NikosKallithea Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δεν είσαι ο μόνος πολλά παιδιά στην ηλικία σου έχουν την ίδια εξέλιξη. Πες μας όμως έκτος απο το διάβασμα τι άλλες δεξιότητες εχεις, δηλαδή πιάνουν τα χέρια σου, θα μπορούσες να γίνεις υδραυλικός; Ψυκτικος; μαραγκός; που ειπώθηκε και παραπάνω.
LongTom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ξυλουργός γιατί το απορρίπτεις εφόσον είσαι χαμένος; Γιατί δεν προσπαθείς κανένα χρόνο και μετά βγαίνεις εξωτερικό ας πούμε, χρειάζονται κατασκευαστικά παντού.
d_gkal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εφόσον δε το χεις με το διαβασμα, τράβα σε κανα εργοστασιο και γινε εργατης.
anwnymh29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το κακο δεν ειναι οτι θες μια γνωμη απλα..το κακο ειναι οτι δεν ξερεις τι θες,δεν ξερεις τι γουσταρεις,που εχεις μια κλιση-αγαπη.Ακομα και την επιχειρηση ή την τεχνη του πατερα σου να συνεχιζες εφοσον το γουσταρες δεν ειναι κατι υποτιμητικο. 3
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Στα Ελληνικά σχολεία και να διάβαζες δεν θα γινότανε τίποτα. Στα Ελληνικά σχολεία καλός παπαγαλος πρέπει να είσαι. Όσο για το τι θα κάνεις ένα θα σου πω. Υδραυλικός! Χωρίς καμία πλάκα. Μέσα σε μια εβδομάδα ήμουν έτοιμος να πάω να μάθω και εγώ την τέχνη αυτή. Για να σου δώσω να καταλάβεις χάλασε η βρύση του μπάνιο στην Αδερφή μου και δεν μπορούσανε να βρούνε υδραυλικό λόγο φόρτου εργασίας. Επίσης λίγες μέρες πριν πλημμύρισε το υπόγειο μας και η μητέρα μου ήταν έτοιμη να σκάσει κανα 200αρι (στην καλύτερη περίπτωση) σε υδραυλικό για να μας κάνεις την δουλειά (πάλι καλά που ο Πατέρας μου το κατάφερε μόνος του). Ένα λαστιχάκι σε μια βρύση θα αλλάζεις και θα τσεπώνεις άνετα ένα 50αρικο για 5 λεπτά (και αν) δουλειάς. Φυσικά και ότι πάρεις μαύρα εντελώς και το καλύτερο; Δεν έχει καθόλου διάβασμα. Μετα από λίγο είναι ρουτινα, απλά θα "ρουφας" φράγκα.
Hellaslover Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ^και δω στη αμερικη που μενω εγω οι υδραυλικοι εχω ακουσει βγαζουν πολυ καλα λεφτα. Αλλα γιατι; ποιο ειναι το catch απο τη στιγμη που ειναι μια ασφαλης και ακινδυνη δουλεια;
Aggeluska Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αφου ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του, ας γραψω και γω τα ψυχολογικα μου μηπως μπορεσω να παρω καποιες γνωμες/λιγη βοηθεια. Οι περισσοτεροι θα trollarete, ενω εγω γραφω την fail ιστορια της ζωης μου, αλλα ξερετε τωρα, zero fks given (για οσους δεν βοηθησουν και κοροιδεψουν). Απο μικρο παιδι ποτε δεν μαρεσε το διαβασμα, ημουν ολη μερα εξω μπαλα, gameboy, pokemon υστερα γυμνασιο-λυκειο gaming παλι, 0 στο σχολειο. Πανελληνιες προφανως δεν καταφερα κατι. Υστερα λιγη δουλεια, στρατο, λιγο εξωτερικο αλλα δεν εκατσε και τωρα βρισκομαι σε μια φαση που πρεπει να παρω μια αποφαση, και σπαω το κεφαλι μου εδω και μηνες και δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Δεν εχω ιδεα ποιο θα ηταν το Potential μου αν καθομουνα και διαβαζα τοτε, αλλα αυτο ειναι το θεμα, σε ολες τις ηλικιες μεχρι και σημερα, ποτε δεν μπορουσα να διαβασω πανω απο 1 ωρα. I just cant. Και εδω ερχομαστε στο ερωτημα που μου τρωει το κεφαλι. Ευτυχως ή δυστυχως, λογω εποχης και λογω του οτι δεν ζουμε το 1960 που απλα θα πηγαινα στο μαγαζι του πατερα μου και θα βγαινα ξυλουργος- εκανα οικογενεια, πρεπει να σπουδασω κατι, μονο που δεν ξερω τι ειναι αυτο το κατι. Ειμαι 23, απο τα 10 ειμαι σε ενα pc (μπορει 12 δεν θυμαμαι μην κραξετε), καποιος θα ελεγε για προγραμματισμο μιας και ειναι της εποχης, εχω κανει προγραμματισμο, μου αρεσει αλλα με τρομαζει το endless διαβασμα του. Οι δικοι μου μου λενε για τουριστικα-μαγειρικη, αλλα ποιος ξερει πως θα τα παω και εκει και δεν υπαρχει κανενας τροπος να μαθω πως θα τα