Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα θελα να μαθω για ενα πραγμα που με παρεξενεψε κάπως, και θα ήθελα και γνώμες πο αλλους. Πριν δυο βδομαδες ειχα παει στο εξοχικο του φιλου μου που με ειχε προσκαλεσει για 5 μερουλες. (στο Λουτράκι, ωραίο μερος - άσχετο βεβαια). Τεσπα, μια μερα περασαν για επισκεψη ενας φιλος του με την οικογένειά του. Το παιδί μου το σύστησε, φανηκε καλο άτομο, όμως πολυ μαζεμένος, σε φαση που αν δεν του μιλούσες δεν θα έβγαζε αχνα. Μου ειπε κ την ηλικία του 24.

Όταν εφυγαν, καθώς μιλούσαμε γι'αυτόν, μου ειπε ο φιλος μου οτι εκεινος δεν εχει κανει ακομα σεξ! Ξαφνιάστηκα πρεπει να πω. Τον ρωτησα γιατί και μου απαντησε οτι του 'χε πει "απλα δεν ετυχε". Το θέμα ειναι, το βρισκετε φυσιολογικο στα 24 του καποιος να μην εχει την όποια σεξουαλικη εμπειρια; Ισως γι'αυτο φανηκε κλειστος χαρακτηρας. Εσείς τι λετε γι'αυτο;

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χεχεχε ναι, καναμε καπως gossiping , αλλα κ παλι θα θελα αλλες γνωμες επάνω σ'αυτό.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι που μπορεις να πεις με βεβαιοτητα. Ειχα γνωστο που ηταν επισης 24 που μολις περυσι εκανε σοβαρη σχεση και σεξ για 1η φορα! Πολυ εμφανισιμο και γλυκο παιδι. Δεν ηταν ακριβος κλειστος χαρακτηρας,ηταν κλειστος μονο με τις γυναικες κι επισης ηταν και καπως ρομαντικος,δηλαδη ηθελε να ειναι ερωτευμενος για να κανει σεξ (ξερω απιστευτο για αγορι αλλα υπαρχουν κι αυτες οι λιγες εξαιρεσεις). Οποτε εχει να κανει και με το χαρακτηρα. Α να συμπληρωσω πως ολοι οι φιλοι του ελεγαν πως ειναι γκει,κυριως γιατι ειχε κι αρκετες ευκαιριες για να κανει σεξ και δε το εκανε :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα θελα να μαθω για ενα πραγμα που με παρεξενεψε κάπως, και θα ήθελα και γνώμες πο αλλους. Πριν δυο βδομαδες ειχα παει στο εξοχικο του φιλου μου που με ειχε προσκαλεσει για 5 μερουλες. (στο Λουτράκι, ωραίο μερος - άσχετο βεβαια). Τεσπα, μια μερα περασαν για επισκεψη ενας φιλος του με την οικογένειά του. Το παιδί μου το σύστησε, φανηκε καλο άτομο, όμως πολυ μαζεμένος, σε φαση που αν δεν του μιλούσες δεν θα έβγαζε αχνα. Μου ειπε κ την ηλικία του 24.

Όταν εφυγαν, καθώς μιλούσαμε γι'αυτόν, μου ειπε ο φιλος μου οτι εκεινος δεν εχει κανει ακομα σεξ! Ξαφνιάστηκα πρεπει να πω. Τον ρωτησα γιατί και μου απαντησε οτι του 'χε πει "απλα δεν ετυχε". Το θέμα ειναι, το βρισκετε φυσιολογικο στα 24 του καποιος να μην εχει την όποια σεξουαλικη εμπειρια; Ισως γι'αυτο φανηκε κλειστος χαρακτηρας. Εσείς τι λετε γι'αυτο;

Κλασική περίπτωση βλάβης.

• Like 4
Δημοσ.

wat

• Like 4
Δημοσ.

Το θέμα ειναι, το βρισκετε φυσιολογικο στα 24 του καποιος να μην εχει την όποια σεξουαλικη εμπειρια; Ισως γι'αυτο φανηκε κλειστος χαρακτηρας. Εσείς τι λετε γι'αυτο;

Αν λέγοντας "φυσιολογικό" εννοούμε την αναμενόμενη βιολογικά ηλικία της πρώτης σεξουαλικής εμπειρίας, όχι, δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Κάποιοι θα σου πουν ότι είναι ασέξουαλ, αλλά εδώ μιλάμε και για αντικοινωνικό άτομο, εγώ θα πω ότι είναι μάλλον γκέι και δεν το παραδέχεται (δεν τον κατηγορώ γι' αυτό) ή παίζουν αρκετά σοβαρά προβλήματα ψυχικής φύσεως (ένας γιατρός θα τα πει καλύτερα).

Δημοσ.

Ειναι κλειστος και γι'αυτο το λογο κατα πασα πιθανοτητα να μην εχει κανει τιποτα με κοπελα, not the other way around.

Εχω και γω φιλους (2 μετρημενους :P ) που ειναι 22-23 και δεν εχουν κανει τιποτα με κοπελα, παρα μονο κανα φιλι, λιγο χουφτωμα και μεχρι εκει.Και επειδη το ειχαμε συζητησει μια φορα το θεμα αυτο, μου φαινεται λες κ εχουν χασει καθε ορεξη για να κανουν οτιδηποτε με το αντιθετο φυλο. Δε ξερω τι φταιει γι' αυτο, η εποχη? Το οτι οι κοπελες ειναι πιο επιθετικες μερικες φορες ?

Παντως αν στα 24 του κανει διακοπες μονο με την οικογενεια του, κατι δεν παει καλα.

Δημοσ.

Ναι μακρυά παιδιά. Οι κοπέλες δαγκώνουν (λένε οι πρόσφατες έρευνες, όχι εγώ).

Καλύτερα παρθένος μέχρι τα 45-50 τουλάχιστον.

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει δεν σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος αρκει να είναι σωστος απέναντι σου. Αμα δεν θέλει να κάνει σεξ δεν θα τον πάς με το ζορι. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν κολληματα που και εμενα μου φαινονται αστεια. Μονοι τους θα τα ξεπεράσουν αμα θέλουν να προχωρησουν. Αλλιως στασιμοτητα. Ειδικά το θεμα γκομενες είναι πολυεπιπεδο πρέπει να έχεις κάποιες ικανότητες σε κάποιους τομεις. Οι ικανότητες είναι επίκτητες. Αρκει να εισαι ανοιχτόμυαλος και να έχεις καλη διάθεση. Θα βρεις μια αντιστοιχη (θα πέσεις και σε ξινες - θα τις γράψεις στα @@ σου) και θα περάσετε μια χαρά.

Γενικα πάντως θέλει χιουμορ - λιγο θράσος - κοινωνικοτητα - αυτοπεποιθηση - ατακες κτλπ πχ πως θα πεισεις κάποια να σου δωσει κινητο χωρις να την κάνεις να φανει ευκολη? οι περισσοτερες αυτό το κολλημα εχουν. Μπορει να γουστάρουν αλλα δεν θελουν να φανουν ευκολες και κάτι αλλα δικά τους. Για αυτό πρέπει να έχεις ένα πλανο με ατακες έτοιμο. Πχ τι ωρα σχολάς? να πάμε για ένα καφεδάκι? αμα πει όχι σημαινει δεν ψηνεται οποτε λες καλα δεν πειράζει τα λεμε και φευγεις. Πολλες φορές μετα από συζητηση έχω προτεινει στη ψυχρα καφεδάκι. B)  α ρε πστ τι θυμηθηκα πάλι! Τι μαλακιες εχω κανει :cry:  :cry:

• Like 5
Δημοσ.

Συνηθισμένο σίγουρα δεν είναι. Μη φυσιολογικό όμως γιατί; Θα είχε διαφορά αν αντί για μηδέν φορές είχε κάνει μια; Ο Lemmy που αν θυμάμαι καλά είχε πει για τετραψήφιο νούμερο παρτενέρ δεν ήταν "φυσιολογικός";

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...