TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Aim - Cold Water Music To κατ..γκουχ..εβα...γκουχχ γκουχ...σα (αμαν αυτος ο βηχας!) και ειναι οντως πολυ ωραιο Ποσα άλλα κομματια μπορει να σου θυμισει ενα τραγουδι? Bandolero - Paris Latino Miami sound machine - Conga Sabrina - Boys κα... Ολα καπου ακουγονται μεσα στο... Flexy - Mamasita
claudio_21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Aythn thn hliolousth mera tha hthela na prwteinw ena persino tragoudaki DJ Gregory - Elle (Side A) to kalokairi einai akoma pio konta . . .
Founes Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Ποσα άλλα κομματια μπορει να σου θυμισει ενα τραγουδι? Bandolero - Paris Latino Miami sound machine - Conga Sabrina - Boys κα... Ολα καπου ακουγονται μεσα στο... Flexy - Mamasita mamasita, mamasita, mamasita, mamasita, mamasita, mamasita, mamasita
Tanto1982 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 twra pou anoigei o kairos (diladi edw stin agglia giati ellada prepei na exei anoiksei edw kai poly kairo...) dokimaste auto: Shpongle - Dorset Perception einai electronic/psychedelic/latin/chill-out kai einai poly ma poly kalokairino kai min sas tromazei to psychedelic stin perigrafi, akougetai euxarista apo olous (einai propersino alla den peirazei)
dim_b Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes (από την ταινία Eternal Sunshine of the Spotless Mind) Ένα τραγούδι που δεν περίμενα ότι υπήρχε περίπτωση να το διασκευάσει ο Beck. Pop μπαλάντα από τα 80s, με πρώτη εκτέλεση από τους Korgis.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Ευχάριστη ψυχεδελική pop απο τις αρχές των 70s με επικό περιτύλιγμα και περιεχόμενο τσιχλόφουσκας. Barry Ryan - Kitsch Aτυχής προσπάθεια του καλλιτέχνη να επαναλάβει την επιτυχία της Eloise (αλλο απιστευτο, ιστορικο κομμάτι αυτο) .
Cristina Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Ήθελα από μέρες να το προτείνω αλλά είμασταν σε περίοδο απεξάρτησης κι έτσι ξεχάστηκε. Αλλά μιας κι απόψε πάλι το ακούω και θα το ακούω μάλλον γι αρκετή ώρα, θα το μοιραστώ μαζί σας. 'A Guy Sebbag - Moments' Ατμοσφαιρικό, ηλεκτρονικός ήχος για τα πρώτα λεπτά, το πιάνο λίγο πριν από την μέση και μετά κλέβει την παράσταση. Ίσως να σας θυμίσει κάτι. Εμένα μου θύμισε, μα δεν το έχω εντοπίσει ακόμα... :oops: (Βρίσκεται στο 4ο CD της συλλογής 'Blue' του Compact Disc Club)
spiros Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 den nomizw oti xreiazete systaseis alla parte ena kommati Pretenders- I ll stand by you...
icedale Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Archive - Again Υλικό για όλους αυτούς που ανήκουν στο club των Κοψωφλεβιτών. Σε βουλιάζει μέσα σε ένα state, ωραίο.
Wintermute23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 To teleutaio kairo mou exei kollhsei to parakatw tragoudaki STYX - Mr. Roboto 8a to xarakthriza Pop/Rock tou 80'
dim_b Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 HIM - Solitary man Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει κολλήσει από το πρωί αυτό το τραγούδι. Ακούστε και την πρώτη εκτέλεση από τον Neil Diamond.
The_player Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Για σημερα ενα 90s ελαφρυ ροκακι Demonsquare - if you could see me now
Cristina Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 The_player, το group λέγεται 'Devonsquare' Υπέροχο τραγούδι! sakis111, θα σε παρακαλούσαμε να λες το είδος και αν μπορείς λίγα πραγματάκια για το τραγούδι. Είναι κρίμα να τα προσπερνάμε επειδή τους λείπει αυτό.
Fotografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Απο μενα σημερα ενα τραγουδακι trance DJ Shog-Another World
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.