gregluffy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 παιδια κατα καιρους ολοι μας ερχομαστε σε επαφη με ατομα που θελουμε να τς σπασουμε τα μουτρα,ομως σιγουρα αυτο κατα 97 κ βαλε τοις εκατο μονο χειροτερευει τα πραμματα,ενας καλος τροπος αντιμετωπισης ειναι να πας αστυνομια και να κανεις συστασεις απο οτι ξερω απο ενα γνωστο μου και απλα τς παιρνουν τηλ και τς κοινοποιουν οτι ο ταδε ηρθε και ειπε οτι ττον παρενοχλεις και να σταματησεις αλλιως θα προβει νομικα.τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το ή τα εξης: 1.αν το κανεισ αυτο μπορει ο αλλος να σε παει για συκοφαντικη μου ειπαν οχι γιατι ειναι κατοχυρωμενο απο το συνταγμα κατι τετοιο και δεν θεωρειτε σαν καταγγελεια αλλα σαν παρακληση ,ειναι οντως ετσι γνωριζεται?παρολα αυτα γινεται μια 3μηνιαια καταγραφη του συμβαντος,τωρα αυτη η καταγραφη εχει καποια νομικη ισχυ αν πας μετα στα δικαστηρια αν συνεχιστει το θεμα? 2.αν ειστε εξω σε ενα χωρο δημοσιο π.χ σε μια καφετερια και σε παρενοχλει ο οποιοσδηποτε ειτε μια πρωην ,ειτε κανενας πρωην της νυν σου,ειτε οποιοσδηποτε τελοσπαντων που σου βγαζει κατι το αρνητικο και δεν θες να εχεις συναναστροφες με αρνητικα ατομα και να χαλιεσαι και χανεις το χρονο σου ,σε τυχον παρακληση ή απαιτηση σου για να φυγει και να μην σου απευθυνει το λογο και δεν το κανει ,μπορεις να φωναξεις την αστυνομια και να ΔΗΛΩΣΕΙς οτι σε παρενοχλει και να καταγραψουν το συμβαν ή πρεπει αν την φωναξεις να πας στο τμημα και να κανεις ΜΗΝΥΣΗ αλλιως δεν ερχονται?γτ και με μηνυσεις και τετοια δεν ειναι καλο να ασχολεισαι ,παρολο που και οι δικηγοροι πρεπει να ζησουν αλλα το καλυτερο ειναι να αποφευγεται.
Tenshi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...και τη (spaghetti western) μουσική υπόκρουση της αρεσκείας σας 4
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Άλλαξε καφετέρια, μην πας και εσυ όπου πάει η πρώην σου, επιτέλους ξέχασε την. 1
Θεkλα Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ρε μηπως εισαι αυτος με τη μονοπυρηνωση που δε θυμοταν απο ποια (απ ολες) την ειχε αρπαξει; 1
Unabomber Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ...και τη (spaghetti western) μουσική υπόκρουση της αρεσκείας σας 2
soteras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Και άμα ο άλλος σου παίξει το ίδιο χαρτί πάει στην αστυνομία και λεει απειλείτε η ζωή μου από το τάδε άτομο και φοβάμαι και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει
opcorsa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 να το το (πρωιμο) τοπικ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!! :devil: :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις