Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ipad mini 2 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Θελω ενα δευτερο tablet για να το εχω αποκλειστικα για ταινιες και παιχνιδια. Αν ειναι και μεγαλυτερο απο το ipad mini που εχω τωρα, δλδ στις 10 ιντσες ακομα καλυτερα. Οθονη θα ηθελα HD αναλυση γιατι ετσι συνηθισα. Τιμη αν γινεται μεχρι 150 ευρω.

Σκεφτομουν το Nexus 7 (2013) αλλα δε το βρισκω σε καποιο καταστημα.. Επισης το Lenovo Yoga εχει καλες κριτικες.

Μετα ψαχνω απο Κινα μερια τα διαφορα tablet που υπαρχουν στο banggood.com, αλλα δεν εχω εμπειρια.

Το καλυτερο τους και με τις περισσοτερες αξιολογησιες ειναι ενα Chuwi HI8.

Δημοσ.

Πουλά το ipad και πάρε το galaxy tab s 10.5 το καλυτερο tablet που έχω χρησιμοποιήσει.

Πίστεψε με αν και μοντελο του 2014 δεν νομιζω οτι κυκλοφορεί κάτι αντάξιο του.

Δημοσ.

Πουλά το ipad και πάρε το galaxy tab s 10.5 το καλυτερο tablet που έχω χρησιμοποιήσει.

Δες το Yoga και είμαι σίγουρος ότι θ' αλλάξεις γνώμη ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα οτι θελω να παρω δευτερο ταμπλετ αποκλειστικα δικο μου. Το Ipad το χρησιμοποιει η γυναικα περισσοτερο. Δεν μπορω να δωσω πανω απο 150 ευρω. Αν γινεται και λιγοτερα, ακομα καλυτερα..

Απο παιχνιδια κυριως Clash Royale θελω να παιζω, ειναι αρκετα απαιτητικο καθως ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες και ρουφαει την μπαταρια σα τρελο. Ακομα και το ipad που ειναι τερας σε αυτο το τομεα, ζοριζεται! Σε μια ωρα παιχνιδιου πρεπει να χανει πανω απο 20%!!

To lenovo yoga ειναι αρκετα ακριβο. Η πιο φθηνη εκδοση στα 188 ευρω, χωρις Full HD αναλυση..

Παντως στο skroutz δε μου βγαζει tablet με τετοια αναλυση και τιμη κατω απο 200 ευρω. Μονο το Chuwi Hi8 στα 130, το οποιο μπορω να το βρω απο Κινα στα 80-90 ευρω..

Δυστυχως εχω συνηθισει σε τετοια αναλυση οθονης και πιστευω θα μου κακοφανει εαν πεσω..

Δημοσ.

Ειπα οτι θελω να παρω δευτερο ταμπλετ αποκλειστικα δικο μου. Το Ipad το χρησιμοποιει η γυναικα περισσοτερο. Δεν μπορω να δωσω πανω απο 150 ευρω. Αν γινεται και λιγοτερα, ακομα καλυτερα..

Απο παιχνιδια κυριως Clash Royale θελω να παιζω, ειναι αρκετα απαιτητικο καθως ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες και ρουφαει την μπαταρια σα τρελο. Ακομα και το ipad που ειναι τερας σε αυτο το τομεα, ζοριζεται! Σε μια ωρα παιχνιδιου πρεπει να χανει πανω απο 20%!!

To lenovo yoga ειναι αρκετα ακριβο. Η πιο φθηνη εκδοση στα 188 ευρω, χωρις Full HD αναλυση..

Παντως στο skroutz δε μου βγαζει tablet με τετοια αναλυση και τιμη κατω απο 200 ευρω. Μονο το Chuwi Hi8 στα 130, το οποιο μπορω να το βρω απο Κινα στα 80-90 ευρω..

Δυστυχως εχω συνηθισει σε τετοια αναλυση οθονης και πιστευω θα μου κακοφανει εαν πεσω..

Κοίτα ότι πληρώνεις παίρνεις. Επειδή το έχω δει και το έχω δουλέψει λίγο το Yoga, τ' αξίζει τα λεφτά του. 

Δημοσ.

Απλα το tablet θα ειναι για περιορισμενη χρηση και οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου ή σε ταξιδια. Δλδ μιλαμε 1,2 μηνες το χρονο. Τον υπολοιπο καιρο θα ειμαι με το αγαπημενο ipad mini.

Δημοσ.

Απλα το tablet θα ειναι για περιορισμενη χρηση και οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου ή σε ταξιδια. Δλδ μιλαμε 1,2 μηνες το χρονο. Τον υπολοιπο καιρο θα ειμαι με το αγαπημενο ipad mini.

Τότε θα πρέπει να αρκεστείς σε κάτι υποδεέστερο, αφού δεν θέλεις να δώσεις και πολλά λεφτά.

Δημοσ.

Δε μου λες κατι που δε ξερω παντως φιλε μου.. Το θεμα ειναι ποιο tablet ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Διαβαζω για κατι teclast και chuwi που ειναι απο τα καλυτερα κινεζικα σε οτι αφορα τα tablets και αρκετα απο αυτα νεκρωνουν μετα απο καποιο διαστημα και τα επιστρεφουν πισω Κινα για επισκευη.. Δλδ ενα tablet της προκοπης δεν υπαρχει;

Προβληματα βγαζουν ακομα και αυτα που κοστιζουν 150-200 ευρω.. Εινια κριμα να δινεις τοσα λεφτα και να τα κλαις μετα απο λιγο.. Να μου πεις εδω ναυαρχιδες εχουν παρομοια προβληματα ( βλεπε LG G4 ).

Ακομα και για το Xiaomi MiPad ακουω προβληματα..

Τι σκ@τ@ να αγορασω επιτελους; Πρεπει να βιαστω και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη.. Το θελω μεχρι 20 Σεπτεμβριου.. Οποτε οριακα προλαβαινω αν ειναι να το παραγγειλω απο Κινα..

Απο Ελλαδα δεν υπαρχει κατι αξιολογο σε 1080p αναλυση.. Δε ξερω εχω φαει κολλημα με αυτη την αναλυση.. Μπορει και λαθος μου..

Εχω τη δυνατοτητα να παρω MLS Tablet απο φιλο με εκπτωση εως και 70 ευρω. Αξιζουν;

Δημοσ.

Δεν σου συνιστω MLS μιας και προκειται για κακης ποιοτητας κινεζικα. Και αν παραγγειλεις απο κινα τα περισσοτερα πλεον ειναι με win10.

Σου προτεινω να περιορισεις ειτε τις απαιτησεις σου σε αναλυση ειτε να πας σε μικροτερο μεγεθος.

Εγω σε αυτα τα χρηματα θα πηγαινα στο samsung tab e, δεν ειναι κανενα τερας αλλα για 140€ πιστευω ειναι vfm

Δημοσ.

Εχω ηδη το ipad mini στις 8" για αυτο θελω κατι μεγαλυτερο. Εξαλλου θα το εχω κυριως για ταινιες και σερφαρισμα..

Απο Ελλαδα το μοναδικο που κοιταω ειναι το Lenovo Tab 2 A10-70  στα 210 ευρω η απλη εκδοση και στα 240 ευρω η 4G εκδοση.. Δε νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο απο Ελλαδα σε αυτη την αναλυση οθονης.. Απλα δεν τα παει και τοσο καλα με τα παιχνιδια.. Αλλα δε παιζω κατι απαιτητικο.. Δε πιστευω παιχνιδια τυπου clash royale να θεωρουνται βαρια;; Ασχετα που φτανουν την μπαταρια και τις θερμοκρασιες στα ακρα..

Το ipad με αυτο το παιχνιδι γινεται φουρνος και η τοσο καλη μπαταρια φευγει αμεσως χωρις να παρω χαμπαρι..

Δημοσ.

Εχω ηδη το ipad mini στις 8" για αυτο θελω κατι μεγαλυτερο. Εξαλλου θα το εχω κυριως για ταινιες και σερφαρισμα..

Απο Ελλαδα το μοναδικο που κοιταω ειναι το Lenovo Tab 2 A10-70  στα 210 ευρω η απλη εκδοση και στα 240 ευρω η 4G εκδοση.. Δε νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο απο Ελλαδα σε αυτη την αναλυση οθονης.. Απλα δεν τα παει και τοσο καλα με τα παιχνιδια.. Αλλα δε παιζω κατι απαιτητικο.. Δε πιστευω παιχνιδια τυπου clash royale να θεωρουνται βαρια;; Ασχετα που φτανουν την μπαταρια και τις θερμοκρασιες στα ακρα..

Το ipad με αυτο το παιχνιδι γινεται φουρνος και η τοσο καλη μπαταρια φευγει αμεσως χωρις να παρω χαμπαρι..

Η κοπέλα μου έχει το Α10-30, το είχε πάρει προσφορά από τα public 90 σε ένα opening.

Παίζει ένα παιχνιδάκι με στρουμφάκια συνέχεια, smurfs epic run νομίζω το λένε δεν είμαι σίγουρος. Αυτό παίζει ικανοποιητικά από ότι βλέπω. Αν θες κατέβασε το στο ipad να δεις πώς παίζει εκεί και αν τρώει μπαταρία, αν ζεσταίνεται κτλ. Μπορώ να περάσω και το clash royal αν θες να σου πω πώς παίζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγγνωμη για την καθυστέρηση! Μια χαρα το τρέχει το παιχνιδι, χωρις κολλήματα. Και ενα επεισοδιο που δοκίμασα να δω, βλεποταν μια χαρα παρα την σχετικα χαμηλή αναλυση. Τελικα κατέληξες καπου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...