Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.αγορασα ενα htc m8 απο ενα μαγαζι(μεταχειρο)στην ομονοια οπου ειχε root στην παλια εκδοση 4.4.1.δεν θελω να το παω να μου φτιαξουν αυτοι γιατι μετα απο αυτο δεν θελω να ξαναπατησω.καταφερα του εκανα unroot αλλα δεν μου κανει update την 6.ν'αναφερω οτι το κινητο ειναι απο εξωτερικο.μπορω να γυρισω καπως το κινητο στην μαμα εκδοση για να περασω την 6 αλλα χωρις να ειναι root.αν γνωριζει καποιος καποιο Link ας μου πει γιατι ειμαι ασχετος απο root κλπ.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα.αν ισχυει αυτο ,πως αλλιως μπορω να εχω την 6 στο κινητο,μονο με root?

***υπαρχει καπου να μπορω να δω το κινητο απο ποια χωρα ειναι?

Δημοσ.

Στίς ρυθμίσεις /πληροφορίες τηλεφώνου λέει ένα "αριθμός μοντέλου" αν το βρείς πας Google γράφεις τον αριθμό μοντέλου και θα δείς.

Δημοσ.

καλησπερα.αγορασα ενα htc m8 απο ενα μαγαζι(μεταχειρο)στην ομονοια οπου ειχε root στην παλια εκδοση 4.4.1.δεν θελω να το παω να μου φτιαξουν αυτοι γιατι μετα απο αυτο δεν θελω να ξαναπατησω.καταφερα του εκανα unroot αλλα δεν μου κανει update την 6.ν'αναφερω οτι το κινητο ειναι απο εξωτερικο.μπορω να γυρισω καπως το κινητο στην μαμα εκδοση για να περασω την 6 αλλα χωρις να ειναι root.αν γνωριζει καποιος καποιο Link ας μου πει γιατι ειμαι ασχετος απο root κλπ.

Το κινητό πώς ήταν ρουταρισμένο? μίπως με supersu? Πώς έκανες unroot δηλαδή άνοιξες την εφαρμογή supersu και επέλεξες unroot από τις ριθμίσεις.

Έχει custom recovery? Για να το ελέγχεις αν έχει custom recovery σβήσε την συσκευή και κράτα το power και το volume down για να ανοίξει σε recovery mod, αν δεις κάτι σαν TWRP ή CWM τότε έχεις custom recovery. Αν μπεις σε custom recovery μήν πειράξεις τίποτα επέλεξε reboot system ή reboot phone.

Σε περίπτωση που έχεις custom recovery τα OTA update δεν δουλεύουν.

Απάντησε στα παραπάνω για αρχή.

Δημοσ.

Επειδη μου ειχε παλιοτερα ξανασυμβει με αλλη συσκευη να μην κανει update ,μου ειπαν κ κατεβασα το root cheker κ απο εκει ειδα οτι ειχε root.το supercu δεν το ειχε μέσα.το κατεβασα ,πατησα να το κανω unroot κ ειχε κολλήσει για αρκετα λεπτα στο unroot κ δεν εκανε τιποτα.κ ετσι μετα απο ψαξιμο,κατεβασα το universal unroot οπου κ το εκανε unroot.ανεβαζω μια φωτο απο το menu.δεν βλεπω το reboot system.το ιδιο ειναι το fastboot(στο menu του μου βγαζει αυτα)?

post-247065-0-68044700-1472465379_thumb.jpg

post-247065-0-74195700-1472465950_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε αυτήν την οθόνη με το κουμπί της έντασης επέλεξε την επιλογή recovery και με το power επιβεβαίωσε την επιλογή, sorry είχα την εντύπωση ότι μπαίνει κατευθείαν σε recovery.

Πάνω γράφει ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader.

