Pads Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Dynamo Productions - We're Through Downtempo κομμάτι από το album Analogue Από τον Andy Smith twn Portishead
makelele Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Dany Brillant - Toi et moi Manon Efteling - Monsieur cannibal 2 κομματια που μας θυμιζουν αλλες εποχες....
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Motorcycle - As The Rush Comes (Perry Oneil Remix)
^BOOMBOOM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Tο φοβερό κομμάτι που έκανε γνωστούς τους chemical bros προς τα τέλη της δεκαετίας του 90: chemical brothers - setting sun είδος: δυνατό beataki που βαράει :idea: :wink:
nikolaos_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Τα ηχεία μου τελευταία παίζουν ένα όχι-και-τόσο-πρόσφατο Αλκίνοος Ιωαννίδης "Κουτί της Πανδώρας" Ελπίζω να αρέσει και σε άλλους insomniacs. Μου αρέσει ειδικά το ρεφρέν ίσως αντικατοπτρίζει τι τραβάω τελευταία... "Οι νύχτες γέμισαν παράπονο και με βουλιάζουν στα ρηχά"...
The_player Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Σημερα .. Manic Street Preachers - Motorcycle Emptyness Με την κιθαρα να κλαιει .......... Δεν εχω καλη διαθεση..
Pads Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Ένα house track για σήμερα Tenth & Parker - Millenium Riddle Song (Late Night Mix) ...No I'm not Nostradamus but that's your first riddle ...Flash found a string of pearls in the milky way saw galaxies coming and going saw infinity nervous left broken hearts and happy resquies on 60 or 70 new worlds.....
Cristina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Σταμάτης Σπανουδάκης - Ταγκό Τί όμορφη μουσικούλα... Από την ταινία "Πέτρινα Χρόνια", 1987.
Cristina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μια παράκληση, παιδιά. Όταν προτείνετε ένα τραγούδι, μπείτε στον κόπο να πείτε και δυο λόγια γι αυτό. Τουλάχιστον το είδος του. Μπορεί σε κάποιους να είναι αδιάφορο το είδος που ανήκει το τραγούδι. Άλλοι πάλι να μην μπαίνουν στον κόπο επειδή ο τίτλος τους προϊδεάζει για κάτι άλλο και τελικά να μην είναι αυτό που περίμεναν.
Founes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 ki epeidi i wra einai perasmeni kai exoume dertia (sorry kiolas an xenerwnw merikous... alla to topic gtafei TRACK OF THE DAY...) Pasxalis Terzis - Tha 'Thela na 'soun edw
nthanasis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 So confused - 2play Korifeo -kainourgio- tragoudi sto eidos tou (Rnb) Aksizei na to tsekarete
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Να ρίξω ένα μεγάλο κομμάτι που ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες και ενγουστάρω τρελά: Σάκης Μπουλάς - Μπανάκι μανάκι
dim_b Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Ας προτείνω κι εγώ ένα κομμάτι που μου έχει κολλήσει σήμερα. Σταμάτης Σπανουδάκης - Θα'ρθεις Σαν Αστραπή (από το άλμπουμ "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.