GothicCrusader Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πάντως υπάρχουν κινητά που τρώνε μονάδες. Για αυτό και αν σας το πει ο 70+ συγγενής σας, ίσως είναι καλό να το εξετάσετε...
LongTom Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δύο νήματα για τους μεγαλύτερους σε μια μέρα. Έλα, πες την αλήθεια, έχεις άχτι έτσι δεν είναι;
Chape Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μου πήρε 1 ολόκληρο χρόνο να μάθω στην μάνα μου να δουλεύει το iPhone αφού προηγουμένως χρησιμοποιουσε ένα Nokia με κουμπιά... Αλλά δεν έχω παράπονο την έχω κάνει τσακαλι έχει μάθει να παίρνει τηλέφωνο να κάνει βίντεο κλήσεις μέσω facetime και να στέλνει και μηνύματα από το WhatsApp... Μου τα χαλάει μόνο όταν έρχεται κάποιο Update του iOS κυρίως που πρέπει ή να τα κάνω εγώ όταν κατεβαίνω για διακοπές Ελλάδα ή να τα κάνει ΠΟΛΥ απροθυμα ο αδερφός μου μετά από 3-4 μέρες ζαλαδα...
Vapir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 σαν τη γιαγιά μου που δεν μπορεί να καταλάβει οτι δεν υπάρχουν δεινόσαυροι, είδε εκεί ένα cgi ντοκιμαντέρ παλιότερα και της έκατσε οτι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και πετάει καμια φορά και το "άτιμο πράγμα ο δεινόσαυρος" και με πιάνει νευρικό γέλιο για κανα 10λεπτοΜια φορά πήγε να μου κάνει κατήχηση και της το γύρισα έτσι που στο τέλος μου λέει ε και ο θεός μπορεί να μην υπάρχει , ε δε βαριέσαι , πάμε εκεί να ξεσκάσουμε λίγο ,ναι της λέω μεσα στα ντουμάνια και μετά βλέπετε δεινοσαύρους 5
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Στην εποχή τους δεν υπήρχε τεχνολογία Δεν είχε εφευρεθεί ο τροχός όταν ήταν νέοι οι γονείς σου? 1
george_gr1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Παντως εκ πειρας λεω ειναι οτι δυσκολο να ακολουθησω στενα την τεχνολογια μετα τα 35. Εκει που ελυνα εδενα μονταρα pc για πλακα, ηξερα τι καρτες, γραφικα, μνημες τα παντα, κινητα ηξερα το λειτοργικο τους πριν τα αγορασω, γενικως με θεωρω στα νιατα μου tech freak, σιγα σιγα συνειδητοποιω οτι εχω μεινει στα 4 γιγα ραμ, απο εκει και περα το χαος. Αρχιζω και βλεπω εδω μεσα ορους παντελως ξενους για μενα και ολα αυτα απο εναν 39ρη που ακομη γουσταρει την τεχνολογια, εχει χρονο και ειναι ανυπαντρος. Δε θελω να φανταστω πως φσινετε ενα iphone στον πατερα μου. Αν ειναι δουλεια σου το σωζεις, αλλα και παλι θα μεινεις πισω σε αλλους τομεις, οποτε μη νοιωθετε ανωτεροι, εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις λεει ο λαος! Για να ειμαι και στο θεμα, εγω ακομη δεν εχω καταφερει να πεισω τον πατερα μου οτι το λενε ίντερνετ και οχι ιντρνέτ, τι iphone μου λετε; 1
overpower Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Όλοι οι γέροι είναι σπαστικοί όταν τους έχεις πελάτες, τουλάχιστον σε εστιατόριο που δουλεύω, και ανυπόμονοι.
seftynw Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ερχονται στο σουπερμαρκετ η στο λεφορειο ξερωγω και σου πιανουν τη συζητηση.Οι αλητες μου κοψανε 20 ευρω την συνταξη και εσεις οι νεοι πρεπει να αλλαξετε τα πραγματα κλπ η ειναι αλλοι που αρχιζουν και λενε για τα παιδια τους που παντρευτηκανε.Μαλλον ειναι μονοι τους και δεν εχουν παρεα να μιλησουν και τα λενε σε οποιον βρουν 2
Anorymous Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 το πιο κλασικο που κανουν ολοι οι μεγαλοι ειναι να σε πριζουν να τους περασεις επαφες στο κινητο ενα εκατομμυριο να το δειξεις παλι θα σου ζητησουν να το αλλαξεις εσυ.
stelios18120 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αυτό με τις επαφές οντως ισχύει Και έχουν χιλιάδες επαφές και όλο πέρασε μου τον ένα και τον άλλο.
astrosunnefo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 το πιο κλασικο που κανουν ολοι οι μεγαλοι ειναι να σε πριζουν να τους περασεις επαφες στο κινητο ενα εκατομμυριο να το δειξεις παλι θα σου ζητησουν να το αλλαξεις εσυ. + να τους βάζεις τις μονάδες στο κινητό. 1
adi32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μεγάλο φόβο έχουν οι γεροι με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Αν δε στηθουν στα ταμεία τραπεζών ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ νομίζουν ότι η συναλλαγή δεν έγινε. Μια θεία μου νομίζει ότι όταν παίρνει τη σύνταξη από το ΑΤΜ και μένει υπόλοιπο 3-4ε αυτά χάνονται αφού δεν μπορεί να τα βγάλει
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αυτό το πράγμα να θεωρούν οι γέροι ότι αυτό το σκατό που λέγεται υπολογιστής/smartphone/whatever είναι μαγικό πραγματικά δεν παλεύεται. Ειδικά οι 55+ ηλικίας (από τα 65 και μετά χάνεται εντελώς) είναι τουλάχιστον αδικαιολόγητοι. Μιλάμε για γενιές ανθρώπων που κατασκεύαζαν τα πάντα όλα και τώρα δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι και αυτό είναι απλά μια "τέχνη", μια "τεχνολογία". Δεν είπαμε να γίνουν εξπέρ αλλά η καχυποψία που έχουν είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο, παντού εχθροί που θέλουν να τους "κοροϊδέψουν" για να τους τα φάνε και αν σε περίπτωση πετύχεις και σε σκληροπυρηνικό θα κατηγορήσει και εσένα άμεσα (σαν υπάλληλο) ότι εσύ φταις συγκεκριμένα που του τα έφαγαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα