ifrit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 shmera prwi prwi 3ypnhsa me ore3h... Rotting Christ - Cold Colours
me_robas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Dark AT8 - Sucker (What Cha Gonna Do?) Για τους νοσταλγούς της αυθεντικής γερμανικής techno σκηνής! Κομάτι του 1993.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Εκει οπου η dance συναντα το rock Disco boys ft. Manfred Mann's earth band - For you
hugelacky Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Ena song se Stoner/Doom/Heavy Rock fash apo ton prwto disko enos apo ta pio polysyzhthmena Side Project* twn 90's: DOWN - Losing All *fwnh Anselmo>Pantera kai melh apo Crowbar, Corrosion Of Conformity, EyeHateGod
me_robas Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Τον τελευταίο καιρό ξεθάβω παλιά old skool κομμάτια και τα ξανανακαλείπτω για σήμερα λοιπόν Basic Gravity - Rajah απο τον χώρο του Rave (1994-Superstition Records)
me_robas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Συνεχίζουμε με old skool και σήμερα (και για πολλές μέρες ακόμα απ' ότι φαίνεται) Mark' Oh - Droste, Horst Du Mich? Hard Rave (1995-Peace Records/Urban)
Mixalakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Για σήμερα κάτι απο το χώρο της electronica.... 10 χρόνια πρίν.... :grin: Και συγκεκριμένα απο το album με τίτλο 'Evolver'... Δεν επέζησε μόνο ο 'Marc Almond' μετά την διάλυση των 'Soft Cell' αλλά και ο 'Dave Ball'.... 'The Grid - Rise' Εξαιρετικό κομματάκι....
Alt3rnative Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Rock Rock Rock Rock Rock Rock Rock Bob Mould - New #1 (osoi de to kserete psaxte kala na to vreite)
Cristina Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Rock Rock Rock Rock Rock Rock Rock Bob Mould - New #1 (osoi de to kserete psaxte kala na to vreite) Πολύ καλό τραγουδι' date=' πράγματι! Έχει ξαναγίνει Track Of The Day. Μετά από καιρό ας πω κι εγώ ένα τραγουδάκι που μόλις το άκουσα, ανατρίχιασα... Κόλλησε για κάμποση ώρα στο Winamp μου, χθες βράδυ... Θυμίζει Νέο Κύμα... Γλυκό και μελαγχολικό, απαλό και τρυφερό... '[b']Azure Ray - Look To Me[/b]' (Indie/Dream pop) .: Sample :. (60'' / 412 kb)
Tanto1982 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 να προτεινω κι εγω ενα μοναδικο deep house κομματακι, ατμοσφαιρικο και χαλαρο. Καλοκαιρι, ξαπλωμενος/η στην παραλια κοιταζοντας τα αστρα, ακουγοντας τη θαλασσα και το... Monothy - Aquadelic sample: http://www.elusivesounds.com/acatalog/sampaquadelic.mp3 κι αν σας αρεσει το αγοραζετε κι ολας (οπως εκανα εγω): http://www.elusivesounds.com/acatalog/house.html
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Mπραβο ρε παιδια για τα samples. Καιρο ειχα να ακουσω τοσο ωραια κομματια στο Track of the day. Θα τα ψαξω...στα δισκοπωλεια
Mixalakis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Rufus Wainwright - The One You Love Sample εδώ ahahahahahahahaha! Ξέχασες να μας πείς τι στύλ είναι το κομμάτι που πρότεινες... :-P
dim_b Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ακούστε το sample. Το κομμάτι είναι rock, αλλά με τα sub-genres δεν τα πήγαινα ποτέ καλά και το σκέτο "rock" μάλλον δεν λέει και τίποτε
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αφου δινει sample, τι χρειαζεται η περιγραφη? Περιττο να πω οτι κατι μου θυμιζει στο 00.05 - 00.06... :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.