Προς το περιεχόμενο

Little Nightmares [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιχνιδια αγοραζει ο καθενας και ποσα χρηματα δινει,αλλα για αρκετο κοσμο που δινει αρκετα χρηματα στα παιχνιδια,για 20ευρω μαλλον περιμενει λιγο παραπανω απο 3 ωρες παιχνιδιου(δεν ξερω απο replay value αν εχει παραπανω).

Τα ιδια ισχυουν και για το Inside.

Αυτο τα κανει κακα παιχνιδια?Προφανως και οχι.Τα κανει Overpriced?Προφανως και ναι.

Αρα ας μην το γενικευουμε καλυτερα.

Όπως και να έχει ο κόσμος πάντα θα γκρινιάζει ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος, θα βρει κάτι.

• Like 4
Δημοσ.

Το κατέβασα κι εγώ να το δω. Χωρίς να ξέρω τίποτα για το παιχνίδι, ελπίζω να είναι τουλάχιστον ισάξιο του Unravel.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιχνιδια αγοραζει ο καθενας και ποσα χρηματα δινει,αλλα για αρκετο κοσμο που δινει αρκετα χρηματα στα παιχνιδια,για 20ευρω μαλλον περιμενει λιγο παραπανω απο 3 ωρες παιχνιδιου(δεν ξερω απο replay value αν εχει παραπανω).

Τα ιδια ισχυουν και για το Inside.

Αυτο τα κανει κακα παιχνιδια?Προφανως και οχι.Τα κανει Overpriced?Προφανως και ναι.

Αρα ας μην το γενικευουμε καλυτερα.

Φίλε αν πας και κοτσάρεις ένα ολόκληρο Thumbs down στο παιχνίδι στο Steam επειδή η διάρκεια τους ήταν μικρή (που επιμένω ήταν κανονική για ένα τέτοιο παιχνίδι) συγγνώμη αλλά είσαι και λίγο κλάψας.

Πόση διάρκεια περίμεναν; Δεν έκαναν μια έρευνα; 

Και εγώ θα ήθελα παραπάνω, αλλά δεν κάθομαι να γκρινιάζω γιατί ήταν 3.5 ώρες που πέρασαν πολύ ευχάριστα.

Δημοσ.

Μπορει ενα παιχνιδι να ειναι 3 ωρες και να σου προσφερει μεγαλυτερες συγκινησεις απο ενα αλλο που ειναι 100 ωρες.Δεν πανε με τη διαρκεια αυτα.Το παιχνιδι εχει εξαιρετικη ατμοσφαιρα.Το ξεκινησα λιγο στην αρχη και ολα δενουν πολυ ωραια.Μουσικη ατμοσφαιρα κτλ.Και το limbo ηταν λιγη ωρα αλλα δεν νομιζω να παραπονεθηκε κανεις.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε αν πας και κοτσάρεις ένα ολόκληρο Thumbs down στο παιχνίδι στο Steam επειδή η διάρκεια τους ήταν μικρή (που επιμένω ήταν κανονική για ένα τέτοιο παιχνίδι) συγγνώμη αλλά είσαι και λίγο κλάψας.

Πόση διάρκεια περίμεναν; Δεν έκαναν μια έρευνα; 

Και εγώ θα ήθελα παραπάνω, αλλά δεν κάθομαι να γκρινιάζω γιατί ήταν 3.5 ώρες που πέρασαν πολύ ευχάριστα.

Δεν ασχολουμαι με κριτικες του steam γιατι ειναι χειροτερες απο αυτες του metacritic τις περισσοτερες φορες.

Εγω ειπα οτι για 20ευρω σιγουρα περιμενα παραπανω ωρα δηλαδη 5-6ωρες.

Γιαυτο το λογο αυτα τα παιχνιδια ο κοσμος τα παιρνει κυριως οταν πεφτει η τιμη τους.

Γιαυτο αλλωστε και στον παραπανω στο μονο που διαφωνησα ειναι με την collectors edition των 30ευρω που αξιζει περισσοτερο και κανει το παιχνιδι πιο value for money απο οτι η απλη εκδοση στα 20ευρω κατι που δεν ισχυε σε inside και Limbo Λογω του οτι ηταν κυριως digital παιχνιδια.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον fulgore γι αυτο και πηρα την collectors. Μολις τερματισα και το παιχνιδι και ηταν απλα φοβερο :)

Ενα τετραωρακι μου πηρε γτ κολλησα σε κανα δυο σημεια αλλα οκ συμβαινουν αυτα.

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι, αυτό που θα ήθελα ήταν όχι απαραίτητα περισσότερο παιχνίδι, αλλά πιο δύσκολα puzzles. Το παιχνίδι περισσότερο εστιάζει στο horror κομμάτι. Σχετικά με την σύγκριση που έγινε με το inside, το τελευταίο το θεωρώ πολύ καλύτερο και από story και από puzzles. 

Δημοσ.

Απιστευτα καλοσχεδιασμενο game με ποιοτητα ηχων που θα ζηλευαν πολλα ''μεγαλα παιχνιδια''

Μπραβο στη tarsier games και μακαρι να βλεπουμε πιο συχνα τοσο καλα παιχνιδια και σε αυτη τη κατηγορια.

Δημοσ.

Πολύ όμορφο εικαστικά το παιχνίδι και θα το χαρακτήριζα πιο creepy από το Inside. Ωραία η εναλλαγή μεταξύ των "περιοχών" και τα puzzle, αν και εύκολα, σε κρατάνε. Απαραίτητη η χρήση gamepad πιστεύω. Η ιστορία είναι ασαφής σε στυλ Inside χωρίς text-διαλόγους.

Έχει βέβαια σημεία που λόγω του 2.5D μπερδεύεσαι όπως επίσης υπάρχει trial&error. Επιπλέον κάποια checkpoints είναι σχετικά αραιά και κρατάει με το ζόρι 4 ώρες.

Δεν είναι τυχαίο που το πουλάνε μαζί με το Inside αφού μοιάζουν πολύ. Ως πακέτο αξίζει, αλλιώς τα 20€ πιστεύω είναι πολλά. Σε χαμηλή τιμή αξίζει ένα πέρασμα. 8/10 από μένα.

Σημείωστε πως η προσφορά πακέτο στο GOG ισχύει μέχρι 12/5:

https://www.gog.com/game/little_nightmares

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Το έβαλα 1600x1050 ανάλυση με όλα ULTRA παίζει στα 35 με 40fps σε 840m κάρτα. Το πάω πολύ αργά να κρατήσει όσο γίνεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...