Baator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Τί φόβος και δουλικότητα είναι αυτή ρε παιδιά από μερικούς; Στο σχολείο τι κάνατε αν σας έσπρωχνε κανείς, του λέγατε ευχαριστώ για να μην σας κάνει χειρότερα; Δεν το κατάλαβα που θα πρέπει να φοβηθούμε και τον τρελό κωλόγερο της γειτονιάς, θα τον αφήσω να σκοτώσει τα μικρά επειδή έτσι του 'ρθε πάνω στην τρέλα επειδή φοβάμαι μην μου σκάσει τα λάστιχα ή μην με βάλει στο μάτι. Σαν τι θα μου κάνει δηλαδή, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, είμαστε ενήλικες και θα σκύβουμε το κεφάλι στον κάθε τραμπούκο; Και πού ζούμε, σε κανά γκέτο που βγαίνουν πιστόλια; Ένας ανεγκέφαλος κομπλεξικός είναι, πας στην αστυνομία κανονικότατα και αναφέρεις το περιστατικό και αναλαμβάνουν αυτοί μετά. Θα υπάρχει στο βιβλίο συμβάντων καταγεγραμμένο επίσημα το περιστατικό, θα πάει ΑΝ είναι τόσο τρελός να σου σπάσει το παρμπρίζ την άλλη μέρα και νομίζετε δεν θα γίνει τίποτα μετά; 3
DDevil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 η κορη του βλεπεται? μηπως να της γινοταν μια αλλαγη λαδιων να ηρεμουσε και να καλμαρε μετα και τον μπαμπα? χαχαχαχα Καλημέρα! Εδώ και 4 μέρες έχω βρει 4 μικρά γατάκια ημερών τα οποία η μάνα τους τα έκανε σε μια τρύπα από μια αποθήκη στην αυλή και τα ξέχασε. Με τα πολλά δεν τα έχω βάλει σπίτι γιατί νιαουρίζουν όταν με ακούνε τα αφήνω στην τρύπα και τα βγάζω κάθε μέρα για να τα ταΐσω. Σήμερα γύρισε ο γορίλας ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και ξύπνησα από τις φωνές. Είχε ξεμυτίσει το ένα από τα 4 και το κλότσαγε και το πέταξε στον δρόμο (πέραν του ότι το έκανε μούσκεμα με το λάστιχο). Εν το μεταξύ τα γατάκια ίσα ίσα που περπατάνε. Εγώ αυτό που θέλω είναι να τον ρημάξω. Νομικά καλύπτομαι? τι φωνάζω? αστυνομία ή φιλοζωική? Δεν θέλω να το αφήσω έτσι γιατί είναι ήδη παλιάνθρωπος. Btw τα γατάκια χαρίζονται σε κάποιον που θα τα αγαπάει περισσότερο από την μάνα τους και τον γορίλα. Όποιος ενδιαφέρετε pm me Φιλε πως και δεν βγηκες έξω να τον βουτήξεις την ώρα που το εκανε αυτό? μπραβο ψυχραιμια. Απλα θα του έκοβες μια σπρωξιά δεν θα σου εκανε μηνυση για αυτό πες του αμα ξαναπλησιάσεις σε αυτά τα γατάκια που είναι περιουσια μου θα σου κοψω τα ποδια. Αυτό ηταν απλα μια προειδοποιηση. Θα μπορουσες βεβαια (ισως καλυτερα) να φωνάξεις και την αστυνομια γενικά έπρεπε να πέσει η κομπλα σε κάθε περιπτωση. Ο στοχος σου θα ηταν να τον φοβισεις γιατι όπως έχουμε ξαναπει κάποιοι είναι ζωα με απειλες και εκφοβισμούς καταλαβαινουν. Και ξέρεις ότι δεν παιζει περιπτωση συμφιλιωσης μεταξυ σας οποτε τον χορευεις σαν εχθρο. Να κανεις πράγματα όμως μην τον αφηνεις ετσι εχε τον συνεχως στην πιεση να μην σηκώσει κεφάλι. Την επομενη μέρα πχ μαθαίνεις άλλες βρωμιες του σαν διαχειριστη τις βγάζεις στη φορα δεν τον αφηνεις από πουθενα τον κτυπάς από παντου! Και συνεχως εισαι με την απειλη της αστυνομιας δεν ξερω αν η κακοποιηση ζωου είναι αυτοφωρο. Διαβασε τα αυτά να εισαι προετοιμασμένος να κτυπησεις. Θα τα ξανακανει αυτος αυτά. Φωτογραφιες μπορουσες να πάρεις δεν είναι παρανομο. Πηγαινε στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου, και ζητα να γινει ενημερωση στο βιβλιο συμβαντων για το περιστατικο. Στην επομενη κινηση του εναντιων του, καλεις το 100 και -εφοσων ερθουν ποτε- τον πανε αυτοφωρω. Η κακοποιηση των ζωων ειναι ποινικα κολασιμη. Ναι αλλα είναι αυτοφωρο? αμα είναι αυτοφωρο είναι σουπερ γιατι θα περάσει το βραδάκι στο κρατητηριο Δεν με απασχολεί έτσι κ αλλιώς θα φύγω από το σπίτι. 80€ φυσικό αέριο και τα 65 να τα πληρώνω εγώ με 18 ώρες και με 8 σπίτια σε όλη την πολυκατοικία.. Πως βγήκε αυτή η αναλογία δεν ξέρω.. Α εσυ τους έχεις αφησει πολύ λάσκα φιλε. Για αυτό έχουν σηκώσει κεφάλι.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πρέπει τέτοια άτομα να τα έχεις στην πίεση συνέχεια μπας και βάλουν μυαλό. Να τους την σπας συνέχεια και ανελλιπώς σε οτιδήποτε βρεις.
sotirisl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 να κάνω και εγώ μια ερώτηση, όλοι εσείς που προτείνετε "τσακισε τον, άλλαξε του τα φώτα" κτλ κτλ, τα κάνετε αυτά στην πραγματική ζωή - εξώ από το φόρουμ - ή απλά τα δίνετε σαν συμβουλές σε τρίτους στο Μπλα Μπλα του Insomnia;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αν πουν ότι τα έκαναν και στην πραγματική ζωή έχεις κάποιο τρόπο να το διασταυρώσεις? 5
SlickNick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 να κάνω και εγώ μια ερώτηση, όλοι εσείς που προτείνετε "τσακισε τον, άλλαξε του τα φώτα" κτλ κτλ, τα κάνετε αυτά στην πραγματική ζωή - εξώ από το φόρουμ - ή απλά τα δίνετε σαν συμβουλές σε τρίτους στο Μπλα Μπλα του Insomnia; Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο. Το να χτυπάς ένα μωρό γατάκι, που ζυγίζει ούτε μισό κιλό και δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, είναι ξεκάθαρα συμπεριφορά ενός σάπιου ανθρώπου. Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση σε τέτοια συμπεριφορά, και χωρίς παρεξήγηση προς τον δημιουργό του θέματος, μου φαίνεται αδιανόητο το ότι καθόταν σαν φλώρος και παρακολουθούσε αυτό το σκηνικό χωρίς να αντιδράσει. Μόνο που το διάβασα πέταξα φλέβα στο μέτωπο και φανταζόμουν τον διαχειριστή αιμόφυρτο στο δάπεδο. Και τώρα που το γράφω αυτό εκνευρίζομαι! Ναι, Sotirisl, θα τον είχα βουτήξει από το λαιμό κατευθείαν.
Supes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο. Το να χτυπάς ένα μωρό γατάκι, που ζυγίζει ούτε μισό κιλό και δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, είναι ξεκάθαρα συμπεριφορά ενός σάπιου ανθρώπου. Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση σε τέτοια συμπεριφορά, και χωρίς παρεξήγηση προς τον δημιουργό του θέματος, μου φαίνεται αδιανόητο το ότι καθόταν σαν φλώρος και παρακολουθούσε αυτό το σκηνικό χωρίς να αντιδράσει. Μόνο που το διάβασα πέταξα φλέβα στο μέτωπο και φανταζόμουν τον διαχειριστή αιμόφυρτο στο δάπεδο. Και τώρα που το γράφω αυτό εκνευρίζομαι! Ναι, Sotirisl, θα τον είχα βουτήξει από το λαιμό κατευθείαν. Ο κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά σε έντονες καταστάσεις οι χαρακτηρισμοί πιστεύω είναι πολύ άστοχοι. να κάνω και εγώ μια ερώτηση, όλοι εσείς που προτείνετε "τσακισε τον, άλλαξε του τα φώτα" κτλ κτλ, τα κάνετε αυτά στην πραγματική ζωή - εξώ από το φόρουμ - ή απλά τα δίνετε σαν συμβουλές σε τρίτους στο Μπλα Μπλα του Insomnia; πριν χρόνια ήμουν νομίζω τέλη γυμνασίου είδα έναν να χτυπάει ένα σκύλο αδέσποτο μπροστά στους φίλους του και να γελάνε. Δεν έκανα απολύτως τίποτα είχα κοκαλώσει. Τώρα που το σκέφτομαι το μετανιώνω τόσο πολύ αλλά και τώρα να συνέβαινε πάλι δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα εκείνη τη στιγμή. Το θέμα είναι όμως να μπορείς να αντιδράσεις έστω και εκ των υστέρων με ειρηνικές και νόμιμες διαδικασίες...
SlickNick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η μόνη λογική αντίδραση σε τέτοια άτομα. . . 4
Baator Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 να κάνω και εγώ μια ερώτηση, όλοι εσείς που προτείνετε "τσακισε τον, άλλαξε του τα φώτα" κτλ κτλ, τα κάνετε αυτά στην πραγματική ζωή - εξώ από το φόρουμ - ή απλά τα δίνετε σαν συμβουλές σε τρίτους στο Μπλα Μπλα του Insomnia; Πρώτα απ' όλα κανείς δεν πρότεινε να τον σπάσει στο ξύλο, ούτε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Να πάει στην αστυνομία λέμε για να καταγγείλει μια εγκληματική ενέργεια, το αυτονόητο. Και ναι, αν έβλεπα μπροστά μου κάποιον ή κάποιους να βασανίζουν ζώα, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μην μιλούσα για να "μην με βάλουν στο μάτι μετά". Παίζει να είναι και η μοναδική περίπτωση στην οποία θα μπλεκόμουν σε φασαρία και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι θέμα μαγκιάς ή αντρίλας, κοπελίτσες 45 κιλών έχω δει να αντιδράνε με τον ίδιο τρόπο σε παρόμοιες καταστάσεις χωρίς ίχνος φόβου, απλά για κάποιους ανθρώπους ο βασανισμός ενός κουταβιού ή ενός νεογέννητου γατιού είναι ό,τι χειρότερο σαν θέαμα και κυριολεκτικά χέστηκες και να σε βάλει στο μάτι ο άλλος ή να σου χαράξει το αμάξι, εκείνη την ώρα ανοίγεις το στόμα σου και μιλάς.
SlickNick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πρώτα απ' όλα κανείς δεν πρότεινε να τον σπάσει στο ξύλο, ούτε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Να πάει στην αστυνομία λέμε για να καταγγείλει μια εγκληματική ενέργεια, το αυτονόητο. Και ναι, αν έβλεπα μπροστά μου κάποιον ή κάποιους να βασανίζουν ζώα, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μην μιλούσα για να "μην με βάλουν στο μάτι μετά". Παίζει να είναι και η μοναδική περίπτωση στην οποία θα μπλεκόμουν σε φασαρία και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι θέμα μαγκιάς ή αντρίλας, κοπελίτσες 45 κιλών έχω δει να αντιδράνε με τον ίδιο τρόπο σε παρόμοιες καταστάσεις χωρίς ίχνος φόβου, απλά για κάποιους ανθρώπους ο βασανισμός ενός κουταβιού ή ενός νεογέννητου γατιού είναι ό,τι χειρότερο σαν θέαμα και κυριολεκτικά χέστηκες και να σε βάλει στο μάτι ο άλλος ή να σου χαράξει το αμάξι, εκείνη την ώρα ανοίγεις το στόμα σου και μιλάς. Για να ξεκαθαρίσω, εγώ προτείνω βούτηγμα από το λαιμό με απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας. Άμα δε δείξει μεταμέλεια, τότε armbar μέχρι να ξυπνήσει όλη τη γειτονιά από τα ουρλιαχτά του και να κατουρηθεί/χεστεί επάνω του.
ASFE Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και αν ο διαχειριστης ειναι σαν τον Ζαμπιδη τι θα κανεις Κοναν?
SlickNick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και αν ο διαχειριστης ειναι σαν τον Ζαμπιδη τι θα κανεις Κοναν? https://www.youtube.com/watch?v=tkzpBp7bblM 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 He will crush the enemy and hear the lamentation of his woman! 1
evoracing Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Κοιμομουν και με ξύπνησαν, μέχρι να βάλω κάτι πάνω μ εφυγε. Δεν μιλάμε για 4-5 λεπτα μιλάμε για 1 λεπτο φαση Τα γατάκια βρήκαν σπίτι. Τα 3 βασικά γιατί το ενα (αυτό που με το περιστατικό βρήκε πιο νωρίς). Τα πήρε ένας κύριος σήμερα με οικογένεια και ήθελε να μεγαλώσει τα γατάκια. Παλι καλά πήρε και τα 3 μαζί. Ο "κύριος" λείπει σε διακοπές αλλά θα τον κανονίσω όταν γυρίσει.. 2
defacer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και αν ο διαχειριστης ειναι σαν τον Ζαμπιδη τι θα κανεις Κοναν? Λογικά τουμπεκί. Γενικά οι υπερασπιστές των αδυνάτων από τη βία έχουν μία τάση να τους προστατεύουν με τη βία μόνο όταν αυτός που θα δείρουν για να προστατέψουν τον αδύνατο είναι επίσης "αδύνατος". Μην ανησυχείς αν δε βλέπεις τη λογική στο παραπάνω, δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις