Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ρε γαμωτο, βλεπω μεσα στην κριση τον κοσμο να αγωνίζεται - αξιοπρεπως οι περισσότεροι - για την επιβιωση του. Αλλα υπαρχουν και ενα σωρο λαμογια που πουλανε κολλαγονα για καθε νοσο καθε #&@ια, παιζουν "παιχνιδια" αναγραμματισμου. Τα παραπανω κυριως στην τηλεοραση. Η πρώτη κατηγορια εχει και ολα τα "επιστημονικα" επιχειρηματα και know how με τεχνολογια κατευθειαν απο τη ..NASA. Και βγαινουν κατι τελειωμενοι δημοσιογραφοι και χλιμιτζουρες εμπορισκοι που μονο σε πανηγυρι θα τους εβλεπε κανεις (Φλωρινιωτης-like εμφανιση) και πουλουν γνωση με αυτοπεποιθηση που δεν μαζευεται. Αυτοι οι ανθρωποι αραγε δεν ντρεπονται; Δε φοβουνται να κυκλοφορησουν; Και ο κοσμος ειναι τοσο ×ας που δεν τους εχει λιντσαρει ακομα; Δεν υπαρχει κάποια ρυθμιστικη αρχη; Συγγνωμη για το ασυναρτητο της διατυπωσης αλλα δεν ειχα την ψυχραιμία και την υπομονη να το θεσω καλυτερα. Λογικό και αναμενόμενο αυτό που κάνουν απ' την στιγμή που δεν υπάρχει κράτος να ελέγξει να διαπιστώσει και να επιβάλλει ποινές/κυρώσεις. Και όπως σωστά ανέφερε κάποιος με έμμεσο τρόπο, χωρίς να αναφερθώ σε πολιτικά θα πω οτι τα τελευταία 2 χρόνια το κράτος έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα διάλυσης και δυσλειτουργίας, από μια χείριστη κατάταστη φτάσαμε στην εξαιρετικά χείριστη. Οπότε τέτοια φαινόμενα με κρέμες και λοιπά, είναι από τα λιγότερο σημαντικά προβλήματα. Όσο γιατί δεν αντιδράει ο κόσμος, γιατί πολύ απλά ο καθένας αντιδράει ατομικά μόνο όταν διαπιστώσει οτι έπεσε θύμα κοροϊδίας, αν έπεσε θύμα ο διπλανός τότε "καλά να πάθει δεν είναι δικό μου πρόβλημα".
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά, και "σκατά" να πουλάει ο άλλος είναι νόμιμος
torq Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 το θέμα δεν είναι αυτός που πουλάει σκατά αλλά αυτοί που τα αγοράζουν, εμένα δε με νευριάζουν τα λαμόγια, με νευριάζουν αυτοί που τα ανέχονται. διότι όπως πολύ σοφά είπε και ο Βασίλης από πάνω, αν δεν επηρεαζόμαστε άμεσα δε δίνουμε σημασία. κοινώς.... μακριά από τον κώλο μας κι ας είναι και στου γείτονα. κι αυτό ακριβώς είναι το κύριο πρόβλημα μας και όχι το οικονομικό.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μα γιατι κατηγορειτε την μαγικη κρεμα με την συνταγη της ΝΑΣΑ? Τουλαχιστον αυτη εχει επιστημονικα αποδεδειγμενη συνταγη. Το ματσουνι της γιαγιας μου απο το χωριο ακομα πιανει και διωχνει ασθενειες και δαιμονια απ τους ανθρωπους. Η μαγικη κρεμα κολλαγονου θα ειναι ακομα καλυτερη.
Vapir Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αυτοι οι ανθρωποι αραγε δεν ντρεπονται; οι έμποροι ναρκωτικών που εμπορεύονται θάνατο ντρέπονται ? όπου υπάρχει θύμα και χρήμα οι ντροπές πάνε περίπατο
Snolly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παιδιά τι συζητάμε τώρα; Εδώ υπάρχουν ακόμα σε πρωτοκλασάτα περιοδικά, εκπομπές κλπ αστρολόγοι και ζώδια και δεν εχουν ακόμα επικυρηχθει ως παρανομοι κομπογιαννιτες. Μη συζητησουμε για μεντιουμ καθε γειτονιας και καφετζουδες. Αντιλαμβανομαι πως απατεωνες θα υπαρχουν παντα, αντιλαμβανομαι επισης πως θυματα θα υπαρχουν παντα, αυτο που δεν αντιλαμβάνομαι ειναι γιατι οι θεσμοι ενος συγχρονου κρατους (ασχετα με τα χιλια του προβληματα) δεν κανουν κατι γι αυτο. Ουτε καν μπατζετ δε χρειαζεται, μονο πολιτικη/κοινωνικη βουληση. Τελος μην ξεχναμε πως ολα αυτα θα ηταν ασημαντα αν η ποιοτητα της παιδειας που λαμβανε ο πληθυσμος ήταν ανώτερης ποιότητας...
Θεkλα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με τη μονη διαφορα οτι ο εμπορος ναρκωτικων δε σου συστηθηκε ποτε : "γεια σου, ειμαι ο Γιαννης, εμπορος ναρκωτικων" Άσχετο. Μου θυμισες ενα σκηνικο με ενα φιλο στην Αθηνα. Σχετικα αβγαλτο το παιδι. Τον σταματησε ενας τυπος και τον ρωταγε, γεια σου φιλε-πως σε λενε; Ο αλλος απαντησε τελοσπαντων και του ριχνει το απιστευτο "Γιώργο, εχω ενα @@δελο εδω παρακατω!" Λυθηκα στα γελια οταν μου το διηγουνταν!
kalogeros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Νερό Καματερού ftw! Φραπελιά ftw. A! Και εκέινο το βραχιολάκι (δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν) που σου έδινε ισορροπία και το φορούσε μέχρι και ένας από τους πρώην πρωθυπουργούς μας (μην ρωτήσετε ποιος. Αυτός που έπεσε με το ποδήλατο προσπαθώντας να φτιάξει την αλυσίδα εν κινήσει). 1
Θεkλα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ρε συ, χωρις να το εχω δει,αποκλειω να ηταν νανοβιονικο το βραχιολακι. Κανενα livestrong περισσοτερο το κοβω. Απλα ολη η ιστορια με τα κολλαγονα και απο ατομα που καμια σχεση δεν ειχαν με το χωρο ενοχλει περισσότερο. Ο αλλος λεει "βεβαιωθηκαμε οτι προκειται για την καλυτερη μορφη κολλαγονου και γι αυτο αποφασισαμε να το βγαλουμε στην αγορα". Λες και ειχε περάσει τη ζωη του κανοντας ερευνα. Και σου λεω, ενας τυπος που ο Φλωρινιωτης μπροστα του μοιαζει πυρηνικος φυσικος. Ειλικρινά αν τον πετυχαινα μπροστα μου θα τον αρχιζα στις καρπαζιες.
Vapir Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με τη μονη διαφορα οτι ο εμπορος ναρκωτικων δε σου συστηθηκε ποτε : "γεια σου, ειμαι ο Γιαννης, εμπορος ναρκωτικων" οτι μου συστήθηκε έτσι μου συστήθηκε , Γιάννη δεν τον λέγανε απορώ πως του ήρθε οτι μπλέκομαι με τέτοια , ουσσστ απο κει ! πάντως αυτά που γράφεις τα έχω σκεφτεί και εγώ στο παρελθόν , αλλα ο μόνος που φταίει είναι τα θύματα που αγοράζουν , δεν μπορείς να κάνεις κάτι για την βλακεία τους 1
KNSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το προβλημα δεν ειναι ακριβως τα λαμογια, το προβλημα ειναι οτι ενα μεγαλο μερος του ελληνικου λαου εχει χαμηλοτατο επιπεδο (ασχετα απο την μορφωση) και επιτρεπει σε τετοια λαμογια να τον εκμεταλευονται, κοινως βρισκουν και τα κανουν. Αν ερθω εγω και σου πουλησω γκαζον που ''αν το βρασεις και το πιεις θα λυθουν ως δια μαγειας ολα σου τα προβληματα'' δεν φταιω εγω που ο απεναντι ειναι βλαξ και το αγοραζει 100 ευρω το ματσακι...
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εδώ λύνουν τα προβλήματα τους από τα μάγια. True story, γαμησε τα.
kirileman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σκέφτομαι να αρχίσω να πουλάω μπουκαλάκια με το θαυματουργό υγρό H2O, που κάνει καλό σε δέρμα, νύχια, μαλλιά, συκώτι, καρδιά κλπ, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ τα 100ml, μόνο σε επιλεγμένα φαρμακεία. 2
redhotstef Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τελικα η αλοη βοηθαει πουθενα; Πριν τα υαλουρονικα οξεα ειχαμε αυτο το φυτο. Επισης ξερω επιστημονα γιατρο που εχει σπουδασει σε αει, και εχει δικο του ιατριο, να ασχολειται με μεταπτυχιακο στην ομοιοπαθητικη. Σε κατι δηλαδη που δεν εχει επιστηνονικη βαση/δεν εχει αποδειχθει οτι δουλευει ακομα.
KNSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σκέφτομαι να αρχίσω να πουλάω μπουκαλάκια με το θαυματουργό υγρό H2O, που κάνει καλό σε δέρμα, νύχια, μαλλιά, συκώτι, καρδιά κλπ, στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ τα 100ml, μόνο σε επιλεγμένα φαρμακεία. Παντως η αφελεια και η βλακεια δεν ειναι προνομιο μονο των ελληνων, σε Κινα και Γερμανια πουλανε αερα κοπανιστο... https://kollectnews.org/2015/12/21/kinezoi-freskos-aeras-kanadas/ http://ependisinews.gr/blog/kosmos/o-germanos-poy-poylaei-aera-kopanisto
Προτεινόμενες αναρτήσεις