Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μου είχε έρθει μια προσφορά πριν καιρό να Στέλνω κάπου μύνημα και έχω 100 λεπτα προς ολους και (νομιζω) 500 προς wu με 4€. Μέχρι πριν 1 μήνα αυτο έβαζαν αλλά έχασα το μύνημα και δεν θυμάμαι που στέλνουμε τι. Έχει κανεις την ανάλογη προσφορά να βοηθήσει?

Δημοσ.

Μπες στο site του WU, σου λέει τι πακέτα έχει. Έχει 200' προς όλους με 5,04€ όπως και 500' προς WU συν 100' προς όλους στην ίδια τιμή. Έχει οδηγίες και για το πως να τα ενεργοποιήσεις.

Εάν κατεβάσεις και τη σχετική εφαρμογή του WU για το κινητό σου, τα κάνεις όλα πιο εύκολα, μ' ένα κλικ.

Δημοσ.

200' λεπτά προς όλους με 5€ (κλεφτεεεες) :)

Δηλαδή πόσο ήθελες να χρεώνουν τα 200' για να μην τους πεις κλέφτες; Να πληρώνουν αυτοί αντί για μας; Χώμα είναι η τιμή. Το ίδιο πράγμα σε συμβόλαιο κοστίζει πάνω από 20€, σε όλες τις εταιρείες.

Δημοσ.

Να τα χρεώνουν 2€

2€ =200'

3€ =300'

Και παει λεγοντας.

Έτσι θα ήταν καλά.

Καλά μην νευριαζεις,ουτε μέτοχος της COSMOTE να ήσουν :P

Δεν μας κάνουν και χάρη...έτσι όπως το λες είναι λες και τα δίνουν δώρο και είμαι αχάριστος.

Δημοσ.

Δηλαδή μόνο σε μένα δεν ακούγονται λογικά τα 2€ για 3 ώρες και βάλε χρήση του δικτύου τους; Και 5€ που είναι τα 200' φτηνά τα θεωρώ.

Κι εγώ θέλω το καλύτερο δυνατό πακέτο παροχών στα λεφτά που δίνω, αλλά ρε παιδί μου να έχουν και μία βάση οι απαιτήσεις μας.

Δημοσ.

Δηλαδή πόσο ήθελες να χρεώνουν τα 200' για να μην τους πεις κλέφτες; Να πληρώνουν αυτοί αντί για μας; Χώμα είναι η τιμή. Το ίδιο πράγμα σε συμβόλαιο κοστίζει πάνω από 20€, σε όλες τις εταιρείες.

Δηλαδή όταν μας έδιναν 1500' προς ολους με 7€ είχαν πρόβλημα? Όταν πληρωνεις για να εχεις ίντερνετ που ανάθεμα το τι μπορείς να κανεις με 1gb με το 4g και τους τελευταίους 2 μηνες ποτε εχεις και ποτε δεν εχεις ίντερνετ είναι καλά?

Μην λέμε οτι θέλουμε. Σε άλλες χώρες γιατί η vodafone έχει αλλά προγράμματα? Άλλοι πάροχοι σε αλλες χώρες γιατί σε επετείους διπλασιαζουν τα mb όταν ενα βασικό πακέτο έχει 10gb και καταλήγεις να εχεις 20gb με το τίποτα.

Το πρόγραμμα όχι δεν είναι αυτό που λέω. Ηταν ειδική προσφορά αλλά λέω μήπως την έχει και άλλος. Με 4€ ηταν σίγουρα όχι με 5.04 (μα 0.4?)

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνονται  τα 5€ για 66 κλήσεις (2 κλήσεις την ημέρα για ένα μήνα) πάρα πολλά;

(Επειδή οι κλήσεις έχουν ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά. 200/3=66).

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνονται  τα 5€ για 66 κλήσεις (2 κλήσεις την ημέρα για ένα μήνα) πάρα πολλά;

(Επειδή οι κλήσεις έχουν ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά. 200/3=66).

Δηλαδή τα 0,075€ (εφτάμησι λεπτά) ανά κλήση σου φαίνονται πολλά; Και μάλιστα "πάρα" πολλά; Τι αξία έχουν τα 0,075€; Τι άλλο μπορείς να πάρεις με αυτά (φυσικό ή μη) πέρα από τα 3 λεπτά επικοινωνίας;

Δηλαδή όταν μας έδιναν 1500' προς ολους με 7€ είχαν πρόβλημα? Όταν πληρωνεις για να εχεις ίντερνετ που ανάθεμα το τι μπορείς να κανεις με 1gb με το 4g και τους τελευταίους 2 μηνες ποτε εχεις και ποτε δεν εχεις ίντερνετ είναι καλά?

Μην λέμε οτι θέλουμε. Σε άλλες χώρες γιατί η vodafone έχει αλλά προγράμματα? Άλλοι πάροχοι σε αλλες χώρες γιατί σε επετείους διπλασιαζουν τα mb όταν ενα βασικό πακέτο έχει 10gb και καταλήγεις να εχεις 20gb με το τίποτα.

Το πρόγραμμα όχι δεν είναι αυτό που λέω. Ηταν ειδική προσφορά αλλά λέω μήπως την έχει και άλλος. Με 4€ ηταν σίγουρα όχι με 5.04 (μα 0.4?)

Πολλές φορές έχουν μπει και μέσα για να προσελκύσουν κόσμο. Κάποτε π.χ. υπήρχε και προσφορά 1500' + 1500 SMS με... 5€. Δεν ανταποκρίνεται κάθε πακέτο στα κόστη, κάποια γίνονται και σαν προωθητικές ενέργειες.

Θα ήταν προσφορά αυτό, όπως λες, που όμως έληξε. :( Βάλε το άλλο με τα 5€, μικρή διαφορά.

Τα +0,04€ είναι λόγω της αλλαγής του ΦΠΑ από 23% σε 24%. Θα μπορούσαν να απορροφήσουν τη διαφορά. Κουλό που άλλαξαν τις τιμές για τόσο λίγα.

Δημοσ.

Δεν νομιζω cosmote και vodafone να προσπαθούσαν να τραβιξουν κοσμο. Σαν να μου λες η apple έβαλε 20% προσφορά για να τραβιξει κόσμο. Σαν μονοπολιο λειτουργουν οι πάροχοι πλεον.

Δεν νομιζω οτι χρεώνονται κάτι αυτοι ειτε σου δίνουν 100 λεπτα ειτε 200. Όπως και τα sms που πλεον το λιγοτερο ξεφτιλα έχει καταντήσει.

Τώρα έχω ενα με 200' προς ολους που έβαλα καταλάθος πατώντας το 0 αντί για τερματισμό κλήσεις... Το 0 έβαλαν μην βαλουν 1-2-3.. Το 0..

Δημοσ.

Φυσικά και χρεώνονται (και αρκετά). Οι υποδομές δε λειτουργούν με αέρα. Υπάρχουν μηχανήματα που καταναλώνουν ρεύμα, άνθρωποι που τα συντηρούν, άδειες που χρειάζονται να εκδοθούν, νέα μηχανήματα για να εκσυγχρονιστούν τα δίκτυα, συμβόλαια με παρόχους για την κίνηση δεδομένων προς το εξωτερικό, κλπ. Τα κόστη ενός τηλεπικοινωνιακού παρόχου είναι τεράστια. Αλλιώς θα 'χαμε όλοι κι από μια εταιρεία δικιά μας.

Το SMS όμως είναι πράγματι αστεία η χρέωσή του, όταν είναι απλά λίγα byte δεδομένων.

Δημοσ.

Η χρέωση θα έπρεπε να χρεωνόταν ανά δευτερόλεπτο.Αν μιλήσεις 1" χρεώνει 3'.Αν μιλήσεις 3'+1" το 1" το χρεώνει 3'.Φοβερή λογική να σε αναγκάζει να κοιτάς τον μετρητή η να έχεις ηχητική ειδοποίηση ανά λεπτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...