colombiano747 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 εργαζομαι σε μια εταιρεια μερικη απασχοληση με ατομικη συμβαση αοριστου χρονου και μου χρωστανε 6 μηνες. επειδη αυτο γινεται χρονια στην εν λογω εταιρεια τι μπορω να κανω για να παρω τους μισθους μου; μου προτειναν να κανω καταγγελια συμβασης στην επιθεωρηση εργασιας και να περιμενω να με απολυσουν για να εισπραξω τα δεδουλευμενα. ισχυει αυτο ή γινεται να με απολυσουν χωρις να μου δωσουν τα δεδουλευμενα; οποιος εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση ας με διαφωτισει λιγο. ευχαριστω!
Θεkλα Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Αν ισχύει παντως κερδίζεις λογικά και το ταμειο ανεργιας.
dionisis1925 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 εργαζομαι σε μια εταιρεια μερικη απασχοληση με ατομικη συμβαση αοριστου χρονου και μου χρωστανε 6 μηνες. επειδη αυτο γινεται χρονια στην εν λογω εταιρεια τι μπορω να κανω για να παρω τους μισθους μου; μου προτειναν να κανω καταγγελια συμβασης στην επιθεωρηση εργασιας και να περιμενω να με απολυσουν για να εισπραξω τα δεδουλευμενα. ισχυει αυτο ή γινεται να με απολυσουν χωρις να μου δωσουν τα δεδουλευμενα; οποιος εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση ας με διαφωτισει λιγο. ευχαριστω! http://kepea.gr/aarticle.php?id=122
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Η επίσχεση δεν αρμόζει καλύτερη στην περίπτωση σου; Πιςτευω δεν εισαι ο μόνος που του χρωστάνε, σωστα;
colombiano747 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Η επίσχεση δεν αρμόζει καλύτερη στην περίπτωση σου; Πιςτευω δεν εισαι ο μόνος που του χρωστάνε, σωστα; ναι σε ολους χρωσταει και η δουλεια αυτη γινεται χρονια στην εν λογω εταιρεια. απο οτι ξερω οσοι ειχαν κανει καταγγελια τους εδιωξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα