poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 To αυτό, χρειάζεται ρέγουλα και στην ποσότητα κατανάλωσης κρέατος και στο πως προετοιμάζεται/συνθήκες. Επίσης καλό ήταν να γυρίσουμε την κύρια κατανάλωση κρέατος από τα μοσχάρια-γελάδια σε φιλικότερα για το περιβάλλον/κλίμα ζωντανά, όπως οι κότες. δυστυχως ρεγουλα δεν υπαρχει αυτο ειναι το μεγαλο κακο. Δηλαδη ο ανθρωπος ειναι ζωο σαν ολα τα αλλα η καποιο ανωτερο ειδος? Αποφασιστε επιτελους κι οχι οτι μας συμφερει.Και μια χαρα ζεις χωρις κρεας,μη σου πω και καλυτερα. θεωρω οτι ειμαστε ζωα δηλαδη ενας ζωντανος οργανισμος.αν ειμαστε ανωτεροι ή οχι δεν αλλαζει σε κατι.οποτε και στην διατροφη θεωρω οτι μπορουμε να φαμε και τα δυο.το οτι το εχουμε παρακανει με το κρεας συμφωνω.οτι δεν πρεπει κανεις να τρωει κρεας διαφωνω.ολα εχουν τα θρεπτικα συστατικα τους και ολα χρειαζονται ειδικα σε μικρα παιδια.οτι καποιοι το παρακανουν σε κρεας ναι δεν ειναι καλο.οτι καποιο το παρακανουν να μην τρωνε επισης αυγα απο ζωα γιατι προερχεται απο ζωο επειδη το θεωρω υπερβολικο.απο εκει και περα ο καθενας κανει αυτο που πιστευει.στην αναγκη ολοι θα φαμε τα παντα και ολοι θα φαμε και ανθρωπινο κρεας οπως και εχει γινει στην ιστορια.αλλωστε κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι φτιαχτηκαμε για να μην τρωμε κρεας αφου και απο οταν φτιαχτηκε ο ανθροπως κυνηγουσε ζωα οπως τα αλλα ζωα κυνηγουν επισης.δεν θα υποχρεωσουμε μια λεοπαρδαλη να γινει vegeterian το ιδιο και για τον ανθρωπο.αν δεν μπορουσαμε να φαμε κατι δεν θα το τρωγαμε διοτι θα μας εκανε προβλημα.ενας σκυλος δεν θα φαει αχυρο διοτι θα εχει θεμα .εμεις καλως η κακως μπορουμε να φαμε τα παντα. 6
DYEL Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το να σταματησει ο ανθρωπος να τρωει κρεας και να αφησει τα ζωα στην ησυχια τους μονο σαν εξελιξη το βλεπω. βγες λιγο στην φυση και δες ποσο ησυχο θα σε αφήσουν τα ζωα. p.s rest in pepperoni p.s2 καντε οτι πιστευετε,ειτε 10 ειτε 20 ειτε 1000 ατομα σταματησουν να τρωνε κρεας δεν θα αλλαξει τιποτα στο πως μεταχειρίζονται τα ζωα και αυτο λογω απληστιας αυτωνων που τα μεταχειρίζονται,ο στοχος παντα ειναι λιγοτερα εξοδα περισσότερα κερδη και αυτο δεν θα αλλαξει δυστυχως.
bluesattack Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ακομα και τα κοτοπουλα ρε παιδια, μπορει να ειναι χαζα δεν ξερω εγω τι, αλλα οταν τα εχεις μπροστα σου ζωντανα, τα νιωθεις σαν κατοικιδια, αισθανονται και αυτα φοβο, οταν πας να τα ταισεις χαιρονται, κτλ οπως συμβαινει με τα γατια πχ. Οπως το ιδιο συμβαινει και με τις κατσικουλες τα προβατακια τα μοσχαρακια. Ισχυει
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οχι, δεν έχω τέτοια κότσια. Ακόμα και πεινασμένος ετοιμοθάνατος να ήμουν σε ένα δάσος ή κάπου, εξαιρετικά δύσκολα θα σκότωνα κάτι για να το φάω. 1
duende Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ποτε, παρα μονο αν θα ηταν θεμα επιβιωσης. αν και μια φορα βρηκα κατα λαθος εναν κοκκορα με boomerang στο χωριο κ κατεληξε κοκκινιστος, δε ξερω αν μετραει..
tzizzz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 οχι με μπουμερανγκ δε μετραει.. πρεπει να κανεις κιλλ με μαχαιρι 1
kalogeros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ποτε θα ερθει αυτη η μερα που θα απογερευτει η κρεατοφαγεια παγκοσμιος; Ελπίζω ποτέ όσο ζω. Cool τότες να μην τρώμε ούτε φυτά.Εγώ είμαι μέσα. Και φυσικά συμφωνώ με τον αγαπημένο παρλαπίπα. 10
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οχι, δεν έχω τέτοια κότσια. Ακόμα και πεινασμένος ετοιμοθάνατος να ήμουν σε ένα δάσος ή κάπου, εξαιρετικά δύσκολα θα σκότωνα κάτι για να το φάω. αμα φτασουμε στα ορια επιβιωσης και βγει το ενστικτο θα φαμε και τον διπλα μας αμα εχει πεθανει οπως και εχει γινει στο παρελθον οσο γνωριζω 6
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 αμα φτασουμε στα ορια επιβιωσης και βγει το ενστικτο θα φαμε και τον διπλα μας αμα εχει πεθανει οπως και εχει γινει στο παρελθον οσο γνωριζω Καλά στο παρελθόν το ξέρω οτι έχει γίνει. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου, και χωρίς να αποκλείω την πιθανότητα να το έκανα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το έκανα..
DrLo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγω οχι, ουτε νομιζω θα το εκανα. Ενας γνωστος μου ομως πολυ μικροτερος σε ηλικια απο μενα εσφαξε δυο κοκορες που του εδωσε ο παππους του για να τους φαμε. Δεν ημουν μπροστα στο σκηνικο. Μας χωριζε ενας τοιχος. Ακομα και τα κοτοπουλα ρε παιδια, μπορει να ειναι χαζα δεν ξερω εγω τι, αλλα οταν τα εχεις μπροστα σου ζωντανα, τα νιωθεις σαν κατοικιδια, αισθανονται και αυτα φοβο, οταν πας να τα ταισεις χαιρονται, κτλ οπως συμβαινει με τα γατια πχ. Οπως το ιδιο συμβαινει και με τις κατσικουλες τα προβατακια τα μοσχαρακια. Κριμα που πρεπει να σφαχτουν επειδη αξιζουν λεφτα πολλα και επειδη μας αρεσουν τα πιτογυρα πχ. Στην ταινια avatar οι κυνηγοι σκοτωναν και ελεγαν στο καπακι μια προσευχη για να εχουν ησυχη τη συνειδηση τους. Στην ταινια the island ειπωθει το εξης. Ο κοσμος τρωει αγελαδα αλλα δεν θελει να τη γνωρισει απο κοντα. Οσοι κρεατοφαγοι λοιπον εδω μεσα, σφαξατε ή θα σφαζατε ποτε; Για τροφη της οικογενεια σας, των φιλων σας, των πελατων της εταιριας σας;; Το ψάρεμα μετράει ? Αν όχι τότε η απάντησή μου είναι "όχι γιατί δε χρειάστηκε ποτέ, να 'ναι καλά τα χασάπικα και τα super-market".
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δηλαδη ο ανθρωπος ειναι ζωο σαν ολα τα αλλα η καποιο ανωτερο ειδος? Αποφασιστε επιτελους κι οχι οτι μας συμφερει.Και μια χαρα ζεις χωρις κρεας,μη σου πω και καλυτερα. Κατ' αρχάς, είσαι vegetarian ή vegan; Κατά δεύτερον, ανεξαρτήτως του αν ο καθένας εδώ είναι specieστής ή όχι, η σωστή διατήρηση διατροφής vegan ΔΕΝ είναι εύκολο πράμα, εκτός αν θες σε 25-30 χρόνια από τώρα να πάρεις το συκώτι σου στη μασχάλη απ' τα συμπληρώματα. Γίνεται, αλλά θέλει τεράστια επένδυση χρόνου που συνήθως συνεπάγεται κάποιου είδους χρονική ή οικονομική άνεση. Εσύ επειδή είσαι άνδρας (εάν είσαι vegan) ίσως δε το βλέπεις τόσο κρα, αλλά κάτι κοριτσάκια που "τα κάνουν όλα τέλεια" και έχουν να δουν περίοδο από το τελευταίο διακοποδάνειο, δεν είναι σημείο αναφοράς αναφορικά με το πόσο viable είναι, ούτε φυσικά και ο κάθε τελειωμένος tweaker youtuber στη φάση του carb the f&&k up. 18
parlapipas25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Κατ' αρχάς, είσαι vegetarian ή vegan; Κατά δεύτερον, ανεξαρτήτως του αν ο καθένας εδώ είναι specieστής ή όχι, η σωστή διατήρηση διατροφής vegan ΔΕΝ είναι εύκολο πράμα, εκτός αν θες σε 25-30 χρόνια από τώρα να πάρεις το συκώτι σου στη μασχάλη απ' τα συμπληρώματα. Γίνεται, αλλά θέλει τεράστια επένδυση χρόνου που συνήθως συνεπάγεται κάποιου είδους χρονική ή οικονομική άνεση. Εσύ επειδή είσαι άνδρας (εάν είσαι vegan) ίσως δε το βλέπεις τόσο κρα, αλλά κάτι κοριτσάκια που "τα κάνουν όλα τέλεια" και έχουν να δουν περίοδο από το τελευταίο διακοποδάνειο, δεν είναι σημείο αναφοράς αναφορικά με το πόσο viable είναι, ούτε φυσικά και ο κάθε τελειωμένος tweaker youtuber στη φάση του carb the f&&k up. Vegan συμφωνω οτι ειναι υπερβολη.Να τρως τυρακι και να πινεις γαλα απο την κατσικουλα η να τρως ωραιο μελακι απο την μελισσα δεν το θεωρω κακο,ισα ισα.
defacer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Όχι δεν έχω σφάξει, για τον ίδιο λόγο που δε ράβω τα ρούχα που φοράω. Αν δε μπορούσα να βρω ρούχα κάπως αλλιώς τότε θα έραβα. 5
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Vegan συμφωνω οτι ειναι υπερβολη.Να τρως τυρακι και να πινεις γαλα απο την κατσικουλα η να τρως ωραιο μελακι απο την μελισσα δεν το θεωρω κακο,ισα ισα. Εγώ θεωρώ το ανάποδο ανόητο απ' την άλλη. Να θεωρείς ότι είναι ηθικά κομπλέ οι συνθήκες συνεχούς βιασμού και γονιμοποίησης αγελάδων σε κουτάκια 1x2 για να πάρεις το γάλα του μοσχαριού που θα σφάξεις, αλλά ότι είναι απαράδεκτο να σκοτώσεις ένα ψάρι και να το φας. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις