Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

epeidh den me pairnei na diabasw 41 selides... apla elpizw na mhn exei ksanaeipw8ei ;p

black eyed peas - lets get it started...

kserw klassiko trendy kommati alla ta spaei:P

poly funky rnb katastaseis

Δημοσ.

Ο Darren Hayes ( :X ) επιστρεφει με διαφορετικο ηχο, ηλεκτρονικο.

Στο νεο του single ριχνει μια γροθια στο star system και ξεμπροστιαζει τη λυσσα για επιτυχια.

Aκουστε το Popular και θα καταλαβετε.

Βεβαιως το οτι ειναι και ο ιδιος διασημος , μαλλον κανει το μηνυμα του τραγουδιου να γυριζει μπουμερανγκ και αναρωτιεσαι μηπως μιλαει για τον εαυτο του ο Darren οταν τραγουδαει...

I'm gonna sleep my way to the top :shock:

I wanna be popular.

Δημοσ.

Επειδή την περασμένη εβδομάδα σπάστηκα πολύ με όσα μου είχαν συμβεί, θα προτείνω ένα σχετικό κομμάτι, παλιό

Cranberries - Animal Instinct

Δημοσ.

Egw pali epeidh exw polla neyra me diafores katastaseis proswpikes ki epaggelmatikes 8a afierwsw ena YMNO gia na 3espasw ligo:

ANGELIC - CANT KEEP ME SILENT (DUMONDE FULL ON VOCAL MIX)

:twisted: :evil: :twisted:

Δημοσ.

Shmera teleiose gia mena mia paratetamenh periodo pieshs....

Gia ayto to track of the day....

einai ena xorytiko dance kommataki...

Horny United - Get up and Boogie.... :D

To afierono se mena ston Gregory.....!!!! kai tha to praxo...... :)

Δημοσ.

Έχοντας μόλις παρακολουθήσει το φεγγάρι να βουλιάζει στις χιλιάδες λάμψεις που το ίδιο δημιούργησε στην επιφάνεια της θάλασσας, το λιγότερο που μπορώ να ακούσω είναι το υπέροχο Comtine D'un Autre Ete: L'apres Midi από το soundtrack της Amelie...

Δημοσ.

Μου ήρθε μια τρελλή επιθυμία να νιώσω την Metal να με συνεπαίρνει, όπως πάντα, άλλωστε, έκανε...

Lake Of Tears για σήμερα...

Περάσματα από Goth/Doom/Scandinavian Metal.

Πόσο τρυφερή, μελωδική και ταυτόχρονα δυναμική, μπορεί να είναι η Metal;

Πόσο ευαίσθητος μα συνάμα και απελευθερωτικός μπορεί να είναι ο ήχος της κιθάρας των Σουηδών Lake Of Tears;

Πόσο μακρυά μπορεί να νιώσει κανείς το μυαλό του να πηγαίνει ακούγοντάς τη;

Όσο ακούω το 'The Path Of The Gods' (από το album τους 'Headstones', 1994) και την βαριά, αργή, χαρακτηριστική κιθάρα και φωνητικά που φέρνουν στους Metallica, μελαγχολώ, ανατριχιάζω και παθιάζομαι...

Ξεκίνημα με μελωδία από πνευστά και κάπου στη μέση θα ξεχωρίσει και ο ήχος από πιάνο που για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί αυτό το είδος, φαντάζομαι πως θα τους εντυπωσιάσει.

Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα να προτείνω άλλο τους τραγούδι αλλά στην πορεία ακούγοντας το προαναφερθέν, ήμουν σε δίλλημα.

Αναφέρω και ακόμα δύο που για πολύ καιρό υπήρξαν αγαπημένα μου όταν ανακάλυψα τη Λίμνη Των Δακρύων, για όσους δεν έχουν υπομονή να κατεβάσουν ένα τραγούδι 13'-14'... :roll:

'Demon You/Lilly Anne'

'So Fell Autumn Rain'

(και τα 2 είναι από το album τους 'Forever Autumn', 1999)

Αυτά για σήμερα, ελπίζοντας να τ' απολαύσετε όσο κι εγώ! :D

Σημ.: Οι τίτλοι είναι linked με samples από το επίσημο site τους. Είναι κοντά στο 1,5 mb το καθένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...