Γενικά η HTC δίνει επίσημα στην σελίδα της την stock ROM που μπορείς να την περάσεις με το HTC Sync Manager αλλά δεν το έχω κάνει προσωπικά και φοβάμαι να σου δώσω οδηγίες μην μπρικάρει το τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει δλδ να βρω τροπο να ξεκλειδωσω το bootloader?με το που συνδεω το κινητο το syng manager το κατεβαζει μονο του αλλα δεν μου δινει επιλογη να κανω αναβαθμιση παρα μονο backup κ reset.

Δημοσ.

Οκ.νομιζα οτι πρεπει να την ξεκλειδωσω για να περασω την rom.για να καταλαβω η stock rom ειναι η γνησια rom κ η official ειναι μια root εκδοση?για να ξερω για να ψαξω λιγο στο internet μηπως βγαλω καμια ακρη.

Δημοσ.

Stock ROM, Official είναι το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα, είναι το λειτουργικό που έχει το τηλέφονο όταν το ανοίγεις πρώτη φορά. Δεν έχει root.

Η HTC έχει επίσημα στην σελίδα της τα αρχεία αυτά

http://www.htc.com/us/support/rom-downloads.html

Getting Started

Before you proceed with the update, make sure you have done the following:

· Set aside approximately 20 minutes to allow the device to update

· Connect the device to a charger

· Ensure the battery is charged to at least 50%

· Connect to Wi-Fi to access and download the update

Manual system update instructions:

If you are outside of Wi-Fi coverage, or the update is not found, you may perform a manual system update via USB connection to a PC. This process requires that you download and install HTC Sync Manager first in order to get the proper drivers. If you do not have HTC Sync Manager installed already, you may download the software from http://www.htc.com/www/software/htc-sync-manager/ .

WARNING: Performing the system update manually will delete all information from the device. Ensure all information is backed up before proceeding. See the Help & How To section of this website for more information on backing up your device contents.

Performing the ROM Update:

1. Download and save the HTC One™ ROM update to your PC.

2. Connect your device to your PC via the supplied USB cable.

3. If the device is not recognized by the PC, ensure you have HTC Sync Manager installed and then disconnect and reconnect the device from the USB cable.

4. Once the device is properly recognized on the PC, locate the HTC One™ ROM Update that you downloaded. Double-click on the file to launch the system update wizard.

5. Follow all of the system update wizard instructions shown on your PC.

6. Once the update is complete, click Finish in the Wizard and the device will reboot.

7. Once the device reboots, the initial setup wizard will appear.

8. Once the initial setup process is complete, open Play Store and tap the Menu icon, then select My apps and ensure all installed apps are updated.

9. After initial setup and updating all apps, the device is ready for use.

Note : If the ROM update wizard fails to recognize the device, close the wizard and then follow the steps below:

· From a powered off state, hold VOLUME DOWN while powering on the device.

· Use the volume buttons to scroll to FASTBOOT and then press the POWER button to select it.

· Connect the device to the PC while in this state and attempt the ROM update again.

To exit FASTBOOT manually, use the volume keys to navigate to REBOOT and press the POWER button to select it.

πάνω πάνω είναι για AT&T ποιο κάτω είναι για Unlocked δηλαδή συσκευές που δεν είναι κλειδωμένες σε έναν συγκεκριμένο πάρoχο κινητής τηλεφωνίας όπως είναι η δική σου.

Παραθέτω τις οδηγίες αλλά σε συμβουλεύω να το ψάξεις λίγο παραπάνω, δεν γνωρίζω τι παίζει με το CID number των HTC (το δικό σου έχει CID-11111111 φαίνεται στην φωτογραφία που παρέθεσε παραπάνω) και δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με το γεγονός ότι δεν παίρνεις αυτόματα τα update. Καλύτερα να βρεις οδηγίες από κάποιον που το έχει κάνει μια φορά σε δική του συσκευή.

Δημοσ.

To CID με τους άσσους είναι το λεγόμενο Universal CID ή SuperCID. Θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο για την συσκευή σου ώστε να το αλλάξεις, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο πάροχο, οπότε γυρνώντας σε στοκ, να μην έχεις και σήμα. Ψάξ' το καλά για να μην αποκτήσεις κανά τουβλάκι στο τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...