livefreeordie Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ελπιζω , αλλα εχω αγχωθει αρκετα! Αλήθεια το λες , μακάρι να με κοροιδεύεις. Τι εννοείς πιστεύεις οτι δεν έχω κατι? Ελπίζω μόνο αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνω απο εδω και πέρα 1
petran91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Η πρώτη σου φορά ήταν... Αντί να κάνεις κωλοτούμπες από τη χαρά σου κάθεσαι και σκέφτεσαι κάτι που σε 10 χρόνια από τώρα θα γελάς όταν το θυμάσαι. Εγώ φοβόμουν ότι είχα αφήσει την κοπέλα έγκυο πχ.. Τώρα λέω τι βλακείες σκεφτόμουν Την κοπέλα την ήξερες? Ή έτσι έκατσε, άγνωστη τελείως?
DDevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ρε συ φιλε δεν ειναι αναγκη να μιλας ετσι και να μου καταστρεφεις την ψυχολογια Αυτα ακριβως σκέφτικα και εγω οτι ισως εχει εξασθενισει τον οργανισμο μου και το πιο απλο κρυωμα ηρθε στην επιφανεια Η κοπελα έχει κανει σεξ χωρις προφυλακτικο με άλλον σου ειπε? αμα ειναι πρωτάρα δεν πρέπει να ανησυχεις. Το ερωτικο παρελθον κάποιας δεν μπορεις να το γνωριζεις ειτε επειδη μπορει να σου πει ψέμματα ειτε επειδη ουτε η ιδια ξέρει τι κουβαλάει ο καθενας. Για αυτους τους λογους οι έξυπνοι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικο αφενος για να μη κάτσει και κανα μπεμπέ και μετά το αποδεχθεις προφανως γιατι δεν υπάρχει εκτρωση έτσι? αν ημουν πατέρας της κοπελας θα σε κρεμουσα ετσι και μου μιλουσες για εκτρωσεις εκανες αυτο που εκανες θα αναλαβεις τις ευθυνες σου σαν άντρας. Αλλα πέρα απο τα μπεμπε παιζουν και οι παθησεις αλλες πιο ηπιες αλλες πιο σοβαρές και χρονιες. Σε καθε περιπτωση δεν ξερουμε τι συμβουλη θα σου δωσει ο γιατρος σου και εγω για τέτοια σοβαρα θεματα δεν γουσταρω να παιρνω ευθυνη και να συμβουλευω .... ρωτα τον γιατρο.
ktsapar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Η πρώτη σου φορά ήταν... Αντί να κάνεις κωλοτούμπες από τη χαρά σου κάθεσαι και σκέφτεσαι κάτι που σε 10 χρόνια από τώρα θα γελάς όταν το θυμάσαι. Εγώ φοβόμουν ότι είχα αφήσει την κοπέλα έγκυο πχ.. Τώρα λέω τι βλακείες σκεφτόμουν Την κοπέλα την ήξερες? Ή έτσι έκατσε, άγνωστη τελείως? Φιλε petran91 ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα Την ξερω την κοπέλα.
petran91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Φιλε petran91 ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα Την ξερω την κοπέλα. Γενικά ξέρεις τι εστί AIDS? Εσύ φοβάσαι ότι σε 2 μέρες σου έβγαλε το AIDS συμπτώματα. Αυτή να υποθέσω πάει καιρός που το έκανε με κάποιον άλλον χωρίς προφυλακτικό. Δεν θα το ήξερες/έβλεπες/αντιλαμβανόσουν ότι νοσεί? Ξεκόλλα τελείως, σκέφτεσαι λάθος και για να σου φύγει όλο αυτό απλά κλείσε ένα ραντεβού σε έναν παθολόγο να σε εξετάσει να σου πει ότι έχεις ίωση ή κρύωμα ή και δεν ξέρω κι εγώ τι. Επίσης με την σεξουαλική επαφή δεν κολλάει μόνο το AIDS. Κολλάνε κι άλλες ασθένεις, και η ίωση ας πούμε που λες, κολλάει. Απλά βάζε ένα σκουφάκι αφού είσαι και άπειρος, μην σου φύγει και τίποτα μέσα και τρέχεις στα 19 σου και ούτε άγχος ούτε τίποτα. EDIT: Σε γενικές γραμμές όποτε νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, πραγματικά μόνο στο ιντερνετ μην διαβάζεις. Είμαι κι εγώ χέστης μεγάλος και έκανα αυτό το λάθος παλιά να κάθομαι να διαβάζω συμπτώματα και να τα ταυτοποιώ σε σχέση με αυτά που εμφάνιζα εγώ. Ε σε όλες τις φορές νόμιζα ότι είχα κάτι πάρα πολύ σοβαρό ενώ στην τελική δεν είχα ΤΙ ΠΟ ΤΑ.
