Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ηξερα ότι το μετραμε σαν τα παγωτά ("ποσα εφαγες αυτο το καλοκαίρι").

Σε παρόμοια συζητηση φιλος, σε αντιστοιχη φαση, υποστηριζε οτι θα "ξεμπουκωνε" αν πληρωνε για σεξ, ωστε να του φυγουν οι ανασφαλειες που τον κραταγαν πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, αυστηρη καθολικη που περιμενε το γαμο.Την ειπε κανεις περιεργη ? Οχι γιατι 1.Ειναι κουκλαρα , 2.Ειναι πλουσια κουκλαρα. :P

Δημοσ.

Δεν ηξερα ότι το μετραμε σαν τα παγωτά ("ποσα εφαγες αυτο το καλοκαίρι").

Σε παρόμοια συζητηση φιλος, σε αντιστοιχη φαση, υποστηριζε οτι θα "ξεμπουκωνε" αν πληρωνε για σεξ, ωστε να του φυγουν οι ανασφαλειες που τον κραταγαν πισω.

Είναι τυχεροι οσοι μπορουν και πάνε και "ξεμπουκωνουν" στο ετσι και ταυτόχρονα δεν καίγονται μετά σε τέτοια. Και να σου πω γιατι ... γιατι με ολη τους την άνεση μπορουν να επιλέξουν την καλυτερη για γαμους και οικογενεια. Γιατι κάποιοι την πρώτη που βρηκαν επειδή έδωσε κοκο και ηταν άβγαλτοι την πάτησαν. Κακο πράγμα να εισαι αβγαλτος καλυτερα να σε κοροϊδεύουν επειδή εισαι σάτυρος παρα το αντιθετο. Ούτως ή αλλως κάποιοι ή καποιες παντα θα βρισκουν να λενε κάτι για σενα οποτε.... νο στρεσ νο πανικ!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι! Αυτά είναι τα σοβαρά τα θέματα στο insomnia. 

Γιατι εσεις όταν ανοίγετε τα δικά σας λέμε τιποτα? πχ που πηγα το τελευταιο καλοκαιρι .... ποσα μέρη γυρισα κτλπ?

εγω δεν βαριέμαι καθολου με τέτοια θεματα παντως και γουστάρω πολύ γκομενοσυζητησεις και ιστοριούλες ετσι να έχουμε να λέμε από τρελες που κάναμε!

• Like 2
Δημοσ.

Να διαβάσεις cosmo δοκίμασες;

To cosmo είναι για εσάς τις κοπελίτσες ... εγω τι να το κάνω? δηλαδή και αυτος που μπαινει και γράφει ερωτικές ιστοριες θα του πεις να πάει στο cosmo να γραψει?

• Like 2
Δημοσ.

Kαλά το θέμα ουδεμία σχέση έχει με αυτό που λές. :P

Πάντως όσο πιο φαφλατάς είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να σπρώξεις. Όσο πιο μαζεμένος και σοβαρός το ακριβώς ανάποδο.

Τα σημερινά κορίτσια δε θέλουν τον σοβαρό, θέλουν το παρτάλι που ότι μ@λ@κια και να πει γελάνε. Μετά τα 26-27 κάποιες και ακόμα περισσότερες μετά τα 30 αλλάζουν τροπάριο και θέλουν τον σοβαρό, λιγομίλητο, καλό παιδί για δεσμεύσεις. Αλλά εκεί για να παίξεις μπάλα θα πρέπει να είσαι σε αντίστοιχη ηλικία.

Δημοσ.

Kαλά το θέμα ουδεμία σχέση έχει με αυτό που λές. :P

Πάντως όσο πιο φαφλατάς είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να σπρώξεις. Όσο πιο μαζεμένος και σοβαρός το ακριβώς ανάποδο.

Τα σημερινά κορίτσια δε θέλουν τον σοβαρό, θέλουν το παρτάλι που ότι μ@λ@κια και να πει γελάνε. Μετά τα 26-27 κάποιες και ακόμα περισσότερες μετά τα 30 αλλάζουν τροπάριο και θέλουν τον σοβαρό, λιγομίλητο, καλό παιδί για δεσμεύσεις. Αλλά εκεί για να παίξεις μπάλα θα πρέπει να είσαι σε αντίστοιχη ηλικία.

Για να σπρώξεις και να βγεις θα πρέπει να το προτείνεις κιολας γιατι έχω δει και εγω "σοβαρους" που μετα λενε δεν έκατσε τιποτα ε ρε μεγαλε αμα βγηκες με την τυπισσα κάνεις συνεχεια τον έξυπνο λες συνεχως για τη δουλεια σου τι περιμενεις μετά? :cry:  :cry: επισης σου ειπα πρεπει να προτείνεις να έχεις προτασεις έτοιμες ... συζητάς μιλάς γνωρίστηκες οκ μη μεινει εκει... προτεινε κανα καφέ κανα ποτάκι να δεις γουστάρει να βγει μαζι σου? ή τσαμπα το παλευεις με τη συγκεκριμενη?

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματι εισαι κουτσομπολης..

Τελος παντων πολλα μπορει να παιζουν..απο το να ειναι ενοχικος γκει,να ειναι φοβερα ανασφαλης,κλειστος χαρακτηρας.

Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.

Δημοσ.

Να "βάλω και 'γω το λιθαράκι μου" στο θέμα....

Δεν θεωρώ παράλογο να ειναι καποιος παρθένος σε αυτη την ηλικία, ειναι θέμα επιλογών....πάντως αν ηταν gay θα το είχατε καταλάβει....

1) Μπορει να θελει η αλλη να ειναι μοντέλο και αυτος να ειναι σαν ανάποδο γαμωτο (εχω τέτοιους εκλεκτικους φίλους και ειναι με το πουλί στο χέρι)

2) Μπορει να κομπλάρει να μιλήσει για να μη φάει μηλόπιτα....

Αλλα επίσης θεωρώ παράλογο "να σπρώχνει" καθε μερα (γνωρίζω και μερικούς κατα φαντασίαν πηδικουλες....)

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι εσεις όταν ανοίγετε τα δικά σας λέμε τιποτα? πχ που πηγα το τελευταιο καλοκαιρι .... ποσα μέρη γυρισα κτλπ?

εγω δεν βαριέμαι καθολου με τέτοια θεματα παντως και γουστάρω πολύ γκομενοσυζητησεις και ιστοριούλες ετσι να έχουμε να λέμε από τρελες που κάναμε!

Αποκλείεται φίλε, δεν σε πιστεύω! Με το ζόρι γράφεις σε αυτά τα θέματα! :P :D

(Πλάκα κάνω, καλά τα λες συνήθως! ).

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα θελα να μαθω για ενα πραγμα που με παρεξενεψε κάπως, και θα ήθελα και γνώμες πο αλλους. Πριν δυο βδομαδες ειχα παει στο εξοχικο του φιλου μου που με ειχε προσκαλεσει για 5 μερουλες. (στο Λουτράκι, ωραίο μερος - άσχετο βεβαια). Τεσπα, μια μερα περασαν για επισκεψη ενας φιλος του με την οικογένειά του. Το παιδί μου το σύστησε, φανηκε καλο άτομο, όμως πολυ μαζεμένος, σε φαση που αν δεν του μιλούσες δεν θα έβγαζε αχνα. Μου ειπε κ την ηλικία του 24.

Όταν εφυγαν, καθώς μιλούσαμε γι'αυτόν, μου ειπε ο φιλος μου οτι εκεινος δεν εχει κανει ακομα σεξ! Ξαφνιάστηκα πρεπει να πω. Τον ρωτησα γιατί και μου απαντησε οτι του 'χε πει "απλα δεν ετυχε". Το θέμα ειναι, το βρισκετε φυσιολογικο στα 24 του καποιος να μην εχει την όποια σεξουαλικη εμπειρια; Ισως γι'αυτο φανηκε κλειστος χαρακτηρας. Εσείς τι λετε γι'αυτο;

Το οτι είσαι κλειστός χαρακτήρας μειώνει δραματικά τις πιθανότητες να γνωρίσεις κόσμο να γνωρίσεις κοπέλες και κάποια στιγμή να κάνεις σχέση. Δεν ισχύει όμως και το αντίστροφο. Μπορεί να είσαι ντροπαλός με τις γυναίκες αλλά να έχεις φίλους και να μην είσαι με τους άνδρες, άλλο πράγμα επίσης να φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα και άλλο να έχεις κοινωνικά προβλήματα. Τόσο εγώ όσο και 3-4 φίλοι μου δεν έχουμε κάνει το παραμικρό με κοπέλα και είμαστε 29, φιλίες και παρέες έχουμε όλοι.

Κάτι ακόμα, το "απλά δεν έτυχε" δεν είναι επιχείρημα, το οτι θα κάνεις σεξ δεν σε κάνει αυτόματα και κοινωνικό άτομο, μπορεί ο άλλος να πήγε σε οίκο ανοχής για να κάνει σεξ και να ικανοποιήσει την ανάγκη του, στις δε παρέες και τα σπίτια θα παραμένει χωρίς να βγάζει άχνα όμως, καμιά σχέση το ένα πρόβλημα με το άλλο.

Εν κατακλείδι συμφωνώ με το δεύτερο post που σου είπε κάποιος "είσαι κουτσομπόλης".

Παντως αν στα 24 του κανει διακοπες μονο με την οικογενεια του, κατι δεν παει καλα.

Οχι θα πάει μόνος του να κοιτάει τα ντουβάρια του ξενοδοχείου και να αγναντεύει τα πουλιά στους ουρανούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...