Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mexri twra oi protaseis mou itan me ixous enalaktikous kai gia ekpaideumena autia kai se auto to rithmo tha kinithw kai gia tis simerines mou protaseis elpizontas na tis euxaristitheitai.

Tha proteino 2 cd pou ola tous ta kommatia einai poli kala kata tin prosopiki mou apopsi. Apo ta kalitera mesa sto 2004.

To 1o einai oi Tsexoi N.o.h.a - Next Plateau (titlos cd) me perifimous Balkanikous ixous kai rithmous.

To 2o oi thaumasioi Backini - Threads (titlos cd)

kai telos kati apo tous Cure - Hello i love you apo to gnwsto kommati twn Doors.

Δημοσ.

Είμαι επίμονος σε γνωστά παλιότερα κομμάτια. Αυτό που ακούω αυτές τις μέρες είναι...

Cranberries - Dreams

(Κάνω καλά Cristina?)

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια περίπου, εντελώς τυχαία, ανακάλυψα ένα Σουηδικό rock/electronica group, που δεν με άφησε καθόλου ασυγκίνητη.

Confessions Of A Star, λέγονται.

Δεν έχει τύχει να τους ακούσω πουθενά.

Αξίζουν τον κόπο να τους ρίξετε μια ματιά, νομίζω. :)

Αυτά που ξεχώρισα εξ αρχής είναι και η σημερινή πρόταση.

1. 'Back Again' .: κατεβάστε το FREE από εδώ :.

2. 'No One But Someone' .: κατεβάστε το FREE από εδώ :.

Από το site τους, μπορείτε να κατεβάσετε 19 ολόκληρα τραγούδια τους. :)

http://www.ConfessionsOfAStar.com

ekkli, πώς θα παραλάβω το λουκούμι μου; :mrgreen:

'J-Walk - Soul Vibration'

Δημοσ.

Για σήμερα ένα trancάκι το οποίο περιέχει samples απο ένα τραγούδι του soundtrack της ταινίας "The Lost Boys":

Scott Bos vs. Solar Stone - Naked Angel (Marc Norman Remix)

**Το original τραγούδι λέγεται "Cry Little Sister". Μήπως ξέρει κανείς ποίος ή ποιοί το λένε**

Δημοσ.

(Κάνω καλά Cristina?)

Νικόλαε, φυσικά και κάνεις καλά! Ο χρόνος όσο περνά, τόσο μας δένει με τα τραγούδια. Αυτός δίνει την αξία στο ανεκτίμητο. ;)

Γι αυτό κι εγώ σήμερα θα προτείνω ένα παλιό... Πολύ παλιό ελληνικό τραγουδάκι που είχα να το ακούσω χρόνια.

'Oldies but Goodies' λέγεται η συλλογή όπου περιέχει το τραγούδι με τίτλο 'Γιεζαέλ' από τους Daltons.

Ο ήχος του τόσο γλυκός και χαρούμενος αλλά που στο καλό κρύβει την μελαγχολία του και με μελαγχολεί εμένα, δεν έχω καταλάβει... :roll:

Ξεκίνημα με μια κιθάρα που θυμίζει καλοκαιράκι σε παραλία με παρέα...

Ααααχ... :roll:

Νομίζω πως αν κυκλοφορούσε σήμερα, θα ήταν μεγάλη επιτυχία.

Έχω την εντύπωση πως είναι διασκευή κάποιου τραγουδιού της εποχής.

Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία, ας την μοιραστεί μαζί μας. :)

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω ένα καταπληκτικό, μελωδικό κομμάτι που αγνοούσα, και το οποίο "ανακάλυψα" λίαν προσφάτως, το Mad World, από Gary Jules. Όποιος δεν είχε τύχει να το ακούσει (όπως εγώ π.χ.) να σπεύσει να το βρει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...