sakis111 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Alexander Robotnick - Problemes d'amour [b]Alexander Robotnick - Les grands voyage de l'amour Etsi gia na gnwrisoume ligo ton kurio Alexander pou mazi me allous eklektous tha einai to M. Sabbato meta tin anastasi se ena super electro party sto club tou Fix sti Thessaloniki.
dim_b Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Έχω την εντύπωση πως είναι διασκευή κάποιου τραγουδιού της εποχής.Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία' date=' ας την μοιραστεί μαζί μας. [/quote'] Αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να ακούσουμε το τραγούδι των Daltons...
dim_b Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Θα σας πάω πολύ παλιά (στο 1968), αλλά ακούγοντας πριν λίγο (γιά πολλοστή φορά) το τραγούδι αυτό και συνδιάζοντάς το με την υπέροχη σημερινή μέρα, δε μπορώ παρά να το χαρακτηρίσω "track of the day"... Noel Harrison - Windmills of Your Mind, από την ταινία The Thomas Crown Affair και σε μουσική του μεγάλου Michel Legrand.
sakis111 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Transplants - Diamonds and guns Alexandre Geindre - K.U.K
Ioannis Jr. Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Massive Attack - Unfinished sympathy Όλα τα λεφτά!
^BOOMBOOM Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Ενα καλό pop κομμάτι: K's choice - Not an addict παράκληση να γράφετε το είδος απο τα κομμάτια που προτείνετε, τόσο δύσκολο είναι??
dim_b Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Ένα υπέροχο blues, ότι πρέπει γιά σήμερα... Roy Buchanan - The Messiah Will Come Again (είμαι σίγουρος ότι θα σας θυμίσει κάτι... )
Cristina Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 'Archive - Fuck U' Παιδιά... Τί κολλημα αυτό το τραγούδι; Τί να πω γι αυτό; Δεν χρειάζονται, νομίζω, λόγια για τους Archive. 'Archive - Waste' Ξεκίνημα που σε παραπλανεί. Αργό... Από το 4:07'' όμως... Τί γύρισμα κάνει το άτιμο; Νιώθεις τον ήχο να σε καθηλώνει! @_@ (Μου βγάζει ένα πολύ ερωτικό feeling σε αυτό το γύρισμα...) Δυνατά τραγουδάκια με πολλά γυρίσματα που χαρακτιρίζουν τους Archive. Μην παραλείψετε να τ' ακούσετε! Και τα 2 είναι από το νέο album τους, 'Noise'. (Thanx Κωστή )
sakis111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Ivo Meirelles & Funk n Lata - Baile funk medley Apisteuta dinamiko Funk. An kai einai ena eidos mousikis pou de mou aresei idiaitera to sigkekrimeno kommati einai iperanw kritikis.
MANNO_04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Faithless - Mass destruction neoi faithless !!!!! etsi gia na xtyphthoume ligo to kalokairi
claudio_21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Agaphmeno tragoudaki tou founes kai emena gia thn xtesinh mera Aim - Cold Water Music polu gnorimh melodia gia apolutes stigmes kalokairinhs xalarwshs
Cristina Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Aim - Cold Water Music Δεν έχει και κανένα smilie που να σας βγάλω το καπέλο... Κόλλημα για όλο το καλοκαίρι του 2002... Τί μου θύμισες τώρα... :|
claudio_21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Einai pragmatika megalo kollhma.... Se katalavainw apoluta!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.