Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι θα πάει μόνος του να κοιτάει τα ντουβάρια του ξενοδοχείου και να αγναντεύει τα πουλιά στους ουρανούς.

Εννοειται πως δεν θα παει μονος του και θα παει με φιλους εφοσον υπαρχει αυτη η εκδοχη.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε εμένα δύσκολα να τύχει τέτοια εκδοχή γιατί οι φίλοι μου φεύγουν όλοι στα χωριά τους και τα εξοχικά τους με τις οικογένειές τους.

Εξαρταται απο την ηλικια.Αν εχουν κανει δικες τους οικογενεις τοτε λογικο :D

Δημοσ.

Μου φαινεται περιεργο εστω και 1 βδομαδα να μην πηγαινει κανενας διακοπες με παρεα αλλα anyway, ο καθενας πραττει οπως νομιζει.

Δημοσ.

Το οτι είσαι κλειστός χαρακτήρας μειώνει δραματικά τις πιθανότητες να γνωρίσεις κόσμο να γνωρίσεις κοπέλες και κάποια στιγμή να κάνεις σχέση. Δεν ισχύει όμως και το αντίστροφο. Μπορεί να είσαι ντροπαλός με τις γυναίκες αλλά να έχεις φίλους και να μην είσαι με τους άνδρες, άλλο πράγμα επίσης να φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα και άλλο να έχεις κοινωνικά προβλήματα. Τόσο εγώ όσο και 3-4 φίλοι μου δεν έχουμε κάνει το παραμικρό με κοπέλα και είμαστε 29, φιλίες και παρέες έχουμε όλοι.

Κάτι ακόμα, το "απλά δεν έτυχε" δεν είναι επιχείρημα, το οτι θα κάνεις σεξ δεν σε κάνει αυτόματα και κοινωνικό άτομο, μπορεί ο άλλος να πήγε σε οίκο ανοχής για να κάνει σεξ και να ικανοποιήσει την ανάγκη του, στις δε παρέες και τα σπίτια θα παραμένει χωρίς να βγάζει άχνα όμως, καμιά σχέση το ένα πρόβλημα με το άλλο.

Εν κατακλείδι συμφωνώ με το δεύτερο post που σου είπε κάποιος "είσαι κουτσομπόλης".

Ναι. Επειδή σε εσένα και 3 φίλους σου συμβαίνει να έχετε αντρικές φιλίες αλλά να φοβάστε να πλησιάζετε γυναίκες ερωτικά σε τέτοια προχωρημένη ηλικία, δεν σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό. Δικαίωμά σας,αλλά θεωρώ ότι σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να το θεωρείς κι εσύ πρόβλημα, αλλά να έχεις απλά συμβιβαστεί με αυτό και δεν το έχεις ψάξει. Δικαίωμά σου και αυτό. Και εννοείται πρόβλημα έχουν και αυτοί που άρχισαν και συνεχίζουν αποκλειστικά σε οίκους ανοχής.

Με τη λογική σου, τα περισσότερα θέματα στο Μπλα-Μπλα είναι για κουτσομπόληδες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κρίνουμε το τι κανει ο καθενας στην προσωπική του ζωή και σε καμια περίπτωση δεν τον χαρακτηρίζουμε "προβληματικό" επειδή εμείς έχουμε διαφορετικά κριτήρια.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν κρίνουμε το τι κανει ο καθενας στην προσωπική του ζωή και σε καμια περίπτωση δεν τον χαρακτηρίζουμε "προβληματικό" επειδή εμείς έχουμε διαφορετικά κριτήρια.

Άλλο "προβληματικός" ως χαρακτηρισμός για έναν άνθρωπο και άλλο "υπάρχει πρόβλημα". Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά στην τελική τη γνώμη μου λέω και ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει.

Δημοσ.

Κλειστός χαρακτήρας, αδιάφορος τύπος, μέτρια εμφάνιση. Καμία ελπίδα να κάνεις έρωτα. Και ωραίος να έίναι ο άλλος αμα είναι αδιάφορος και εσωστρεφής (μη κοινωνικος) θα δυσκολευτει όχι στα 24 του αλλά και στα 30 του.

• Like 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα που ειναι οπως και το νοημα του θεματος που ανοιχτηκε και τον κραζετε δεν καταλαβαινω.

Ας γ@@@@ και στα 35 του, τι λογο πεφτει στον καθενα που γινεται και θεμα?

• Like 2
Δημοσ.

Λογος δεν πεφτει αλλα φαντασου να έχεις φιλο που μέχρι τα 35 δεν το δουλευει.... θα βγαινετε εξω και θα πηγαινει η μιρλα συννεφο. :cry: Εκει θα πρεπει να του πεις μερικά πράγματα ή εστω να του κάνεις πάσα καμια γνωστη σου ελευθερη.

• Like 2
Δημοσ.

Λογος δεν πεφτει αλλα φαντασου να έχεις φιλο που μέχρι τα 35 δεν το δουλευει.... θα βγαινετε εξω και θα πηγαινει η μιρλα συννεφο. :cry: Εκει θα πρεπει να του πεις μερικά πράγματα ή εστω να του κάνεις πάσα καμια γνωστη σου ελευθερη.

Απο το να λεει οτι.. εχει παρει την μιση Αθηνα καλυτερα αυτο  :-D

Δημοσ.

Και η γνωστη αυτη θα ξερει οτι πρεπει να παιξει το ρολο της δασκαλας η θα παρελειπες τις σημαντικες λεπτομερειες?

Δεν ειναι σωστο να μην της το πεις απο τη μια, απο την αλλη ειναι μεγαλη πιθανοτητα να μην θελει να μπλεξει με τετοια περιπτωση.

Δημοσ.

Ως ένα βαθμό ισχύει αυτό βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...