ktsapar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Η κοπελα έχει κανει σεξ χωρις προφυλακτικο με άλλον σου ειπε? αμα ειναι πρωτάρα δεν πρέπει να ανησυχεις. Το ερωτικο παρελθον κάποιας δεν μπορεις να το γνωριζεις ειτε επειδη μπορει να σου πει ψέμματα ειτε επειδη ουτε η ιδια ξέρει τι κουβαλάει ο καθενας. Για αυτους τους λογους οι έξυπνοι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικο αφενος για να μη κάτσει και κανα μπεμπέ και μετά το αποδεχθεις προφανως γιατι δεν υπάρχει εκτρωση έτσι? αν ημουν πατέρας της κοπελας θα σε κρεμουσα ετσι και μου μιλουσες για εκτρωσεις εκανες αυτο που εκανες θα αναλαβεις τις ευθυνες σου σαν άντρας. Αλλα πέρα απο τα μπεμπε παιζουν και οι παθησεις αλλες πιο ηπιες αλλες πιο σοβαρές και χρονιες. Σε καθε περιπτωση δεν ξερουμε τι συμβουλη θα σου δωσει ο γιατρος σου και εγω για τέτοια σοβαρα θεματα δεν γουσταρω να παιρνω ευθυνη και να συμβουλευω .... ρωτα τον γιατρο. Είναι Παρασκευή. Αύριο θα σου περάσει. Το αγχος ξεκινησε περισσοτερο επειδη αρρωστησα.. Θεωροντας οτι εχει υποστει ζημια ο οργανισμος μου. Ξερω οτι μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα αγχος εινα αυτο . Γενικά ξέρεις τι εστί AIDS? Εσύ φοβάσαι ότι σε 2 μέρες σου έβγαλε το AIDS συμπτώματα. Αυτή να υποθέσω πάει καιρός που το έκανε με κάποιον άλλον χωρίς προφυλακτικό. Δεν θα το ήξερες/έβλεπες/αντιλαμβανόσουν ότι νοσεί? Ξεκόλλα τελείως, σκέφτεσαι λάθος και για να σου φύγει όλο αυτό απλά κλείσε ένα ραντεβού σε έναν παθολόγο να σε εξετάσει να σου πει ότι έχεις ίωση ή κρύωμα ή και δεν ξέρω κι εγώ τι. Επίσης με την σεξουαλική επαφή δεν κολλάει μόνο το AIDS. Κολλάνε κι άλλες ασθένεις, και η ίωση ας πούμε που λες, κολλάει. Απλά βάζε ένα σκουφάκι αφού είσαι και άπειρος, μην σου φύγει και τίποτα μέσα και τρέχεις στα 19 σου και ούτε άγχος ούτε τίποτα. Η αληθεια ειναι οτι τωρα ειμαι σχετικα πιο ηρεμος με αυτα που μου εχετε πει. Θελω να ελπιζω οτι ολα ειναι ενα δημιουργημα της φαντασιας μου
petran91 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το αγχος ξεκινησε περισσοτερο επειδη αρρωστησα.. Θεωροντας οτι εχει υποστει ζημια ο οργανισμος μου. Ξερω οτι μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα αγχος εινα αυτο . Η αληθεια ειναι οτι τωρα ειμαι σχετικα πιο ηρεμος με αυτα που μου εχετε πει. Θελω να ελπιζω οτι ολα ειναι ενα δημιουργημα της φαντασιας μου Καλά όμως πήγαινε και σε έναν παθολόγο για να σου φύγει τελείως γιατί δεν είναι ωραίο να ζεις με το άγχος. Και την επόμενη φορά σκούφο!!
ktsapar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλά όμως πήγαινε και σε έναν παθολόγο για να σου φύγει τελείως γιατί δεν είναι ωραίο να ζεις με το άγχος. Και την επόμενη φορά σκούφο!! Συμφωνω και αυτο θα κάνω , πρεπει να το κανω γτ να μπορω να κοιμαμαι το βραδυ
-Dimitris- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τα συμπτώματα εμφανίζονται μετα απο μήνες. Ποσο μάλλον μετα απο 2 ημερες που αναφέρεις, απλά κρυωσες, στι μπαλκόνι έγινε το κακό;Και AIDS να κολλήσεις πλέον ζεις κανονικά, δεν πεθαίνεις.
Muchacho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για καλο και κακο παρε εσυ ενα σμυριδοπανο να το περασεις ενα χερι. 2
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μετά το σεξ θυμήθηκες να διαβάσεις για το aids; Τι ανευθυνοτητα είναι αυτή να παίζεις με την ζωή σου
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Η κοπελα έχει κανει σεξ χωρις προφυλακτικο με άλλον σου ειπε? αμα ειναι πρωτάρα δεν πρέπει να ανησυχεις. Το ερωτικο παρελθον κάποιας δεν μπορεις να το γνωριζεις ειτε επειδη μπορει να σου πει ψέμματα ειτε επειδη ουτε η ιδια ξέρει τι κουβαλάει ο καθενας. Για αυτους τους λογους οι έξυπνοι άνθρωποι χρησιμοποιούν προφυλακτικο αφενος για να μη κάτσει και κανα μπεμπέ και μετά το αποδεχθεις προφανως γιατι δεν υπάρχει εκτρωση έτσι? αν ημουν πατέρας της κοπελας θα σε κρεμουσα ετσι και μου μιλουσες για εκτρωσεις εκανες αυτο που εκανες θα αναλαβεις τις ευθυνες σου σαν άντρας. Αλλα πέρα απο τα μπεμπε παιζουν και οι παθησεις αλλες πιο ηπιες αλλες πιο σοβαρές και χρονιες. Ναι ε; Ενώ την καλομαθημένη κορούλα που δεν απαίτησε προφυλακτικό από το αγόρι να την αφήσουμε στο απυρόβλητο για να μην την μαλώσουμε και βάλει τα κλάμματα. Όχι φίλε, πρώτα θα μάθεις την κόρη σου και τα δικά σου παιδιά για τα μέτρα προστασίας και όταν είναι να κάνουν σεξ με κάποιον άλλον να έχουν προφυλακτικό κι αν οχι να το απαιτούν από τον άλλον αλλιώς να αρνηθούνε το σεξ. Η μόνη περίπτωση που δικαιολογώ ακραίες συμπεριφορές είναι αν ο άλλος (αγόρια κατά πλειοψηφία) πίεσε την κοπέλα ή την εξανάγκασε με το ζόρι για σεξουαλική πράξη χωρίς προφυλάξεις. Τα υπόλοιπα περι εκτρώσεων και ανδρισμού τα αφήνω ασχολίαστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις