ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μην μπερδευετε τα μπουτια σας. Αλλος ΣΣΑΣ, αλλο Ευελπιδων. Αλλη ζωη και μεσα στη σχολη, αλλη ζωη και μετα τη σχολη. Λεει καποιος σκεψου το αν θες να κανεις οικογενεια. Ισα ισα οι Στρατιωτικοι Φαρμαρακοποιοι δεν εχουν τοσες μεταθεσεις και εχουν σταθερο εισοδημα οποτε μπορουν να κανουν. Αν θες να σπουδασεις φαρμακοποιος και να αραξεις μετα στο Δημοσιο, πηγαινε. Επισης αν θες πολυ να μεινεις στην Ελλαδα πηγαινε. Αν θες να κανεις μεγαλη καριερα, μεταπτυχιακα, ερευνες κλπ, τοτε οχι. Μην πας, δεν ειναι για σενα. Επισης οι ΣΣΑΣιτες Φαρμακοποιοι 10 χρονια μετα την αποφοιτηση τους (δηλαδη στα 33 τους) μπορουν να βαρεσουν παραιτηση. Αν μπορεις μετα να ανοιξεις ιδιωτικο φαρμακειο ειναι αρκετα καλη καβατζα. 1
Backpacker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τι μεταθέσεις συνέχεια λέτε? Φαρμακοποιός θα πάει στο στρατό όχι απλά αξιωματικός. Ελάχιστα ειναι τα μέρη που θα μπορεί να πάρει μετάθεση (στρατιωτικά νοσοκομομεία και φαρμακαποθήκες) και τα περισσότερα από αυτά ειναι κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επίσης το γράφει κορίτσι...αν κάνει λογικά οικογένεια με δυο παιδιά στα 30 της χώρια τα δύο χρονια αδεια για το κάθε παιδί (4 χρονια αδεια) θα βγει στην σύνταξη στα 45 το πολύ στα 50. Ζήτημα αν κάτσει δουλέψει 20-25 χρονια. Για να ανοίξει φαρμακείο που τις λέτε ολοι χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία προφανώς για να την νοιάζει η αποκατάσταση δεν τα έχει η οικογένεια της κοπέλας. Φαρμακεία μην βλέπετε ολοι τα παλιά που πάνε από γενιά σε γενιά και έχουν από πισω τους εκατομμύρια ευρώ καβάντζες και τεράστιες πελατείες. Ρωτήστε κανέναν νέο φαρμακοποίο που άνοιξε μονος του φαρμακείο χωρίς να έχει κανεναν γονιο φαρμακοποιο ή γιατρό απο πισω του να τον σιγοντάρει. 1
NickyKrkl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια που μου προσφέρατε! Για τα 16 μου χρόνια ειναι νωρίς να πάρω μια τοσο σοβαρή αποφαση για το μέλλον μου, θέλω να πω, ειναι το επάγγελμα που θα κάνω σε όλη μου την ζωη αλλά πρέπει να αποφασίσω δίχως, δυστυχώς καμια βοηθεια από το σχολείο που θα έπρεπε ήδη να μας εχει ενημερώσει για όλα αυτά! Η αλήθεια ειναι πως με ενδιαφέρει αρκετά η γρήγορη επαγγελματική μου αποκατασταση αλλά δεν θα ήθελα σε καμια περίπτωση να πληρώνομαι χωρίς να συνεισφέρω ουσιαστικά και να κάθομαι. Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από ότι μου είπατε. Λοιπόν συμπεραίνω στ'οτι η στρατιωτική φαρμακευτική δεν μπορει να μου εξασφαλισει μια καριέρα όπως την θέλω καθώς θα επιθυμούσα να ασχοληθω με έρευνες πάνω σε φάρμακα κα όχι να δουλέψω σαν αποθηκαριος ας πούμε. Σας ευχαριστώ και πάλι με βοηθήσατε αρκετά! 1
giwrgos555 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 1)Ρε παιδιά τι μεταθέσεις συνέχεια λέτε? Φαρμακοποιός θα πάει στο στρατό όχι απλά αξιωματικός. Ελάχιστα ειναι τα μέρη που θα μπορεί να πάρει μετάθεση (στρατιωτικά νοσοκομομεία και φαρμακαποθήκες) και τα περισσότερα από αυτά ειναι κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα. 2)Επίσης το γράφει κορίτσι...αν κάνει λογικά οικογένεια με δυο παιδιά στα 30 της χώρια τα δύο χρονια αδεια για το κάθε παιδί (4 χρονια αδεια) θα βγει στην σύνταξη στα 45 το πολύ στα 50. Ζήτημα αν κάτσει δουλέψει 20-25 χρονια. 3)Για να ανοίξει φαρμακείο που τις λέτε ολοι χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία προφανώς για να την νοιάζει η αποκατάσταση δεν τα έχει η οικογένεια της κοπέλας. Φαρμακεία μην βλέπετε ολοι τα παλιά που πάνε από γενιά σε γενιά και έχουν από πισω τους εκατομμύρια ευρώ καβάντζες και τεράστιες πελατείες. Ρωτήστε κανέναν νέο φαρμακοποίο που άνοιξε μονος του φαρμακείο χωρίς να έχει κανεναν γονιο φαρμακοποιο ή γιατρό απο πισω του να τον σιγοντάρει. 1)Εκεί που θα πας μετάθεση που θα μένεις στο δρόμο?Το σπίτι που θα μένεις με ενοίκιο πληρώνεται απο την τσέπη σου.Οι μισθοί τα επόμενα χρόνια θα μειώνονται ειδικά τώρα με τον κόφτη μισθοί δημοσίου και συντάξεις θα φτάσουν σε επίπεδα βουλγαρίας 2)οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις τότε θα φαντάζουν όνειρο καθώς θα έχουν πάει οι συνταξιοδοτήσεις στα 70.Ηδη με το ασφαλιστικό που συζήταγε η κυβέρνηση η συνταξιοδότηση στρατιωτικών θα πήγαινε στα 58 3)συμφωνώ απόλυτα
braxamiotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Και στον στρατο θα ασχοληθεις με την ερευνα και θα φτιαχνεις φαρμακα http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500010750
fsbmaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τα ονειρα καλα ειναι αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Οι στρατιωτικοι οτι και να γινει ειδικα οι αξιωματικοι δεν θα πεσουν σε χρηματα για παρα πολλους λογους. Αν δεν εχεις στην ακρη 120Κ να παρεις καμια μετρια αδεια φαρμακειου ...ο στρατος ειναι μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση. Νομιζω καποια στιγμη μπορεις να παραιτηθεις χωρις να σου ζητησουνχ ρηματικη αποζημιωση....οποτε εχωντας μαζεψει χρηματα ανοιγεις δικο σου ή πας εξωτερικο. Γενικα ο στρατος προσφερει ευκαιριες για μεταπτυχιακα και μαλιστα πολυ εξειδικευμενα και με δαπανη του κρατους παντα σε στελεχη και ειδικα σε ειδικοτητες οπως η δικη σου. Επισης εχει εξαιρετη φημη στο εξωτερικο. Ειναι δυσκολη σχολη.
giwrgos555 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τα ονειρα καλα ειναι αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Οι στρατιωτικοι οτι και να γινει ειδικα οι αξιωματικοι δεν θα πεσουν σε χρηματα για παρα πολλους λογους. Αν δεν εχεις στην ακρη 120Κ να παρεις καμια μετρια αδεια φαρμακειου ...ο στρατος ειναι μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση. Νομιζω καποια στιγμη μπορεις να παραιτηθεις χωρις να σου ζητησουνχ ρηματικη αποζημιωση....οποτε εχωντας μαζεψει χρηματα ανοιγεις δικο σου ή πας εξωτερικο. Γενικα ο στρατος προσφερει ευκαιριες για μεταπτυχιακα και μαλιστα πολυ εξειδικευμενα και με δαπανη του κρατους παντα σε στελεχη και ειδικα σε ειδικοτητες οπως η δικη σου. Επισης εχει εξαιρετη φημη στο εξωτερικο. Ειναι δυσκολη σχολη. Με τα μέτρα που πάρθηκαν το 2012 ενας συνταγματάρχης έχασε κάπου στα 560 ευρώ το μήνα οπότε το γενικά δεν πειράζουν τους στρατιωτικούς δεν ισχύει.Σκέψου τι έχει να συμβεί τα επόμενα χρόνια με τα ειδικά μισθολόγια όπως είναι λιμενικοί,στρατιωτικοί και αστυνομικοί.Θα μαζέψεις λεφτά στην άκρη?Με αυτά τα όνειρα πήγαινε στρατό και θα περάσεις καλά σε πληροφορώ οτι πιθανότατα θα είσαι ταπί και ψύχραιμος περί τα τέλη κάθε μήνα με τα έξοδα που θα κάνεις στις μεταθέσεις.Οσο για μεταπτυχιακά έχε υπόψη σου οτι κάθε φορά που σου πληρώνει ο στρατός ενα αυτό αυτόματα σημαίνει περαιτέρω παραμονή στο στράτευμα +2 χρόνια εκτός απο τα 10 που υποχρεούνται αρχικά Στρατιωτικός γίνεσαι γιατί το θες και σου δίνει τα λεφτά να περάσεις ίσα ίσα αν θες μεγαλεία σπουδάζεις πολιτική φαρμακευτική και πας εξωτερικό για μεταπτυχιακά και δουλειά
Panagiotis32 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 αν δεν σε πειράζει να συναναστρέφεσαι με τέτοιους ανθρώπους πήγαινε. https://www.youtube.com/watch?v=5zpNon7GuOc 1
bill999r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Γιατί ρε φίλε τι έχουν αυτοί οι ανθρωποι για πες μας; Αυτό είναι το κλίμα των σχολών και αυτά περιλαμβάνει η εκπαίδευση. Τα συγκεκριμένα παιδιά ούτε έγλειψαν κανέναν,ουτε έριξαν την αξιοπρέπεια τους απλά ακολουθούν τους κανόνες. Είναι καλύτερα δηλαδή να είσαι στον ιδιωτικό τομέα και να γλείφεις τον καθε πικραμένο μην τυχόν και σε διώξει νύχτα από τη δουλειά. Ή μεταξύ άλλων να σε στέλνει το αφεντικό σου για θελήματα πέραν του ωράριου σου. Για πες μας με ποιους είναι καλύτερο να συναναστρέφεσαι;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Με τα μέτρα που πάρθηκαν το 2012 ενας συνταγματάρχης έχασε κάπου στα 560 ευρώ το μήνα οπότε το γενικά δεν πειράζουν τους στρατιωτικούς δεν ισχύει.Σκέψου τι έχει να συμβεί τα επόμενα χρόνια με τα ειδικά μισθολόγια όπως είναι λιμενικοί,στρατιωτικοί και αστυνομικοί.Θα μαζέψεις λεφτά στην άκρη?Με αυτά τα όνειρα πήγαινε στρατό και θα περάσεις καλά σε πληροφορώ οτι πιθανότατα θα είσαι ταπί και ψύχραιμος περί τα τέλη κάθε μήνα με τα έξοδα που θα κάνεις στις μεταθέσεις.Οσο για μεταπτυχιακά έχε υπόψη σου οτι κάθε φορά που σου πληρώνει ο στρατός ενα αυτό αυτόματα σημαίνει περαιτέρω παραμονή στο στράτευμα +2 χρόνια εκτός απο τα 10 που υποχρεούνται αρχικά Στρατιωτικός γίνεσαι γιατί το θες και σου δίνει τα λεφτά να περάσεις ίσα ίσα αν θες μεγαλεία σπουδάζεις πολιτική φαρμακευτική και πας εξωτερικό για μεταπτυχιακά και δουλειά Αυτο. Σαν στρατιωτικος δεν θα πεινασεις ποτε αλλα και ποτε δεν θα γινεις ανετος οικονομικα. Εκτος αν φτασεις Συνταγματαρχης και εισαι εργενης, μονο τοτε θα εχεις ανεση. Απλα σιγουρα θα εισαι σττα 25 καλυτερα απο εναν αλλο συνομηλικο σου που θα βαραει 12 ωρα για €600 ενω εσυ θα εχεις 8ωρο και θα παιρνεις €1,100. Αν καποιος θελει οπωσδηποτε να κατσει στην Ελλαδα (ηλιθιο κατα τη γνωμη μου) και δεν εχει στρωμενη δουλεια, ο στρατος ειναι η μοναδικη απασχοληση που σου εξασφαλιζει ενα αξιοπρεπες επιπεδο διαβιωσης μεσα σε αυτη τη ζουγκλα. Κι αυτο για πολλους 18χρονους ειναι αρκετο...
_linuslost_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμάς απλός αντισυνταγματαρχης που έχει βγει ξέρετε οτι παίρνει αυτή τη στιγμη 1990 ευρώ ε??? Πήγαινε σασσ φαρμακευτικό εφόσων δεν εχεις απο πίσω χρήματα για δικο σου φαρμακείο..
Dagobert Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον σας και την βοήθεια που μου προσφέρατε! Για τα 16 μου χρόνια ειναι νωρίς να πάρω μια τοσο σοβαρή αποφαση για το μέλλον μου, θέλω να πω, ειναι το επάγγελμα που θα κάνω σε όλη μου την ζωη αλλά πρέπει να αποφασίσω δίχως, δυστυχώς καμια βοηθεια από το σχολείο που θα έπρεπε ήδη να μας εχει ενημερώσει για όλα αυτά! Η αλήθεια ειναι πως με ενδιαφέρει αρκετά η γρήγορη επαγγελματική μου αποκατασταση αλλά δεν θα ήθελα σε καμια περίπτωση να πληρώνομαι χωρίς να συνεισφέρω ουσιαστικά και να κάθομαι. Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από ότι μου είπατε. Λοιπόν συμπεραίνω στ'οτι η στρατιωτική φαρμακευτική δεν μπορει να μου εξασφαλισει μια καριέρα όπως την θέλω καθώς θα επιθυμούσα να ασχοληθω με έρευνες πάνω σε φάρμακα κα όχι να δουλέψω σαν αποθηκαριος ας πούμε. Σας ευχαριστώ και πάλι με βοηθήσατε αρκετά! ΣΣΑΣ Φαρμακευτική με κλειστά μάτια. Θα βγεις επιστήμονας και δε θα έχεις αυστηρή στρατιωτική εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε άλλες στρατιωτικές σχολές. Παράλληλα με το διάβασμα ξεκίνα τις προπονήσεις στο χαλαρό από τώρα, ώστε να πιάσεις τα όρια. 1
giwrgos555 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εμάς απλός αντισυνταγματαρχης που έχει βγει ξέρετε οτι παίρνει αυτή τη στιγμη 1990 ευρώ ε??? Πήγαινε σασσ φαρμακευτικό εφόσων δεν εχεις απο πίσω χρήματα για δικο σου φαρμακείο.. Με βάση το νεο μισθολόγιο είναι 1562 που τα βρήκες εσύ τα 1990 ευρώ??Εκτός αυτού για να είναι αντισυνταγματαρχης πάει να πει οτι εχει και 27 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ οπότε λογικό το βρίσκω αλλά και πάλι δεν είναι οσα λες 1562,47 βγάίνει με τις κρατήσεις
_linuslost_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Χθες το είδα το φύλλο μισθοδοσίας! Στα χέρια μ το κρατούσα... Και μιλάμε για καθαρά χρήματα, στο χερι δηλαδή.
bill999r Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Φίλε λάθος κανείς. Λογικά εσύ ειδες τα μεικτά...1500 είναι περίπου όπως λέει Κ Ο φίλος. Εκτός Κ αν πρόκειται για ειδικές δυνάμεις -αλεξίπτωτα που παίρνουν έξτρα για τα άλματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα