Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

749 σε sony center και media markt (στο media λέει μέχρι 21/8 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

https://www.skroutz.gr/s/7085617/Sony-KDL-55W807C.html

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kdl-55w807c-1161297.html

post-182562-0-29312400-1471712951_thumb.png

Review 1: http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/w800c

Review 2: (αν και στα Ρώσσικα παίρνεις μια ιδέα):

ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος, φοράει ίδιο πάνελ με τις w755c/w756c (είναι ίδιες τηλεόρασεις οι 755 και 756, απλά το τελευταίο 5 = μαύρη, το 6 = ασημί) με τη διαφορά ότι η αυτή της προσφοράς είναι και 3d (active). Ίσως για μόνο ένα 50αρικο πάνω από αυτές (που έχει τώρα στην προσφορά η w807c) αξίζει για όποιον θέλει το 3d. Φίλος μου είχε επιλέξει την 756c (πολύ καλή τηλεόραση, ωραίο μαύρο, ωραία χρώματα) γιατί τότε που πήρε την τηλεόραση είχαν πάνω από 100-150 ευρώ διαφορά.

Kατά τα άλλα, είναι full hd, έχει 37ms input lag, έχει kodi και είναι android smart tv.

Από στικάκι που είχαμε δοκιμάσει στου φίλου την 756c μια χαρά τα έπαιζε όλα.

ΥΓ2: Ίδια βάση με τις 755/56c, λίγο επίφοβη, την κουνάς και πάει μπρος πίσω η τηλεόραση για λίγο.

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 3
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμάσατε να παίξετε .mkv 3D movie με .ssa, .ass και .idx/.sub subtitles?

Αν παίζει το media content μέσω κάποιου Android app ή ακόμα καλύτερα μπορείς να κατεβάσεις εσύ όποιο media player Android app θέλεις, υποθέτω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.. αλλά με τον δικό του player?

Δημοσ.

Από στικάκι που είχαμε δοκιμάσει στου φίλου την 756c μια χαρά τα έπαιζε όλα.

Δοκιμάσατε να παίξετε .mkv 3D movie με .ssa, .ass και .idx/.sub subtitles?

Αν παίζει το media content μέσω κάποιου Android app ή ακόμα καλύτερα μπορείς να κατεβάσεις εσύ όποιο media player Android app θέλεις, υποθέτω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.. αλλά με τον δικό του player?

Έχεις δίκιο... το ''τα έπαιζε όλα'' είναι πολύ γενικό που έγραψα και δεν λέει κάτι...

όταν λέω τα παίζει όλα, εννοώ με υπότιτλούς 3-4 ταινίες (mp4, mkv) που του βάλαμε με τον δικό του player. 

Στα άλλα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Λείπει και ο φίλος για να κάνει κανένα πείραμα να μας πει.

Αν γυρίσει και σε ενδιαφέρει ακόμα, τον ρωτάω και το κάνει και σε ενημερώνω.

Λογικά με κάποιο player από android θα είσαι οκ όπως λες, αλλά δεν μπορώ επίσης να πω κάτι με σιγουριά.

ΥΓ:3D στου φίλου την 756c δεν δοκιμάσαμε.. δεν είναι 3d.

• Like 1
Δημοσ.

Οι βασεις αυτες της Sony δεν μου αρεσουν καθολου δεν δινουν πολυ μεγαλη σταθεροτητα κουνιεται η τηλεοραση αν την ακουμπησεις σε ενα ακρο...!Απορω γιατι τις εχουν ακομα τουλαχιστον για τις μεγαλες τηλεορασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο... το ''τα έπαιζε όλα'' είναι πολύ γενικό που έγραψα και δεν λέει κάτι...

όταν λέω τα παίζει όλα, εννοώ με υπότιτλούς 3-4 ταινίες (mp4, mkv) που του βάλαμε με τον δικό του player. 

Στα άλλα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Λείπει και ο φίλος για να κάνει κανένα πείραμα να μας πει.

Αν γυρίσει και σε ενδιαφέρει ακόμα, τον ρωτάω και το κάνει και σε ενημερώνω.

Λογικά με κάποιο player από android θα είσαι οκ όπως λες, αλλά δεν μπορώ επίσης να πω κάτι με σιγουριά.

ΥΓ:3D στου φίλου την 756c δεν δοκιμάσαμε.. δεν είναι 3d.

Άκυρο τότε. My bad. Ευχαριστώ!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η μαύρη έκδοση της η 55w805c ξανά στα 739€ και 749€ από δυο καταστήματα στο skroutz:

739€:

http://electrogatos.gr/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-sony-kdl-55w805c/3940

749€:

http://www.clubelectrocosmos.gr/product_info.php?products_id=5760

(εξωτερικό παιζει σταθερά στα 770€ με προσφορές γυρω στα 600€ ανά διαστήματα ΟΚ, αλλα κ τα 740€ δεν ειναι άσχημη τιμη για ελλαδα)

• Moderators
Δημοσ.

Ενημερωνει βασικα.

Για αλλους (σινεφιλ) ειναι αρνητικο για αλλους (μεγαλη οικογενεια χωρις απαιτησεις σινε) θετικο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πριν τρεις μήνες πήρα την W805C στις 50 ίντσες σε περίπου αυτά τα χρήματα. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη FHD TV που υπάρχει σε panel και σε gaming specs, ενώ και σε ταινίες/σειρές δεν νιώθω ότι χάνει, αλλά δεν έχω και τιτανοτεράστιες απαιτήσεις. Επίσης το android δίνει τεράστιο boost στις δυνατότητες της τηλεόρασης, ο mxplayer είναι καλύτερος από οποιονδήποτε build-in player, ενώ με moonlight και emulators σχεδόν περιττεύει η κονσόλα . Όποιος ψάχνει για FHD τηλεόραση την τσιμπάει με κλειστά μάτια, το μόνο που θα πρέπει να προσέξει είναι ότι τα 1080p στις 55" ίσως να είναι ελαφρώς χοντροκομένα.

Η βάση μπορεί να κάνει την τηλεόραση να παλατζάρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κίνδυνος. Και το λέω εγώ που έχω κι ένα δίχρονο στο σπίτι να τρέχει όλη μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...