Προς το περιεχόμενο

instagram scam?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν λιγο έλαβα το παρακάτω mail.

Verify Your Account

[email protected]

Hi τάδε(το όνομα του mail μου),

Your Instagram security code is ταδε. To verify your account, please paste this code on the page that requested it.

If this is not your account you can remove your email from it here: https://

-The Instagram Team

Instagram δεν έχω και ούτε έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σοβαρά,απλα ξέρω οτι ανεβάζεις φωτογραφίες.

έψαξα για λίγο και ειδα οτι 99,9% δεν είναι αυτή η κανονική διεύθυνση του instagram στα mail.

οπότε προσοχή

Το παράξενο είναι οτι δεν μου πήγε στα spam mails,αλλα κανονικά.Προσωπικά το έχω ήδη κάνει αναφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι το Mail του Support. Μόλις είδα την διεύθυνση E-Mail σου αφού άνοιξα το λινκ και αφέρεσε το Μail από το σύστημα τους. Προφανώς κάποιος δοκίμασε να ανοίξει λογαριασμό χρησιμοποιώντας το Mail σου. Διέγραψε το λινκ από το φόρουμ γιατί θα βλέπουν όλοι το mail σου.

Δημοσ.

Αυτό είναι το Mail του Support. Μόλις είδα την διεύθυνση E-Mail σου αφού άνοιξα το λινκ και αφέρεσε το Μail από το σύστημα τους. Προφανώς κάποιος δοκίμασε να ανοίξει λογαριασμό χρησιμοποιώντας το Mail σου. Διέγραψε το λινκ από το φόρουμ γιατί θα βλέπουν όλοι το mail σου.

πάτησες τον σύνδεσμο δηλαδή;

τα αφαίρεσα

Δημοσ.

πάτησες τον σύνδεσμο δηλαδή;

τα αφαίρεσα

Ναι και αφαίρεσαν τον λογαριασμό από το σύστημα τους, γιατί προφανώς κάποιος πήγε να ανοίξει λογαριασμό χρησιμοποιώντας την διεύθυνση mail σου.

Δημοσ.

ωραία και τώρα τι πρέπει να κάνω εγω;

περίεργο μου φαίνεται πάντως,δεν ειναι και κάτι ευκολο το mail τούτο.

ευχαριστώ για την απάντηση

Ναι και αφαίρεσαν τον λογαριασμό από το σύστημα τους, γιατί προφανώς κάποιος πήγε να ανοίξει λογαριασμό χρησιμοποιώντας την διεύθυνση mail σου.

Δημοσ.

ωραία και τώρα τι πρέπει να κάνω εγω;

περίεργο μου φαίνεται πάντως,δεν ειναι και κάτι ευκολο το mail τούτο.

ευχαριστώ για την απάντηση

Τίποτα αφού τον αφαίρεσαν. Που και να ανοίξουν λογαριασμό ξανά με το mail σου και ξαναπάρεις παρόμοιο μήνυμα και φοβάσαι και λογικό να πατήσεις το λίνκ. Απλά αγνόησε το, μετά από ένα χρονικό διάστημα που δεν επιβεβαιώσεις την διεύθυνση όπως και στο FB δεν σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις το σάιτ ή την εφαρμογή μέχρι να αλλάξεις διεύθυνση και να την επιβεβαιώσεις.

Δημοσ.

το email απο το λινκ όμως πως μπορούσες να το δεις;

αν θες στείλε μου pm.

2-3 γνώσεις με προγραμματισμό/δίκτυα έχω αλλα οχι τόσο.

Τίποτα αφού τον αφαίρεσαν. Που και να ανοίξουν λογαριασμό ξανά με το mail σου και ξαναπάρεις παρόμοιο μήνυμα και φοβάσαι και λογικό να πατήσεις το λίνκ. Απλά αγνόησε το, μετά από ένα χρονικό διάστημα που δεν επιβεβαιώσεις την διεύθυνση όπως και στο FB δεν σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις το σάιτ ή την εφαρμογή μέχρι να αλλάξεις διεύθυνση και να την επιβεβαιώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...