Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω φταιει αποκλειστικα ο άντρας οταν βλέπει οτι κάποια δεν ψηνεται και νομιζει οτι θα την ψησει με το δέλεαρ της φιλιας. Ειχα και εγω μια που έψηνα και της προτεινα να βγουμε αλλα καταλαβα οτι το απεφευγε διακριτικά ... οποτε μετά σκέφτομαι και λεω (επειδη συνεχιζε να μιλάει και να έχουμε επικοινωνια) σε χαλάει να βγαινετε καμια φορά αμα δεν έχεις καμια αλλη παρεούλα να βγεις στο φιλικο? για κανα ποτάκι? και επειδη σκεφτηκα οτι δεν με χαλάει λεω οκ. Προσοχη ομως εγω θα κάνω πέσιμο σε άλλη ακομα και αν έχω βγει με αυτην! Εφοσον ειναι φιλη ... πάει με το κανονα των φιλων αντρων!

Πχ βγηκαμε για ποτο βλέπω μια αλλη μ αρεσει? κατα τα γνωστα θα ψάχνω αφορμη να πάω να μιλήσω.

• Like 2
Δημοσ.

Ο άντρας μπορεί να γίνει φίλος με κάποια που δέν τον διεγείρει σεξουαλικά. Η γυναίκα δέν μπορεί να δεί κάποιον άντρα φιλικά γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δέν είναι αρεστή σεξουαλικά μιάς και ο άντρας κυριαρχείται από το σέξ.. Είναι αντίθετο στη φύση της γυναίκας..

Δημοσ.

Εγω εχω μια ερωτηση προς τα λαγωνικά ... εψηνα μια πιτσιρικα απο ενα μαγαζι τεσπα μου το παιζει λιγο δυσκολη αλλα οταν με βρισκει απεξω με χαιρεταει μονη της κτλπ (λιγο δυσκολη εννοω στο να βγουμε) τις προαλλες ηρθε μια φιλη της να τη βοηθησει οποτε ελειπε αυτη και γνωρισα τη φιλη προφανως. Και τωρα θέλω να κάνω ενα  πέσιμο και στη φιλη τη βρηκα και στο φβ (ακομα δεν την εχω κάνει φιλη εκει) την ειδα πολυ χαλαρη μου συστηθηκε και μονη της και μ αρεσε το στυλ της το θεμα ειναι μην της ειπε η άλλη οτι μου την επεφτε και μενα και φάω ακυρο. Τη κινηση θα την κάνω βεβαια και βλέπουμε :cry:

σημερα πηγα και τους ειπα να παμε για καμια βολτα ακομα και για τρεξιμο αμα γουστάρουν (θα ανεβάσουμε και το αποτελεσμα του endomondo στο φιτνεσ θρεντ :cry: :cry: ) αλλα η μια ειπε (αυτη που κανει τη δυσκολη) δουλευουμε λεει 12ωρα εδω .... καλα λεω εντάξει μαλάκιες απο μεσα μου εσυ δεν ψηνεσαι σιγουρα. Τωρα η αλλη ειναι το θεμα αυτη πάει κάηκε :cry:

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές πολύ δύσκολα μπορεί να υπάρξει τέτοια φιλία.

Μιλάμε πάντα για προσωπικούς κολλητούς φίλους, όχι απλά για γυναίκες που είναι στην παρέα.

Οι κολλητοί φίλοι συνήθως καταλήγουν είτε σε σχέση ή γάμο είτε τελικά μαλώνουν και χαλάνε την φιλία γιατί αναπτύσεται ζήλια μεταξύ τους, συνειδητά ή υποσυνείδητα.

9 στις 10 γυναίκες θα απαντήσουν ότι υπάρχει φιλία.

Λογικό, γιατί αρκετοί άντρες είναι θύματα ή ψεύτες και και θέλουν να έχουν δίπλα τους γυναίκες για προφανείς λόγους. Είτε γιατί ανεβαίνουν οι μετοχές τους είτε για δημόσιες σχέσεις είτε γιατί είναι κολλημένοι και ελπίζουν ότι κάποτε θα τους κοιτάξει η ωραία φίλη τους.

Εχω γνωστή που της έκαναν κάποιοι άντρες δώρα 500 ευρώ... και επέμενε ότι είναι απλά φίλοι και δεν θέλουν τίποτα παραπάνω.

Εμένα πάντως κανένας άντρας φίλος δεν μου έφερε δώρο 500 ευρώ. Μάλλον δεν έχω καλούς φίλους  :-D 

• Like 3
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω defacer μαζί σου στα περισσότερα αλλά πιστεύω ότι έναν άντρα τον φτιάχνει πιο πολύ η αργή αποκάλυψη των προσόντων του ωραίου φύλου παρά το εντελώς γυμνό.Επίσης είναι και σε τι φάση είσαι την στιγμή που βλέπεις γυμνή μία πολύ ωραία φίλη σου.

Ναι ΟΚ το στριπτιζ είναι πιο ερεθιστικό, αλλά δεν ήταν αυτό το point. Αυτό που λέω είναι ότι κάποια στιγμή στη ζωή (προφανώς όχι στα 20) μπορείς πλέον να διαχωρίζεις το "κάτι σέξι που βλέπω" από το "κάτι που θέλω να γαμήσω", και αντιδράς ανάλογα. Μπορεί κάτι να είναι σέξι και να ξέρεις ότι δε θέλεις να το γαμήσεις, οπότε δε σου προκαλεί κάβλες. 29 κατασκευαστές friendzone συμφωνούν.

Ο άντρας μπορεί να γίνει φίλος με κάποια που δέν τον διεγείρει σεξουαλικά. Η γυναίκα δέν μπορεί να δεί κάποιον άντρα φιλικά γιατί δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δέν είναι αρεστή σεξουαλικά μιάς και ο άντρας κυριαρχείται από το σέξ.. Είναι αντίθετο στη φύση της γυναίκας..

Υποκλινόμαστε στη βαθειά αυτή ανάλυση της φύσης της γυναίκας.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή νόμιζε οτι παίζει να γουστάρεις αλλα τόσα χρόνια ντρεπόσουν να του δείξεις το παραμικρό; In denial ο τύπος.

Δεν έχω ιδέα. Ίσως να νόμιζε ότι υπήρχε έστω και μια μικρή ελπίδα αλλά απ'τη στιγμή που του είπα αυτό να εξαφανίστηκε κάθε ίχνος ελπίδας.

Δημοσ.

Μιλάμε πάντα για προσωπικούς κολλητούς φίλους, όχι απλά για γυναίκες που είναι στην παρέα.

Οι κολλητοί φίλοι συνήθως καταλήγουν είτε σε σχέση ή γάμο είτε τελικά μαλώνουν και χαλάνε την φιλία γιατί αναπτύσεται ζήλια μεταξύ τους, συνειδητά ή υποσυνείδητα.

Λογικό, γιατί αρκετοί άντρες είναι θύματα ή ψεύτες και και θέλουν να έχουν δίπλα τους γυναίκες για προφανείς λόγους. Είτε γιατί ανεβαίνουν οι μετοχές τους είτε για δημόσιες σχέσεις είτε γιατί είναι κολλημένοι και ελπίζουν ότι κάποτε θα τους κοιτάξει η ωραία φίλη τους.

Εχω γνωστή που της έκαναν κάποιοι άντρες δώρα 500 ευρώ... και επέμενε ότι είναι απλά φίλοι και δεν θέλουν τίποτα παραπάνω.

Εμένα πάντως κανένας άντρας φίλος δεν μου έφερε δώρο 500 ευρώ. Μάλλον δεν έχω καλούς φίλους  :-D

Οι γυναίκες μπορούν να έχουν άντρες φίλους, ενώ οι άντρες πολύ δύσκολα μπορούν να έχουν γυναίκες φίλες. Ισχύει αυτό που γράφεις, πολύ συχνά βλέπω "φίλους" άντρες-γυναίκες σε τέτοια κατάσταση, με τον άντρα να προσπαθεί να το παίξει provider μήπως και πηδήξει καμιά μέρα. Μπορεί και να έχεις δίκιο βέβαια, και απλά να μην έχουμε τόσο καλούς φίλους. Ούτε ένας δεν έχει προσφερθεί να μου πάρει το Galaxy S7 ρε φίλε, τι γαϊδούρια!   :-D  

Δημοσ.

Και η γη είναι τρίγωνη...στάνταρ βιζιτού.

• Like 1
Δημοσ.

Οι γυναίκες μπορούν να έχουν άντρες φίλους, ενώ οι άντρες πολύ δύσκολα μπορούν να έχουν γυναίκες φίλες. Ισχύει αυτό που γράφεις, πολύ συχνά βλέπω "φίλους" άντρες-γυναίκες σε τέτοια κατάσταση, με τον άντρα να προσπαθεί να το παίξει provider μήπως και πηδήξει καμιά μέρα. Μπορεί και να έχεις δίκιο βέβαια, και απλά να μην έχουμε τόσο καλούς φίλους. Ούτε ένας δεν έχει προσφερθεί να μου πάρει το Galaxy S7 ρε φίλε, τι γαϊδούρια!   :-D  

Κάνε παρέα με gay ^_^

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το μοναδικό αγόρι που θεωρώ πραγματικό φίλο μου είναι κάποιος που μου έχει πει ότι δεν με θεωρεί όμορφη

Ωραίος !! ειλικρινής , δεν εισαι όμορφη και στο λέει στα ίσα , δεν ειναι κακό να μην εισαι όμορφη (εμφανισιακά εννοώ γιατί σαν άνθρωπος μπορεί να είσαι πανέμορφη) ούτε γίνεται να είναι όλες όμορφες !!!!

να κάνεις παρέα μαζί του ωραίο ατομο , ντόμπρος χαρακτήρας ..

Δημοσ.

Ωραίος !! ειλικρινής , δεν εισαι όμορφη και στο λέει στα ίσα , δεν ειναι κακό να μην εισαι όμορφη (εμφανισιακά εννοώ γιατί σαν άνθρωπος μπορεί να είσαι πανέμορφη) ούτε γίνεται να είναι όλες όμορφες !!!!

να κάνεις παρέα μαζί του ωραίο ατομο , ντόμπρος χαρακτήρας ..

Δεν τη θεωρεί αυτός όμορφη της είπε, έχει διαφορά και είναι καλύτερο από το να πεις στον άλλον δεν είσαι όμορφος - η :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τη θεωρεί αυτός όμορφη της είπε, έχει διαφορά και είναι καλύτερο από το να πεις στον άλλον δεν είσαι όμορφος - η :)

Παιζει να ειναι και στρατηγικη κινηση reverse psychology για να της κεντρισει το ενδιαφερον και να κολλησει αυτη στο μελλον μαζι του.

Φυσικα δεν ισχυει η δεν επιασε στη συγκεκριμενη περιπτωση

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να ειναι και στρατηγικη κινηση reverse psychology για να της κεντρισει το ενδιαφερον και να κολλησει αυτη στο μελλον μαζι του.

Φυσικα δεν ισχυει η δεν επιασε στη συγκεκριμενη περιπτωση

Όντως, δεν είναι απίθανο!

Πάει περίπατο η φιλία βέβαια αν ισχύει...:D

Δημοσ.

Aτομο που θα πει σε γυναίκα οτι δεν ειναι όμορφη, δεν ειναι φίλος, ειναι απλά αγενής.

Τέτοιο πράγμα δε λες ποτέ σε κανέναν. Ουτε καν του λες "δεν εισαι του γουστου μου". Γενικά οι φίλοι δε πιάνουν τέτοιες συζητήσεις. Και αν τις πιάσουν ειναι επειδή ο ένας γουστάρει τον άλλο. Η μπορεί ο ένας να θέλει να αρέσει στον άλλο, χωρις να σημαίνει οτι θέλει επαφή.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...