onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ανοιγω αυτο το θεμα για να ποσταρουμε τα μερη που εχουμε παει και μας εχουν αρεσει πολυ,θα θελαμε να τα μοιραστουμε και να προτεινουμε σε αλλους να τα επισκεφτουν και με μια φωτο να περιγραψουμε γιατι μας αρεσε και που ειναι... Ξεκιναω με σημερινο καφε στην Βαρκιζα στο Island lounge cafe ..απιστευτη θεα..τελεια εξυπηρετηση και πολυ καλο καφε και φαγητο.. Ιδιαιτερη διακοσμηση και καλη μουσικη στο μπακραουντ. Και φυσικα δωρεαν φυλλασομενο παρκιν..
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγώ από το Island θυμάμαι το 2002 να τρώω πόρτα και να πηγαίνω μετά σε στριπτητζάδικο με τους άλλους 2 12
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θα λες για το μπαρ τα βραδια που ειναι κλεισμενο για οσους εχουν προσκληση..εχει και αλλο χωρο για καφε και αλλο για ποτο και αλλο για μπανιο και αλλο για δεξιώσεις... Δε νομιζω να σε χαλασε και το αλκατραζ ???? 2
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ήταν σοφή επιλογή αλλά τότε ήταν εποχές Baby O 2
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Υπεροχο!Με τη ζεστη που εχει αυτες τις μερες ανετα καθομουν κατω απτο καταρακτη μια ωρα. Και αμα δε κανει δουλεια παω κορυφη που εχει χιονακι
dimitrisOP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Υπεροχο!Με τη ζεστη που εχει αυτες τις μερες ανετα καθομουν κατω απτο καταρακτη μια ωρα. Και αμα δε κανει δουλεια παω κορυφη που εχει χιονακι πολύ παγωμένο το νερό, ίσα που έβρεξα λίγο τα ποδια
j0hnn1e Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τον τίτλο δεν καταλαβαίνω. Γιατι οχι "Εγω ήμουν εκει" ; 1
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Να υποθεσω θα εχει καποια οργανωση εκει γυρω να νοικιασεις κανενα τζιπ να παρεις τπτ αμα χρειαστει και προκυψει
dimitrisOP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Να υποθεσω θα εχει καποια οργανωση εκει γυρω να νοικιασεις κανενα τζιπ να παρεις τπτ αμα χρειαστει και προκυψει υπαρχουν συλλογοι 4χ4 που πανε μεχρι πανω και μπορεις να πας μαζι τους 1
DDevil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγώ από το Island θυμάμαι το 2002 να τρώω πόρτα και να πηγαίνω μετά σε στριπτητζάδικο με τους άλλους 2 Δεν σε χάλασε! Πιστεύω ήταν σοφή επιλογή αλλά τότε ήταν εποχές Baby O Και τωρα έχει καλές επιλογες αρκει να το ψάξεις. Περισσοτερα αν θες με πμ.
onty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Νομιζω εχει μονιμα χιονι εκει.. Κανω λαθος; παντως κατι τετοια μερη ειναι οτι πρεπει για περπατημα για ωρες καλοκαιρι κατω απο τον ισκιο των δεντρων..και μπλουμ στο ρυάκι αμα ανεβασεις θερμοκρασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα