meletis_m Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Μετά απο έρευνα κατέληξα στήν εξής σύνθεση: Έγινε η απαραίτητη εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος(W7-64Bit) - οδηγών Προγράμματα που δουλεύει:Προγράμματα θα δουλεύουμε Office, IDEA 10NG,AUTOCAD, Προστέθηκε επίσης και 1 μηχανικός δίσκος 1TB http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/apothikeftika-mesa/esoterikoi-skliroi-diskoi-3-5-%28hdd%29/skliros-diskos-hard-disk-3-5-western-digital-blu Οι ταχύτητα του SSD: Το κουτί του H/Y είναι ποιοτικό , ίσως θα έπρεπε να σου δίνει περισσότερο χέρι πίσω απο την μητρική κάρτα. Είναι αθόρυβος εάν και δέν έχω συνδέσει ακόμη τον 1 επιπλέον ανεμιστήρα που είχε το κουτί
meletis_m Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έχει ιδέα κάνεις τι μπορεί να συμβαίνει; Εάν αφήσεις το υπολογιστη σε αδράνεια και επετα πας να το χρησιμοποιήθει δεν δίνει σήμα στη οθόνη ούτε στα περιφερειακά (πληκτρολόγιο) ενώ δουλεύει κανονικά. Επανέρχεται μενού εάν το κάνεις restart. Έχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο vga αλλά και hdmi. Δεν το κάνει παντα. Τι να κοιταζα για αρχή, επάνω έχει windows 7
Nik1239 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μάλλον οι drivers φταίνε δοκίμασε να πας σε windows 10 αλλιώς δοκίμασε μια κάρτα γραφικών Α και κάτι άλλο όταν τον βάζει σε αναστολή μετά που πατάς το ποντίκι ή δεν ξέρω γω τι πατάς για να ξανανοίξει βλέπεις ότι δουλεύει και ανάβουν ξανά όλα ή κάτι μενει κλειστό έλεγξε το
meletis_m Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 10:09 ΜΜ, Nik1239 είπε Μάλλον οι drivers φταίνε δοκίμασε να πας σε windows 10 αλλιώς δοκίμασε μια κάρτα γραφικών Α και κάτι άλλο όταν τον βάζει σε αναστολή μετά που πατάς το ποντίκι ή δεν ξέρω γω τι πατάς για να ξανανοίξει βλέπεις ότι δουλεύει και ανάβουν ξανά όλα ή κάτι μενει κλειστό έλεγξε το Ξέχασα να ενημερώσω . Το ίδιο πρόβλημα το έχουν αναφέρει και άλλοι με μητρικές Asrock. Λύθηκε είτε με Clear CMOS ή Bios Update . Windows 10 ήθελα να προχωρήσω και εγώ . Αλλά πρέπει να ρωτήσω πρώτα την εταιρεία που έχω προμηθευτει τη ψηφιακή υπογραφή. Έχει μια διαδικασία με την έκδοση των πιστοποιητικών και έτσι το δουλέυω Windows 7 64 bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα