Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε καμια γυρα μπορει να δεις καμια που να περιμενει παιδάκι και πες της να τα δωσεις..

Οχι διπλα απο τα σκουπιδια, μπορει να πανε να τα ψαξουν μονο και να τα βρεις ακομα και μεσα στα σκουπιδια.

Εγω εχω θεια που ο αντρας ειναι ψαλτης. Ψωμι δεν αγοραζουν, εχουν λειτουργιες απο την εκκλησια και αλλα πολλα... αναγκη δεν εχουν παιρνουν μαζι πανω 1200€ συνταξη

Δημοσ.

Τι μου θύμισες τώρα! Πριν από 5-6 χρόνια αποφασίζω να καθαρίσω την ντουλάπα μου και να βγάλω όσα ρούχα δεν φοράω πλέον. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσω 7 σακούλες μαύρες σκουπιδιών με άχρηστα ρούχα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν κρίμα τόσα ρούχα να πεταχτούν και αποφάσισα να τα πάω στην ενορία μου, αν και δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Σκέφτηκα ότι όλο και κάποια οικογένεια θα ξέρουν οι παπάδες που έχει ανάγκη. Πάω στην εκκλησία, βρίσκω έναν παπά και μου λέει ότι αυτοί δεν δέχονται ρούχα και να τα πάω στην τάδε εκκλησία που δέχεται. Πάω, λοιπόν στην τάδε εκκλησία, βρίσκω έναν παπά και μου λέει ότι θα πρέπει να τα πάω στο κατάλληλο γραφείο που βρίσκεται στην τάδε όδο. Πάω εκεί που ήταν το γραφείο και βλέπω ένα σημείωμα ότι δέχονται δωρέες συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Λογικό, σκέφτομαι. Πάω σε μία από τις μέρες και ώρες που δέχονταν δωρεές, αλλά το γραφείο ήταν κλειστό. Δεν πειράζει, σκέφτηκα, θα ξαναπεράσω. Κάνω άλλη μία προσπάθεια μετά από μερικές μέρες και το γραφείο πάλι κλειστό. Να πάτε να γαμηθείτε, σκέφτηκα, και άφησα τα ρούχα έξω από τον κάδο της γειτονιάς μου. Σε χρόνο dt έχει περάσει γύφτισσα και τα έχει μαζέψει. Δεν άφησε ούτε κάλτσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη συνεργαζομαι με εκκλησιες (ειμαι πολυ αγαπητο παιδι του θεου, καλα καταλαβατε) καλο ειναι οτι σας περισσευει να το σκεφτεστε 3-4 φορες πριν το πατε στο παγκαρι του θεου. ελεγξτε, ρωτηστε ή αν εχετε ενορια & ασχολειστε βεβαιωθειτε.

οπως και στο χαμογελο του παιδιου, νιγηριανοι & πακιστανοι αγοραζαν με το κιλο πριν 3 χρονια & πουλουσαν τα ρουχα σε λαϊκες αγορες κ παγκους γενικης πωλησης.

γενικως επειδη το εχω ψαξει για προσωπικους λογους & ευαισθησιες οι δωρεες σε χρηματικη μορφη αλλα και υλικη καλυτερα ειναι να δινονται κατοπιν σοβαρου ελεγχου και ακολουθως εκει που χρησιμευουν απευθειας και οχι ως μεσαζοντες.

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
Δημοσ.

προσφατα εταιρειες κουριερ προωθουσαν δωρεαν τετοια δεματα στα νησια υποδοχης για τα προσφυγοπουλα,

εκει ισως μπορεις να τα στειλης στα αντοιστιχα χοτ-σποτς , τωρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...