Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εργαζομαι σε μια εταιρεια μερικη απασχοληση με ατομικη συμβαση αοριστου χρονου και μου χρωστανε 6 μηνες. επειδη αυτο γινεται χρονια στην εν λογω εταιρεια τι μπορω να κανω για να παρω τους μισθους μου; μου προτειναν να κανω καταγγελια συμβασης στην επιθεωρηση εργασιας και να περιμενω να με απολυσουν για να εισπραξω τα δεδουλευμενα. ισχυει αυτο ή γινεται να με απολυσουν χωρις να μου δωσουν τα δεδουλευμενα; οποιος εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση ας με διαφωτισει λιγο. 

ευχαριστω!

Δημοσ.

εργαζομαι σε μια εταιρεια μερικη απασχοληση με ατομικη συμβαση αοριστου χρονου και μου χρωστανε 6 μηνες. επειδη αυτο γινεται χρονια στην εν λογω εταιρεια τι μπορω να κανω για να παρω τους μισθους μου; μου προτειναν να κανω καταγγελια συμβασης στην επιθεωρηση εργασιας και να περιμενω να με απολυσουν για να εισπραξω τα δεδουλευμενα. ισχυει αυτο ή γινεται να με απολυσουν χωρις να μου δωσουν τα δεδουλευμενα; οποιος εχει βρεθει σε αντιστοιχη θεση ας με διαφωτισει λιγο. 

ευχαριστω!

http://kepea.gr/aarticle.php?id=122

Δημοσ.

Η επίσχεση δεν αρμόζει καλύτερη στην περίπτωση σου; Πιςτευω δεν εισαι ο μόνος που του χρωστάνε, σωστα;

ναι σε ολους χρωσταει και η δουλεια αυτη γινεται χρονια στην εν λογω εταιρεια. απο οτι ξερω οσοι ειχαν κανει καταγγελια τους εδιωξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...