παω εκει. Το κακο της υποθεσης ειναι οτι οτι επιλεξω τον σεπτεμβριο ειναι one time deal, δεν εχει πισω πια, γιατι επιτελους πρεπει να αφησω τις μλκιες και να παρω εναν δρομο, δυστυχως ή ευτυχως. Κραξτε ελευθερα αλλα πειτε και μια σοβαρη γνωμη thanks Τι one time deal μωρε ; παμε καλα; 23 χρονων; αλλοι σπουδαζουν στα 30 κλπ. Εφοσον δεν σ αρεσει το διάβασμα βρες να πας σε καμια σχολη πρακτικου τύπου και κυνήγησέ το γενικά. ^και δω στη αμερικη που μενω εγω οι υδραυλικοι εχω ακουσει βγαζουν πολυ καλα λεφτα. Αλλα γιατι; ποιο ειναι το catch απο τη στιγμη που ειναι μια ασφαλης και ακινδυνη δουλεια; Το οτι ειναι βρώμικη δουλεια θα μπορουσε να πει καποιος
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ^και δω στη αμερικη που μενω εγω οι υδραυλικοι εχω ακουσει βγαζουν πολυ καλα λεφτα. Αλλα γιατι; ποιο ειναι το catch απο τη στιγμη που ειναι μια ασφαλης και ακινδυνη δουλεια;Ασφαλής και ακίνδυνη; Δεν νομίζωΑν μπορούσα να σε πάρω μαζί μου μία μέρα θα έβλεπες αν είναι. Οκ αν φτιαχνεις στο έδαφος κάτι δεν κινδυνεύεις αλλα όταν βαζουμε διπλή και τριπλη σκάλα για να φτάσουμε 10 μέτρα ψηλά; Όταν βαζουμε σκάλες και μπαινουμε σε φωταγωγους κανουμε τους ακροβατες Ανεβαινουμε σε μπαλκόνια γ να περάσουμε σωληνώσεις κ.α Χώρια το τι αναπνέουμε από τις αποχετεύσεις και από φρεάτια,βουλωμενες λεκάνες,και άφθονο σκάψιμο με μπόλικο σκονη σε ανακαινίσεις και άλλα όμορφα γ να πάρουμε τα "πολλα" λεφτά ειδικά εδώ στην ελλαδα.
Hellaslover Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ασφαλής και ακίνδυνη; Δεν νομίζω Αν μπορούσα να σε πάρω μαζί μου μία μέρα θα έβλεπες αν είναι. Οκ αν φτιαχνεις στο έδαφος κάτι δεν κινδυνεύεις αλλα όταν βαζουμε διπλή και τριπλη σκάλα για να φτάσουμε 10 μέτρα ψηλά; Όταν βαζουμε σκάλες και μπαινουμε σε φωταγωγους κανουμε τους ακροβατες Ανεβαινουμε σε μπαλκόνια γ να περάσουμε σωληνώσεις κ.α Χώρια το τι αναπνέουμε από τις αποχετεύσεις και από φρεάτια,βουλωμενες λεκάνες,και άφθονο σκάψιμο με μπόλικο σκονη σε ανακαινίσεις και άλλα όμορφα γ να πάρουμε τα "πολλα" λεφτά ειδικά εδώ στην ελλαδα. Εχεις δικιο. Για καποιον που δε γνωριζει τπυ φενεται κατι σχετικα ευκολο αλλα i see your point 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως 1000 φορές να ήμουν υδραυλικός στην Αμερικη ή Αγγλια ή κάπου αλλού τέλος παντων παρά εδώ Ελλαδα
Θεkλα Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πάντως 1000 φορές να ήμουν υδραυλικός στην Αμερικη ή Αγγλια ή κάπου αλλού τέλος παντων παρά εδώ Ελλαδα Κλασικη κλαψα του Έλληνα επαγγελματία! Δε σε φοβάμαι.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Πιστεύεις βγάζουμε χρήματα όπως πάλια; Πιστεύεις ότι έχουν οι έλληνες να πληρώσουν τις ζημιές που παθαίνουν τα σπίτια τους; Οι περισσότεροι τα αφήνουν όπως είναι με τις ζημιές,μονο τα πολυ σοβαρά φτιάχνουν. Έχω πάει σε άπειρα σπίτια και μου χρωστάνε χρήματα οι άνθρωποι λόγω του ότι δεν έχουν την δυνατότητα πλέον και όσο μπορώ βοηθαω και μ δίνουν λίγα λίγα κτλπ. Δεν είναι όπως παλιά.εχουν αλλάξει τα πράγματα και οι καταστάσεις. Στο λέω επειδή μπαίνω σε αρκετά σπίτια κάθε μέρα. Για να μην μιλήσω για την φορολόγηση που μας κάνουν λες και είμαστε εφοπλιστές,και δουλεύω με συνέταιρο το κράτος πλέον.δουλευω και τα παιρνουμε μισά μισά. Τεσπα μην βγαίνουμε και offtopic όμως...
Θεkλα Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και ποσοι συναδελφοι σου "δαγκωνουν" ομως. Δεν εχω παρει ποτε αποδειξη απο υδραυλικο αν δεν ζητησω. Στο θεμα. Νομιζω κατι που χρειαζεται μια στανταρ εκπαιδευση (πχ ψυκτικος, ηλεκτρολογος) θα ταίριαζε καλύτερα στον TS. Ανειδικευτος εργατης δε βρισκει δουλειά. Σπουδες κλπ δε βοηθουν αλλα ουτε και θα το ηθελε. Νομίζω ο λογος προσπαθειας/επαγγ.αποκαταστασης ειναι ο καλυτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα