born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Σε μια στιγμή δημιουργικού ίστρου δημιούργησα αυτό το βίντεο και το αφιερώνω σε όλα τα άτομα που ψάχνουν εκεί έξω για δουλειά και παραπονιούνται. Το βίντεο είναι αρκετά "επιθετικό" προειδοποιώ! Δεκτό κάθε σχόλιο εννοείται! 1
dimitrisOP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πάω να ανοίξω επιχείρηση με 50% και βάλε φορολογία.. σίγουρα πράγματα 2
παπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μια χαρα τα λες αγορινα. Με κλαψα δεν γαμησε κανεις. Πάω να ανοίξω επιχείρηση με 50% και βάλε φορολογία.. σίγουρα πράγματα Ο κλειδαρας καπου ποσταρε για το πως φτιαχνεις εταιρεια στη βουλγαρια. 1
born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν ανάγκη να κάνεις κάτι στην Ελλάδα φίλε μου αλλά καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς και συμφωνώ!!!!!!!!!!!!!!
momotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 http://terry.gr/about/ Τerry μπορεις να μας πεις ποια ειναι τα Premium προιοντα,που αναφερεις? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Παίζει καμιά συγγένεια με τον θρυλικό Μέγα Ιεροφάντη; 2
born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 momotis Αυτήν τη στιγμή που σου στέλνω αυτό το μήνυμα δεν έχω κάτι να προσφέρω. Σε γενικές γραμμές είμαι στο publishing business στην κατηγορία προσωπική εξέλιξη! Χαίρομαι που ψάχνεις όμως αυτό το thread θέλω να το κρατήσω σχετικό με το βίντεο!
παπι Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ρε την τον κραζετε, αφου αυτα που λεει ειναι σωστα. πχ λιγο πιο κατω εχουμε τουτο εδω Οεο? Είμαι 25, μόλις τελείωσα το προπτυχιακό μου (πληροφορική) και έχω πελαγώσει με τις αγγελίες που βλέπω. Το 99% ζητάνε απαραίτητα να έχεις προυπηρεσία. Δεν κοιτάω μόνο στον τομέα μου προφανώς, περισσότερο κοιτάω θέσεις σε εξυπηρέτηση πελατών, υπάλληλους γραφείου κλπ. Ούτε για πρακτική δεν βρίσκω οπού και εκεί απ' ότι έχω καταλάβει ψάχνουν έτοιμους υπαλλήλους με 0 μισθό. Θα του πεις οτι θα βρει δουλεια στο αντικειμενο αυτο; Πρωτα το "προπτυχιακο" ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ στο τομεα της πληροφορικης. Ο μονος τροπος για να βρει δουλεια σε αυτο τον τομεα, ειναι να κανει μια ερευνα το τι θελουν αυτοι προσφερουν εργασια, και να κατσει να τα μαθει ολα. Και παλι θα εχει απλα ελπιδες να βρει επειδη ο τομεας ειναι κορεσμενος. 3
born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το κράξιμο είναι καλοδεχούμενο, κανένα πρόβλημα με αυτό! ΠΑΠΙ πες του, του παιδιού ότι μπορεί να συνεργαστεί με άλλα 2-3 άτομα και να κάνουν μια νέα εφαρμογή στον τομέα που γουστάρουν! Έχει πάρα πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις και έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Για το συγκερκιμένο παράδειγμα μάλιστα του παιδιού με την πληροφορική θα έλεγα ότι είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος που τελείωσε αυτή τη στιγμή αυτή τη σχολή!
momotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αυτήν τη στιγμή δεν έχω κάτι να προσφέρω. Kαλο λοιπον θα ηταν αφου αναφερεις οτι δινεις κατι Premium με οικονομικο ανταλλαγμα,μεσω mail μονο,(το οποιο δεν εχεις)να αφαιρεσεις αυτη την παραγραφο. Ειναι κριμα να χρειαζεται να απαντας καθε φορα στο καθε υποψηφιο πελατη το ιδιο. Γλιτωνεις και χρονο. 1
born2own Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τι εννοείς μαιλ που δεν έχω φίλε μου? Δεν σημαίνει όμως ότι σε ένα μήνα θα ισχύει και το ίδιο.. Δεν βιάζομαι για χρήματα ή για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα έκανα consulting άμεσα. Εμένα αυτο που με ενδιαφέρει είναι να ακούσουν το show μου thepdproject στο Youtube 10-20 άτομα και πραγματικά να βοηθηθούν προς στιγμήν!
momotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 To "οποιο δεν εχεις" που αναφερω,σχετιζεται με αυτο που εγραψες πριν οτι το Premium περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο.επι του παροντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις