soiratken88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλημερα παιδια!χθες εκανα ενα c cleaner και τωρα οολα τα αρχεια δεν υποστηριζει το δεξι κλικ και ανοιγμα με... πρωτη φορα μου τυχαινει....δεν κανει ανοιγμα με.... Επισης ουτε ανοιγμα θεσης αρχειου!!!
Demon Lord Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Φαντάζομαι έκανες καθαρισμό στη registry. Πριν ξεκινήσει τέτοιο καθαρισμό το ccleaner, σου δίνει την επιλογή να κρατήσεις ένα save σε περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά. Αν το έχεις κρατήσει δοκίμασε να κάνεις επαναφορά σε προγούμενη ημερομηνία.
soiratken88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 δεν εχω κανει καποιο backup...τι κανω τωρα???εχω windows 10
soiratken88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 θα φτιαξει και το ανοιγμα θεσης αρχειου???η υπαρχει καποια αντιστοιχη νμεθοδος???
soiratken88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 λοιπον πηγα να κανω τη διαδικασια αυτη αλλ ο φακελος open with υπαρχει ηδη!!! αρρα αλλου ειναι η ζημια!!!
ss13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 http://wccftech.com/how-to-bring-back-missing-open-with-in-windows-10/
thepoint Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Διάλεξε ένα σημείο επαναφοράς πριν τη διαγραφή του μητρώου που έκανες με το ccleaner και επέλεξε επαναφορά και θα έχεις το μητρώο του υπολογιστή στη κατάσταση που ήταν τότε. Ότι προγράμματα εγκατέστησες μετά από το σημείο επαναφοράς πρέπει να τα εγκαταστήσεις εκ νέου. Τα προσωπικά δεδομένα δεν επηρεάζονται. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος μετά το backup του ccleaner αν το είχες βέβαια. Ένας τρόπος να πας είναι Win+R και γράφεις SystemPropertiesProtection και επιλέγεις επαναφορά συστήματος και βρίσκεις το κοντινότερο ημερολογιακά για επαναφορά αυτό είναι απλό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα