AtiX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς έχασες την προθεσμία της Μεγαλόχαρης... Τώρα μόνο η επιστήμη μπορεί να σε βοηθήσει...
Θεkλα Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ψυχραιμία. Θα δεσεις το χερι σου με ενα σχοινί. Μετα θα κολλησεις βεντουζα τα χειλη σου στο σημειο του δηγματος και θα ρουφηξεις το δηλητήριο. Εννοειται οτι το φτυνεις μετα. Επανελαβε τα τελευταία 2 σταδια ωσπου να απομακρυνθεί ολο το δηλητηριο. Περα απο την πλακα. Δεν παιζει να το γνωρισες ετσι ευκολα. Βαλε λιγο Φενιστιλ και αμα ηταν οντως τιγρης θα το καταλάβεις.
johnbond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Να ξέρετε οτι δεν είναι όλα τα ασπρόμαυρα ριγέ , κουνούπι τίγρης. Πριν χρόνια είχα πιάσει ένα απο δαύτα και το είχα στείλει για ανάλυση και μου είχαν πει οτι δεν ηταν τίγρης αλλά κάποιο άλλο είδος που του μοιάζει.
johnbond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Που το ειχες στείλει; ;; εδώ http://www.bpi.gr/ 2
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Να ξέρετε οτι δεν είναι όλα τα ασπρόμαυρα ριγέ , κουνούπι τίγρης. Πριν χρόνια είχα πιάσει ένα απο δαύτα και το είχα στείλει για ανάλυση και μου είχαν πει οτι δεν ηταν τίγρης αλλά κάποιο άλλο είδος που του μοιάζει. Αληθεια τωρα?
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Να ξέρετε οτι δεν είναι όλα τα ασπρόμαυρα ριγέ , κουνούπι τίγρης. Πριν χρόνια είχα πιάσει ένα απο δαύτα και το είχα στείλει για ανάλυση και μου είχαν πει οτι δεν ηταν τίγρης αλλά κάποιο άλλο είδος που του μοιάζει. Γειά σου ρε Κατακουζινέ!
hliastsek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Να ξέρετε οτι δεν είναι όλα τα ασπρόμαυρα ριγέ , κουνούπι τίγρης. Πριν χρόνια είχα πιάσει ένα απο δαύτα και το είχα στείλει για ανάλυση και μου είχαν πει οτι δεν ηταν τίγρης αλλά κάποιο άλλο είδος που του μοιάζει. Το κουνουπι αμοιβαδα θα λες... Που το ειχες στείλει; ;; Για αναλυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις