Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η γνωστη αυτη θα ξερει οτι πρεπει να παιξει το ρολο της δασκαλας η θα παρελειπες τις σημαντικες λεπτομερειες?

Δεν ειναι σωστο να μην της το πεις απο τη μια, απο την αλλη ειναι μεγαλη πιθανοτητα να μην θελει να μπλεξει με τετοια περιπτωση.

Δεν ειναι δικη μου δουλειά να της το πώ αυτο. Εγω απλα το κονε θα διευκολυνω. Υπερ του φιλου μου. Μετα ας τα βρουνε μονοι τους. Αμα δεν θελει αυτη ας μην μπλέξει.

Απο το να λεει οτι.. εχει παρει την μιση Αθηνα καλυτερα αυτο  :-D

Ε φιλε ειναι σπαστικο τωρα να βγαινεις ορεξάτος για παιχνιδι και να σου λεει ο άλλος μαλακιες του στυλ δεν ειμαι ομορφος , θα πάω και θα φάω χυλοπιτα και θα ξεφτυλιστω και άλλα τέτοια. :mad: :mad: ειναι ντροπή ρε φιλε να εισαι υγιης να εχεις τα ποδια τα χέρια να εισαι ΝΕΟΣ και να καθεσαι να κλαιγεσαι στη τελική βρες εναν τροπο και συζητησε τον τροπους θέλουμε οχι μιρλες και προβληματα.

Καταλαβαινεις τωρα γιατι βλέπεις άσχημους με ωραιες γυναικες ενω ωραιοι παιζουν το πουλάκι τους επαναλαμβανοντας συνεχεια τα ιδια κλισέ που δεν οδηγουν και πουθενα.

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογος δεν πεφτει αλλα φαντασου να έχεις φιλο που μέχρι τα 35 δεν το δουλευει.... θα βγαινετε εξω και θα πηγαινει η μιρλα συννεφο. :cry: Εκει θα πρεπει να του πεις μερικά πράγματα ή εστω να του κάνεις πάσα καμια γνωστη σου ελευθερη.

Γιατί είσαι τόσο απόλυτος ? Δηλαδή επειδή ένας άνθρωπος σε προχωρημένη ηλικία για τα δεδομένα των περισσότερων δεν έχει σεξουαλική εμπειρία για τον χ-ψ λόγο θεωρείς πως δεν ξέρει να διασκεδάζει και όταν βγαίνει έξω αντί να καυλαντίζει με φίλους ξεκινάει την μίρλα ? 

Δηλαδή επειδή ο άλλος είναι "άβγαλτος"θα πρέπει να πηδήξει με το ζόρι την πρώτη τυχαία/μεθυσμένη/βρωμιάρα για να αποδείξει σε εσένα ότι μπορεί να δουλέψει το εργαλείο ?

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται λίγο άκυρα όλα αυτά,το θέμα είναι να έχουμε ψυχική/σωματική υγεία και τα άλλα θα τα φέρει ο χρόνος.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι. Επειδή σε εσένα και 3 φίλους σου συμβαίνει να έχετε αντρικές φιλίες αλλά να φοβάστε να πλησιάζετε γυναίκες ερωτικά σε τέτοια προχωρημένη ηλικία, δεν σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό. Δικαίωμά σας,αλλά θεωρώ ότι σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να το θεωρείς κι εσύ πρόβλημα, αλλά να έχεις απλά συμβιβαστεί με αυτό και δεν το έχεις ψάξει. Δικαίωμά σου και αυτό. Και εννοείται πρόβλημα έχουν και αυτοί που άρχισαν και συνεχίζουν αποκλειστικά σε οίκους ανοχής.

Με τη λογική σου, τα περισσότερα θέματα στο Μπλα-Μπλα είναι για κουτσομπόληδες.

Δεν δίνω δεκάρα τι θεωρεί ο καθένας φυσιολογικό και τι οχι ειδικά σε τέτοια θέματα που ο καθένας κρίνει τον άλλον επι προσωπικού. Και ναι επιλογή μου είναι να μην θέλω σχέσεις πλέον και να μην ασχολούμαι με αυτά γιατί δεν πιστεύω πως έχω να δώσω κάτι θετικό σε κάποια κοπέλα και να την κάνω να παραμείνει σε σχέση μαζί μου, έχω ένα μάτσο χρόνιων προβλημάτων υγείας πάνω απ' το κεφάλι μου, διάφορα προβλήματα με το σώμα μου και άγχος για το πως θα καταλήξω στο μέλλον τόσο εγώ καθώς δεν παίζει να δουλέψω με τα προβλήματα αυτά, όσο και για την χώρα μας έτσι όπως πάμε γενικότερα. Οίκους ανοχής και τέτοια δεν σκέφτομαι καν γιατί το θεωρώ ανούσιο για μένα.

Οι 3-4 φίλοι μου χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα από τα δικά μου δεν έχουν ούτε αυτοί σχέση άρα το θεωρώ φυσιολογικό. Και οχι ούτε αυτοί πάνε σε οίκους ανοχής. Το παράδειγμα με τον οίκο ανοχής το έφερα για να δείξω οτι το γεγονός πως έχεις κάνει σεξ δεν σημαίνει πάντα οτι είσαι και κοινωνικός ή μη ντροπαλός με τους άλλους, το ένα ισχύει σε μεγάλη πιθανότητα αλλά δεν ισχύει και το αντίστροφο.

Εσύ κάτσε να κρίνεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά.

My two cents.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί είσαι τόσο απόλυτος ? Δηλαδή επειδή ένας άνθρωπος σε προχωρημένη ηλικία για τα δεδομένα των περισσότερων δεν έχει σεξουαλική εμπειρία για τον χ-ψ λόγο θεωρείς πως δεν ξέρει να διασκεδάζει και όταν βγαίνει έξω αντί να καυλαντίζει με φίλους ξεκινάει την μίρλα ? 

Δηλαδή επειδή ο άλλος είναι "άβγαλτος"θα πρέπει να πηδήξει με το ζόρι την πρώτη τυχαία/μεθυσμένη/βρωμιάρα για να αποδείξει σε εσένα ότι μπορεί να δουλέψει το εργαλείο ?

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται λίγο άκυρα όλα αυτά,το θέμα είναι να έχουμε ψυχική/σωματική υγεία και τα άλλα θα τα φέρει ο χρόνος.

Προφανως δεν ειναι ετσι. Εφοσον το ατομο θεωρει οτι δεν υπαρχει προβλημα και δεν νοιωθει του λειπει κατι, δεν πεφτει λογος σε κανεναν και δεν νομιζω οτι θα ειχε απαραιτητα και προβλημα σε κοινωνικες σχεσεις.

Μιλαμε για περιπτωσεις που καποιος θελει να κανει σχεση και εχει μπει σε ενα τριπακι οτι και καλα δεν μπορει για χ,ψ λογους και πιανει τη μιζερια και τη γκρινια. Τελειως διαφορετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται με ποιους θα κάνει παρέα. Αμα κάνει παρέα με άτομα που η διασκεδαση τους τριγυριζει κυριως γυρω από το γκομενικο και τις ερωτικές ιστοριούλες θα φανει ο συγκεκριμένος ότι δεν ξέρει να διασκεδάσει. Τωρα εντάξει αμα κάνει παρέα με άτομα που το έχουν σε τριτοδευτερη μοιρα το συγκεκριμενο μπορει και να περάσουν και μια χαρα. Τωρα εντάξει κριτική παντα θα υπάρχει ειτε μπροστά ειτε πισω σου λογω διαφορετικότητας κτλπ αυτό δεν είναι κατι τρομερο.

Εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως γιατι εχω και έναν φιλο που έχει να κανει σεξ κανα χρονο από οσο μου λεει και έχει πάει και 2-3 φορές Θεσσαλονικη καλα ρε φιλε του κανω τοσα μαγαζιά εχει η Θεσσαλονικη εντάξει δεν έχεις κάποια κοπελα αυτή τη περιοδο .... πως άντεξες και δεν έκανες καμια στάση σε κανα πονηρο μαγαζάκι? :cry:  :cry:  ε και μου αρχιζει τα "πλεον εχω μεγαλώσει και έφυγε το τρενο δεν θελω να πληρώνω..." 30 χρονω ανθρωπος οποτε πεφτει κράξιμο :cry:  :cry:  τον θαυμαζω τον μπαγασα παντως εγω δεν θα αντεχα πανω από 2-3 μηνες ειλικρινα. Ειδική αδεια θα επαιρνα για να κανω ταξιδάκι ειδικο!

Και δεν θα με ενοιαζε αν πηγα στο έτσι ούτως ή αλλως αμα ξερεις να ξεχωρίζεις γαματες τύπισσες μπορεις να βρεις παντού με καλη συμπεριφορά. Χαζοκολληματα τα έχω αποβαλλει εδώ και χρονια. Το παν είναι να περνάμε καλά. Τωρα τα αλλα είναι ιστοριες για αγριους βαριέμαι και να τα συζητησω. Πιστευω και αυτος χαζοκολλημα έχει. Δεν θελω λεει να πληρώνω... μεγαλε μια ζωη θα πληρώνεις τις γυναικες. Να το ξέρεις αυτό δεν το αποφευγεις με τιποτα!

Moυ χει φυγει και 100αρι σε ένα βραδυ μέσα για μια τυπισσα. Το φυτιλιασα εύκολα!

Δημοσ.

Γιατί είσαι τόσο απόλυτος ?

SKFhmYO.png

Του λες ότι ζεις Αγγλία και γίνεται χαμός με brexit και σε ρωτάει αν είναι αλήθεια ότι έχει καλές παρτουζιάρες στο Brighton.

• Like 4
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν που το παίζει άνετος και χαλαρός με το ότι δεν κάνει καθόλου σεξ και δεν έχει σχέσεις. Όσα άτομα έχω γνωρίσει στη ζωή μου που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, όλοι τους έχουν θέματα με τις κοινωνικές τους δεξιότητες και με τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. Και άσχετα με το πόσο προσποιούνται ότι δεν τους νοιάζει, όλοι είναι μίζεροι που δεν έχουν γκόμενες και δεν κάνουν τίποτα.  

• Like 3
Δημοσ.

Μην τα συγκρίνουμε όλα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά. Κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και χρειάζεται τον δικό του ξεχωριστό χρόνο. Στην τελική 24 χρονών είναι, δεν τον πήραν και τα χρόνια.

• Like 4
Δημοσ.

SKFhmYO.png

Του λες ότι ζεις Αγγλία και γίνεται χαμός με brexit και σε ρωτάει αν είναι αλήθεια ότι έχει καλές παρτουζιάρες στο Brighton.

χαχαχαχα :cry:  :cry:

πλακα πλακα τι με νοιάζει το Brexit ρε φιλε? :-D

Αποκλείεται φίλε, δεν σε πιστεύω! Με το ζόρι γράφεις σε αυτά τα θέματα! :P :D

(Πλάκα κάνω, καλά τα λες συνήθως! ).

Φιλε από εδώ και πέρα μονο ερωτικά ζητήματα ινσομνια .... τιποτα άλλο. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δίνω δεκάρα τι θεωρεί ο καθένας φυσιολογικό και τι οχι ειδικά σε τέτοια θέματα που ο καθένας κρίνει τον άλλον επι προσωπικού. Και ναι επιλογή μου είναι να μην θέλω σχέσεις πλέον και να μην ασχολούμαι με αυτά γιατί δεν πιστεύω πως έχω να δώσω κάτι θετικό σε κάποια κοπέλα και να την κάνω να παραμείνει σε σχέση μαζί μου, έχω ένα μάτσο χρόνιων προβλημάτων υγείας πάνω απ' το κεφάλι μου, διάφορα προβλήματα με το σώμα μου και άγχος για το πως θα καταλήξω στο μέλλον τόσο εγώ καθώς δεν παίζει να δουλέψω με τα προβλήματα αυτά, όσο και για την χώρα μας έτσι όπως πάμε γενικότερα. Οίκους ανοχής και τέτοια δεν σκέφτομαι καν γιατί το θεωρώ ανούσιο για μένα.

Οι 3-4 φίλοι μου χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα από τα δικά μου δεν έχουν ούτε αυτοί σχέση άρα το θεωρώ φυσιολογικό. Και οχι ούτε αυτοί πάνε σε οίκους ανοχής. Το παράδειγμα με τον οίκο ανοχής το έφερα για να δείξω οτι το γεγονός πως έχεις κάνει σεξ δεν σημαίνει πάντα οτι είσαι και κοινωνικός ή μη ντροπαλός με τους άλλους, το ένα ισχύει σε μεγάλη πιθανότητα αλλά δεν ισχύει και το αντίστροφο.

My two cents.

ελα πες οτι εισαι πουθενας που δε βλεπεσε και ασε τις δικιολογιες.

Δημοσ.

Δεν κρίνουμε το τι κανει ο καθενας στην προσωπική του ζωή και σε καμια περίπτωση δεν τον χαρακτηρίζουμε "προβληματικό" επειδή εμείς έχουμε διαφορετικά κριτήρια.

:-(

Κλασική περίπτωση βλάβης.

Δημοσ.

Οτι μου γουστάρει θα πω, το αν βλέπομαι ή οχι είναι δικό μου πρόβλημα οχι δικό σου, μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά έλα να γράψεις τις παπάτζες σου.

Σήκωσε και καμιά photo στο αντίστοιχο thread να σε δούμε εσένα που δεν είσαι "πουθενάς".....

Δημοσ.

My two cents.

Πουθενά δεν είχες αναφέρει ότι υπάρχουν προβλήματα υγείας. Εκεί αλλάζει το θέμα. Σε αυτήν την περίπτωση το καταλαβαίνω αν δεν αισθάνεσαι τόσο την ερωτική επιθυμία, αλλά και πάλι το να θεωρείς ότι δεν μπορείς να προσφέρεις κατι θετικό σε μια κοπέλα είναι ίσως, λέω, λανθασμένη αντίληψη. Δικό σου ζήτημα είναι πάντως και εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη στην αντιμετώπισή του.

Για τους φίλους σου όμως που δεν έχουν -με βάση τα λόγια σου- κάποιο πρόβλημα υγείας, θεωρώ ότι σαφώς υπάρχει πρόβλημα αν έχουν φτάσει στην 4η δεκαετία χωρίς καμία επαφή.

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω ποτε κατεληξε το φυσιολογικο στην εποχη μας να ειναι να πηδιεσαι ολη μερα,αλλιως εισαι πουθενας κι ανωμαλος. ε ρε που παμε ωρεεεεε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...