Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας γνωστός μόλις μου έιπε ότι αγόρασε απότην vodafone το samsyng j3 με 200 ευρώ!! Μου φάνηκε λίγο υπερβολική η τιμή και είπα οτι ίσως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επιστροφή εντός 14 ημερών. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρέπει να είναι ελαττωματικό το προιόν;

Δημοσ.

Ένας γνωστός μόλις μου έιπε ότι αγόρασε απότην vodafone το samsyng j3 με 200 ευρώ!! Μου φάνηκε λίγο υπερβολική η τιμή και είπα οτι ίσως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επιστροφή εντός 14 ημερών. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πρέπει να είναι ελαττωματικό το προιόν;

Αν δεν επιστρεφεται, πες του να το πουλησει μεταχειρησμενο 170 ευρω. Και να παει να παρει ενα καινουριο με 130..

Δημοσ.

Αν δεν επιστρεφεται, πες του να το πουλησει μεταχειρησμενο 170 ευρω. Και να παει να παρει ενα καινουριο με 130..

Κανενας που το ψαχνει δεν θα το παρει αλλα υπαρχουν και καποιοι που δεν το ψαχνουν.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πολλά. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς είναι η υπαναχώρηση;

Υπαναχωρηση αγορας ειναι εντος 14 ημερων να το πας πισω κια να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω αλλα πρεπει να μην εχει ανοιχτει η συσκευασια . Πολλες φορες στην τηλεοραση σε διαφμισεις προϊοντων το γραφει με ψιλα γραμματα.

Μια φορα μου εχει γινει με ανοιγμενο πρϊον στο Πλαισιο αλλα δεν ανταποκρινοταν σε αυτο που ηθελα και ειχα πει στην πωλητρια .

Μαλιστα ενω το ειχα βαλει σε δωσεις σε πιστωτικη πηρα το συνολο των χρηματων αμμεσα σε μετρητα.

Δημοσ.

Αν η συσκευσία είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει χαλάσει το κουτί, μπορεί και να το δεχτούν. Μπορεί να πάει σε κατάστημα και να ρωτήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...