Mikeasdf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Evo το χοντραίνεις! Πάντως αν έχεις γνωρίσει δεκάποντες κατσαρίδες από κοντά, όλα baby σου φαίνονται μετά. Μετα τις 11 το βραδυ αρχιζουν και σουλατσαρουν. Πριν στην εγνατια μια εκανε ζιγκ-ζαγκ μεσα απο τα ποδια μου. 1
visualizer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μόλις βρήκα έναν εισβολέα στο σαλόνι .. 4
Alithinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Πλάκα κάνεις ?! Με ταλαιπώρησε 2 χρόνια το sericorne αν όντως πρόκειται για αυτό, αν και το ζουζούνι στις φωτο σ' αυτό το θέμα φαίνεται πιο μακρόστενο από sericorne. Το άλλο όμως στο άλλο θέμα είναι σίγουρα. Έκανα 3 ψεκασμούς, τι πετρέλαιο έριξα στα ξύλα του κρεβατιού, σπίτι άλλαξα (γιατί σ' αυτό που τα βρήκα πρώτη φορά βγαίναν και απ' τις πρίζες του τοίχου), αλεύρια και μπαχαρικά πέταξα, στρώμα κρεβατιού, μέχρι που έλεγα να πετάξω και όλα τα ρούχα + πετσέτες... Και τι ενοχλητικά! Καλή υπομονή και καλά ξεμπερδέματα. Μόλις βρήκα έναν εισβολέα στο σαλόνι .. ε αυτό σαυράκι είναι, βγάλτο στο μπαλκόνι κήπο, και ας το το κακόμοιρο.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μετα τις 11 το βραδυ αρχιζουν και σουλατσαρουν. Μια χαρά είσαι.. δεν έχεις γνωρίσει τις βιαστικές.. Να σου χτυπάν τις μπαλκονόπορτες από τις εννιά για να μπουν μέσα... Τρου φάκιν στόρι σε ελληνικό νησί. 2
lightspeed Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εχω προβλημα εδω και 3 μηνες... στην αρχη ηταν μεσα σε ζυμαρικα, καρυ κτλ... τα πεταξα. το προβλημα δεν σταματησε και καθε λιγο και λιγακι εβλεπα ενα να περπαταει στον τοιχο, να πεταει. Εφυγα ενα τριημερο τωρα, εβαλα σπρει στο παραθυρο (κλειστο) και οταν γυρισα βρηκα κατω καμια 40αρια πεθαμενα και μισο-πεθαμενα.. ολη μερα σμρ πετανε δεξια αριστερα, εχω σκοτωσει αλλα 10-15.. δεν μπορω να βρω με τιποτα τι εντομο ακριβως ειναι.. αν ξερει καποιος ας με βοηθησει για να ξερω με τι εχω να κανω. ευχαριστω υ.γ οι φωτο ειναι με το κινητο, το εντομο πολυ μικρο, οποτε εχουμε θεμα με την εστιαση Μου κάνει εντύπωση που κι εσύ είχες κάρυ. Η μοναδική φορά που είχα ζουζουνια σε ντουλάπι κουζίνας ήταν όταν χρειάστηκα κάρυ για κάποια συνταγή. Μάλιστα απ΄οτι κατάλαβα ζούσαν μέσα στο σακουλάκι, περιττό να αναφέρω πως από τότε δεν χρησιμοποιώ πλεον κάρυ.
HamerZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω και εγώ, για το παρακάτω έντομο: Ξέρει κανείς πως ονομάζονται και τη συνταγή υπάρχει ώστε να εξοντωθούν; Ένα το έβαλα σε σακουλάκι και θα πάω αύριο σε μαγαζί με φάρμακα για κατσαρίδες κτλ να δω τι θα προτείνει.
11demian111 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μόλις βρήκα έναν εισβολέα στο σαλόνι .. Αυτο το θες μεσα στο σπιτι, τρωει κατσαριδες.
tzizzz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 και μετα αναρωτιεστε πως γινεται το 2016 και οι φωτο με τα ΟΥΦΟ να μην ειναι καθαρες.. δειτε εδω φωτο οι παραπανω.. 2016 και ακομα δε μπορει να βγαλει ο μεσος χρηστης μια καθαρη φωτο στα 30 εκατοστα στο μπαλκονι του
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έχεις βγάλει πολλές καθαρές φωτογραφίες αντικειμένων με μέγεθος ~1mm και μιλάς σαν να είναι εύκολο?
Skordalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως με μια πρόχειρη εκτίμηση από τις φωτος θα έλεγα πως όλα ανήκουν στην οικογένεια kill_it_with_fireus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα