stefant24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πολλα χρόνια στο κουρμπέτι. Πλακα μας κάνεις; Κοίταξε από ότι βλέπω είσαι εγγεγραμμένος εδώ και 9 μέρες και πας στις 10 μέρες σε καμιά ωρίτσα , για αυτό σε ρώτησα , η ερώτηση ήταν λογική. Επειδή ξέρω ότι το τρολλάρισμα πέφτει την Παρασκευή ( είναι παράδοση εδώ στο insomnia.gr ) , δεν θέλω να spoilαρουμε το θέμα υπερβολικά , μιας και ανοίχτηκε το θέμα αυτό για να εξυπηρετήσει ανθρώπους ( όπως εμένα που ψάχνω καλό στέκι με ψυχαγωγία και φαγητό στα Κάτω Πατήσια , Αχαρναί - Μενίδι και Φιλαδέλφεια για μια παρέα ανδρών και γυναικών ).
Θεkλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ναι. Γνωριζω οτι το λογαριασμο το χρησιμοποιειτε πατερας και γιος. Για αυτο και σε ρωταω για να σου προτείνουμε αναλογα. Και θα ήμουν σίγουρος οτι εισαι ο πατερας, αλλά εδειξες να μην εχεις ακουσει ποτε για τα Wendy's. Ποιο τρολαρισμα μου λες;
evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Το λοιπόν, Για χαλαρό αλλά και για αναμμένα αίματα agua στο Λαύριο. Όποτε πάω πέρα του ότι είναι παραλιακά (έχει να κάτσεις και έξω δίπλα στην θάλασσα) η μουσική που παίζει ο DJ απλά δεν υπάρχει (ελληνικά). Για φαΐ στα κοντινά της Φιλαδέλφειας εννοείτε Σουβλακούπολη και Γαλάτσι Jojo και Γλυφάδα Simple Burger (στην γλυφάδα μου άρεσε, στην Κηφισιά όχι αν και έφαγα το ίδιο ). Μετά στο Ηράκλειο (οδό Ιφηγενίας) είναι η καντίνα του Γιάννη. Δεν ξέρω από ποιότητα τι παίζει (καλαμάκια παίρνω πάντα) αλλά είναι τέρας καλό. Για ντελίβερι προσοχή είναι μαφία ο "κύριος". Όσο για τα μακρινά, Σαλαμίνα Capriccio για πίτσα (δεν ξέρω για τα άλλα). Πολύ νόστιμη και όλα αρκετά φτηνά για παραλιακό μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα