρες από κάτω και μιλάμε και για ιδιοκτήτη που μπούκαρε στο διαμέρισμα του ενοικιαστή όταν απουσίαζε ο ενοικιαστής χωρίς να έχει το δικαίωμα, δύο παρανομίες δηλαδή.
SlickNick Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλημέρα! Εδώ και 4 μέρες έχω βρει 4 μικρά γατάκια ημερών τα οποία η μάνα τους τα έκανε σε μια τρύπα από μια αποθήκη στην αυλή και τα ξέχασε. Με τα πολλά δεν τα έχω βάλει σπίτι γιατί νιαουρίζουν όταν με ακούνε τα αφήνω στην τρύπα και τα βγάζω κάθε μέρα για να τα ταΐσω. Σήμερα γύρισε ο γορίλας ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και ξύπνησα από τις φωνές. Είχε ξεμυτίσει το ένα από τα 4 και το κλότσαγε και το πέταξε στον δρόμο (πέραν του ότι το έκανε μούσκεμα με το λάστιχο). Εν το μεταξύ τα γατάκια ίσα ίσα που περπατάνε. Εγώ αυτό που θέλω είναι να τον ρημάξω. Νομικά καλύπτομαι? τι φωνάζω? αστυνομία ή φιλοζωική? Δεν θέλω να το αφήσω έτσι γιατί είναι ήδη παλιάνθρωπος. Btw τα γατάκια χαρίζονται σε κάποιον που θα τα αγαπάει περισσότερο από την μάνα τους και τον γορίλα. Όποιος ενδιαφέρετε pm me Άμα κλώτσαγε γατάκι θα τον είχα βουτήξει από τον λαιμό και θα του προκαλούσα ψυχικό τραύμα και για την επόμενη του ζωή. Άνθρωπος που χτυπάει ακίνδυνα ζωάκια είναι απλά σκουπίδι! Μόνο που το σκέφτομαι μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!
livefreeordie Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δε τον λες περιεργο... Μ%$%#κα τον λες!
sotirisl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 κρίμα τα γατάκια αλλά - δυστυχώς - θα σου πρότεινα να μην μπλεξεις... ουτε με δικαστηρια, ούτε σε προσωπικό επίπεδο, εκτός αν ξέρεις να το χειριστείς... αν είναι τόσο παλιοχαρακτήρας όσο αναφέρεις, μπορεί να σου την φέρει πισώπλατα π.χ. ένα βράδυ να σου σπάσει το παμπριζ του αυτοκινήτου, ή να στο χαράξει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις