Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας άγγλος καθηγητής μου έτρωγε φασολάδα και έπινε τσάι at the same time.

Tragic!

Δεν υπάρχει φαγητό που να είναι καλύτερο κρύο, μεγάλος μύθος αυτό! :D

Δεν υπάρχει χειρότερο να σε καλούν για φαΐ και να έχουν ψήσει τις μπριζόλες μια ώρα πριν, το αρνάκι λαδορίγανη να έχει γίνει ζελέ και το αρνάκι με πατάτες στο φούρνο να είναι πέτρα.

Κανονικά έπρεπε να ποινικοποιηθεί το σερβίρισμα κρύου φαγητού.

• Like 2
Δημοσ.

Μετα τον αδιαφιλονικητο νικητη που ειναι το καρπουζι με τυρι βαζω το πιτσα με αντζουγιες/ αναναδες και τα σχετικα 

Δημοσ.

1η κατηγορια. Καρπουζι με τυρι. Τρωτε; Δε μου καθεται καν σαν ιδέα, για υλοποιηση ουτε καν.

2η κατηγορια. Κουραμπιεδες, σε φουρνο το 15αυγουστο. Δε με χαλασαν η αλήθεια ειναι. Αν και καποια πραγματα πρέπει να τα κραταμε για την εποχη τους.

Αλλα;

αρακας με φετα!  :X

Δημοσ.

Φάση θα ανοίξεις ταπεράκι στο παγκάκι και θα ρουφάς φασολάδα;

Αυτή είναι η εκπροσώπησή μας εκεί έξω;

Όχι εγώ, ο Γερμανός! Παρόλα αυτά, η φασολάδα αν είναι παχύρρευστη πάει παντού :Ρ

b4416d-1471798312.jpg

Το φυστικοβούτυρο με κρέας είναι παρεμπιπτοντως ένα όνειρο.

• Like 1
Δημοσ.

Παπάρα με ψωμάκι σε παγωτό (κατά προτίμηση σοκολάτα) ή, ακόμα καλύτερα, βούτηγμα πατάτες τηγανιτές σε σοκολάτα.

Fuck, πείνασα.

Δημοσ.

Όχι εγώ, ο Γερμανός! Παρόλα αυτά, η φασολάδα αν είναι παχύρρευστη πάει παντού :Ρ

b4416d-1471798312.jpg

Το φυστικοβούτυρο με κρέας είναι παρεμπιπτοντως ένα όνειρο.

Οριστε παραταιρος συνδυασμος.

Σαλαμακι, μπυριτσα, αντι να  υπαρχει λιγο πικαντικο τυρι εσκασε μυτη...η φασολαδα  :-D

Και καλα να εισαι καουμποης/ισα και να  βγαζεις την φασολαδα με το μπεικον.Στην παραλια ομως ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εμ, δεν φαινονται τα καλα ! Ισως επρεπε να ειναι τηγανισμενο το σαλαμακι,να λουκανικοφερνει , και να υπαρχει ενα βαρβατο σαγανακι.Kαι μερικες κοτομπεικον μπουκιες για να αξιοποιηθει η τυροκαυτερη καλυτερα.Μα πηγε στραφι σχεδον η μπυριτσα  :  ) .Μα φασολαδα ??  :-D

Δημοσ.

Μετα τον αδιαφιλονικητο νικητη που ειναι το καρπουζι με τυρι βαζω το πιτσα με αντζουγιες/ αναναδες και τα σχετικα 

Άλλο με αντζούγια άλλο με ανανά! Με αντζούγια είναι μια χαρά! Ή μου φαίνεται εμένα γιατί μου αρέσει πολύ η αντζούγια...:)

Δημοσ.

Εμ, δεν φαινονται τα καλα ! Ισως επρεπε να ειναι τηγανισμενο το σαλαμακι,να λουκανικοφερνει , και να υπαρχει ενα βαρβατο σαγανακι.Kαι μερικες κοτομπεικον μπουκιες για να αξιοποιηθει η τυροκαυτερη καλυτερα.Μα πηγε στραφι σχεδον η μπυριτσα : ) .Μα φασολαδα ?? :-D

Ελα ρε συ, γιατί, και σε κάμπινγκ πχ παιζουν παντα μερικές κονσέρβες φασόλια... Με προβληματισες πάντως :D Όσο για το σαλάμι, μετα τα 9 χλμ. ποδήλατο, τηγανισμενο θα ηταν θλιβερό και κρύο.

Επιπλέον, δεδομένου οτι εδώ οι ιθαγενείς κανουν ακόμη ραντομ γυμνισμό, το παραπανω ηταν το πιο λαητ που έζησε η παραλία σήμερα.

Το καρπούζι με φέτα είναι υπέροχο, όπως επίσης και το πεπόνι με προσούτο

• Like 1
Δημοσ.

μικρος επινα τσαι μαζι με φρυγανιες και φετα, βουταγα την φρυγανια στο τσαι και μετα την ετρωγα μαζι με φετα ακουγετε ακυρο αλλα ειναι ωραιο.

επισης βουταγα ψωμι μεσα σε κοκα κολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...