Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαχειρίζομαι εδώ και καιρό ένα eshop σε opencart 2.1.0

Δεν έχω πρόσβαση σε κώδικα η σε αρχεία ούτε παίζω με εγκατάσταση extensions παρά μόνο προϊόντα κατηγορίες και διορθώσεις σε modules η σε άλλες παραμέτρους στο backend.

Θέλει να φτιάξει ένας φίλος ένα eshop για το μαγαζί του.Έχει βιοτεχνία καφέ και ξηρών καρπών ( το πολύ 40-50 προϊόντα)

Δεν θέλει πολλά extensions , μπορεί να μην θέλει και κανένα να σας πω την αλήθεια.Προϊόντα θα περάσει , 2-3 κατηγορίες και κάποια extensions σχετικά με τα έξοδα αποστολής

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν υπάρχει στο opencart default χωρίς πληρωμή κάποιο extension για την αποστολή των προϊόντων

Αυτός θα στέλνει με αντικαταβολή σε όλη την ελλάδα και με μεταφορική όταν είναι βαρύ το προϊόν.

Δεν θα βάλει πιστωτικές παρά μόνο κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εκει γλυτώνει ο πελάτης την αντικαταβολή)

Δεν τον ενδιαφέρει onepage checkout αλλά θα τον ενδιέφερε να μπορεί ο πελάτης να αγοράσει σαν επισκέπτης.

Τιμολόγια και τέτοια κόβει χειρόγραφα 

Επειδή έχω εμπειρία με Opencart για να τον βοηθήσω του έστησα σε ενα προσωρινο subdomain το eshop

Απλά με βάση αυτά που θέλει σχετικά με τις αποστολές δεν ξέρω πως θα με βοηθήσει το opencart η αν χρειάζεται να πάω σε κάποιο άλλο ecommerce 

Δημοσ.

Εγω θα το εφτιαχνα σε Wordpress με Woocommerce, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορεις να το φτιαξεις και με opencart. Απλα απενεργοποιείς ολους τους τρόπους πληρωμής εκτος από την αντικαταβολη/τραπεζ. καταθεση. Νομιζω δε θα ζοριστεις καπου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...