Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Φίλε μου, δεν θα έπαιρνα 4Κ κάτω του διχίλιαρου. Οι 4Κ των 700 ευρώ είναι αστείες. Στα δικά μου μάτια δεν νοείται 4Κ τηλεόραση χωρίς full  HDR με local dimming και σίγουρα δεν νοείται τηλεόραση γενικότερα χωρίς χαμηλό input lag σε setting εκτός του game mode. Δυό μοντέλα που θα κοιτούσα θα ήταν το X930D της Sony ή το EG9600 της LG ή το KS8000 της Samsung (αν και αυτό το τελευταίο τα ψιλοσκατώνει στο dimming, τέσπα). Όλα κοστίζουν πάνω από 2k ευρώ. Με 600 και 700 ευρώ δεν θα έπαιρνα 4Κ. Γενικά δεν θα έπαιρνα τηλεόραση κρίνοντας μόνο από την ανάλυση, με ενδιαφέρουν κι άλλα specs που -για μένα- είναι σημαντικότερα από την ανάλυση.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου, δεν θα έπαιρνα 4Κ κάτω του διχίλιαρου. Οι 4Κ των 700 ευρώ είναι αστείες. Στα δικά μου μάτια δεν νοείται 4Κ τηλεόραση χωρίς full  HDR με local dimming και σίγουρα δεν νοείται τηλεόραση γενικότερα χωρίς χαμηλό input lag σε setting εκτός του game mode. Δυό μοντέλα που θα κοιτούσα θα ήταν το X930D της Sony ή το EG9600 της LG ή το KS8000 της Samsung (αν και αυτό το τελευταίο τα ψιλοσκατώνει στο dimming, τέσπα). Όλα κοστίζουν πάνω από 2k ευρώ. Με 600 και 700 ευρώ δεν θα έπαιρνα 4Κ. Γενικά δεν θα έπαιρνα τηλεόραση κρίνοντας μόνο από την ανάλυση, με ενδιαφέρουν κι άλλα specs που -για μένα- είναι σημαντικότερα από την ανάλυση.

Πιστεψεμε οτι ημουν κατοχος μια καταπληκτικης πλασμα hd ready οταν μεσουρανουσαν οι full hd αλλα στο τελος παντα

στο δικο μου ματι μου εμενε η λιγο παραπανω αναλυση που θα ηθελα εστω και απο full hd του 500 ευρου για hd υλικο παντα γιατι για τηλεοπτικο εσπερνε η hd ready.

Δημοσ.

Πριν τρεις μήνες πήρα την W805C στις 50 ίντσες σε περίπου αυτά τα χρήματα. Για μένα αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη FHD TV που υπάρχει σε panel και σε gaming specs, ενώ και σε ταινίες/σειρές δεν νιώθω ότι χάνει, αλλά δεν έχω και τιτανοτεράστιες απαιτήσεις. Επίσης το android δίνει τεράστιο boost στις δυνατότητες της τηλεόρασης, ο mxplayer είναι καλύτερος από οποιονδήποτε build-in player, ενώ με moonlight και emulators σχεδόν περιττεύει η κονσόλα . Όποιος ψάχνει για FHD τηλεόραση την τσιμπάει με κλειστά μάτια, το μόνο που θα πρέπει να προσέξει είναι ότι τα 1080p στις 55" ίσως να είναι ελαφρώς χοντροκομένα.

Η βάση μπορεί να κάνει την τηλεόραση να παλατζάρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κίνδυνος. Και το λέω εγώ που έχω κι ένα δίχρονο στο σπίτι να τρέχει όλη μέρα.

Ψάχνω reviews (για 805/807) και απ' ότι είδα στο amazon.co.uk ενώ υπάρχουν πολλές θετικές αξιολογήσεις υπάρχει και ένα ποσοστό αρνητικών που με προβληματίζει. Όλοι λένε τα καλύτερα για εικόνα και τα χειρότερα για το software. 

Η εμπειρία με το software πως σου φαίνεται;

Ενδεικτικά, πολλοί αναφέρουν ότι:

α) όταν την ανοίγεις θέλει μέχρι και "λεπτά" ώστε να μπορεί να αποκρίνεται, να είναι functional

β) με κάθε software update γίνεται και πιο αργή, κολλάει κτλ

γ) μερικές φορές κολλάει σε σημείο που δεν έχεις άλλη επιλογή από το να την βγάλεις από την πρίζα

δ) μέχρι και να αλλάξεις κανάλι μπορεί καταλήξει να είναι πολύ αργό

ε) μπορεί ορισμένες φορές να κλείσει στο άκυρο και να ανοίξει στο άκυρο

Εντωμεταξύ υπάρχει μονίμως ένας τυπάς με το όνομα Amazon Customer ο οποίος έχει απαντήσει σχεδόν σε όλες τις αρνητικές (πχ 1 star) αξιολογήσεις και προσπαθεί να πείσει την μία ότι δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά, η τηλεόραση είναι άψογη και είναι λογικά κάποια πράγματα και την άλλη ότι ο εκάστοτε αγοραστής είναι άμπαλος (<- τσιράκι της σόνυ; Όπως και να 'χει μου άφησε καχυποψία για τις πολιτικές της σόνυ και την τηλεόραση την ίδια)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ψάχνω reviews (για 805/807) και απ' ότι είδα στο amazon.co.uk ενώ υπάρχουν πολλές θετικές αξιολογήσεις υπάρχει και ένα ποσοστό αρνητικών που με προβληματίζει. Όλοι λένε τα καλύτερα για εικόνα και τα χειρότερα για το software. 

Η εμπειρία με το software πως σου φαίνεται;

Ενδεικτικά, πολλοί αναφέρουν ότι:

α) όταν την ανοίγεις θέλει μέχρι και "λεπτά" ώστε να μπορεί να αποκρίνεται, να είναι functional

β) με κάθε software update γίνεται και πιο αργή, κολλάει κτλ

γ) μερικές φορές κολλάει σε σημείο που δεν έχεις άλλη επιλογή από το να την βγάλεις από την πρίζα

δ) μέχρι και να αλλάξεις κανάλι μπορεί καταλήξει να είναι πολύ αργό

ε) μπορεί ορισμένες φορές να κλείσει στο άκυρο και να ανοίξει στο άκυρο

Εντωμεταξύ υπάρχει μονίμως ένας τυπάς με το όνομα Amazon Customer ο οποίος έχει απαντήσει σχεδόν σε όλες τις αρνητικές (πχ 1 star) αξιολογήσεις και προσπαθεί να πείσει την μία ότι δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά, η τηλεόραση είναι άψογη και είναι λογικά κάποια πράγματα και την άλλη ότι ο εκάστοτε αγοραστής είναι άμπαλος (<- τσιράκι της σόνυ; Όπως και να 'χει μου άφησε καχυποψία για τις πολιτικές της σόνυ και την τηλεόραση την ίδια)

Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: μιλάμε για μία συσκευή με Android OS, με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό. Στα συγκεκριμένα που ρωτάς:

α) Όταν την ανοίγεις θέλει κάποιο χρόνο για να bootάρει, με τον ίδιο τρόπο που θέλει κάποιο χρόνο ένα random Android κινητό για να bootάρει. Το κινητό μου πχ που φοράει τον 810, θέλει γύρω στο ένα λεπτό για να ανοίξει. Ε, η TV ανοίγει πιο γρήγορα, ωστόσο ναι, θέλει το χρόνο της.

β) Δεν ισχύει αυτό με τα software updates. Πιο γρήγορη γίνεται, όχι πιο αργή.

γ) Όπως μπορεί το android κινητό να κολλήσει, έτσι μπορεί και η android TV να κολλήσει. Στους τρεις μήνες που την έχω, μου έχει τύχει μια φορά.

δ) Δεν ισχύει αυτό. Τα κανάλια νομίζω ότι ανοίγουν πιο γρήγορα από την προηγούμενη Samsung TV που είχα και επίσης να υπολογίζεις ότι η Sony έχει με διαφορά τον καλύτερο δέκτη για τα κανάλια της TV από τις άλλες μάρκες. Τα ελληνικά κανάλια που έχουν χάλια εικόνα σε Sony τηλεόραση δείχνουν πολύ καλύτερα απ' ότι σε LG ή Samsung.

ε) Δεν μου έχει τύχει, αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο να συμβεί, όπως έχει συμβεί στο κινητό μου π.χ.

Γενικά, η τηλεόραση φέρει όλα τα αρνητικά που μπορεί να φέρει μία συσκευή με Android. Παρέα, όμως, έρχονται και όλα τα θετικά: έχεις mxplayer ή VLC player build-in στο OS, έχεις το Moonlight app (αν σε ενδιαφέρει το game streaming), έχεις με το καλημέρα games και emulators να επιλέξεις, έχεις μια τηλεόραση με build-in Chromecast κοκ.

Προσωπικά, τώρα που είδα πως είναι μια τηλεόραση με android, δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά σε τηλεόραση με άλλο OS. Φυσικά, μπορείς να πάρεις μια άλλη tv και να κουμπώσεις επάνω ένα android box. Ωστόσο, αυτό σημαίνει περισσότερα καλώδια, περισσότερο ρεύμα, δεσμευμένες θύρες στην τηλεόραση και μία επιπλέον συσκευή επάνω στο έπιπλο. Για μένα η android tv είναι the-way-to-go πλέον.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω την 55755C με android, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής... 

Στα όσα έγραψε ο απο πανω, πρόσθεσε και το Kodi ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...